ben de bu hatayı yapmıştım, işim yok biran önce olsun diye ne derlerse kabul ederek bir işe başlamıştım ama mnlanın dediği gibi karşındaki insan sana saygısızlık yapınca orada durmak zorlaşıyor. motivasyon çok önemli. kaldı ki 21 yaşında hem de kendi vatandaşına bu işi bu paraya yaptırmak olağanüstü bişi. benim babanneme de sadece yanında duracak kadın arıyoruz, türkler 1500 istiyo, akşama kocasına gitcek bi de. türki cumhuriyetlerden gelenler var genelde onlar da sırf yemek temizlik için 500 dolardan aşağı çalışmıyo. kaldı ki sen hem engelliye hem de bir çocuğa bakıyosun ve 650 alıyosun. bence gözlerini korkut, ya maaşını artırırlar ya çıkarsın. tayini çıkmamış engelli öğretmeni de afedersin nah çalıştırabilirler 600e falan. 1den aşağıya gelmez ölesi doğal olarak.
bırak canım sen o işi başka yerde kendini bi ayda kanıtlarsın değerini bilecek biri çıkar
ya da bu yanında çalıştıkların senin kadar iyi ilgilenen birini bulamazlar da geri gelirler yanına burunları sürtüle sürtüle..istediğin maaşı da alırsın belki..
olur mu olur
arkadaşım ben çıkacam bunlar başkasını bulamayıp yanıma gelecekler istediğim maaşı değil 1 milyar verselerde girmem benim bir gururum var benim istediğim maaşı verme çıkar işten kimseyi bulama zaten beni zor bulmuşlar başkasını bulama gel bana yok öyle yağma ozaman ben bakarmıyım aptalmıyım gurursuzmuyum sen çalışırmısın arkadaşım siz çalışırnısınız arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?