Bu anlayışsız patronlardan nefret ediyorum

işte bu
bırak referansları da onların olsun yeni hayatlara yelken aç
kreşlere falan bakarsın bakıcı olarak sigortan da yatar..
normal bebeğe bakarsın ve psikolojin de etkilenmez..

bende diyorum normal bebeğe bakarım en azından psikolojim alt üst olmaz bugün ne olacak bakalım artırmam derlerse hemn hiç düşünmeden bırakırım

benim kuzenim otistik. onun bakıcısı asgari ücretle çalışıyor. ayrıca sigorta istedi yapıldı. gitmesi gereken eğitimlere anne baba götürüyor. bakıcıda onunla beraber gidiyor tabi, 2 çocuk için aldığınız para çok düşük.

Bak şimdi bir bebeği bakıcıya bırakıyor çalışan aileler,
Aylık 600 den aşağ kimse bakmıyor.. sen 2 çocuğa bakıyorsun
Artı sorunlu bir çocuğa bakıyorsun, sigortan yok özellikle bu çok fena
Bence sigortasız çalışma, ilerde pişman olursun
Ayrıca 800 de çok az geldi bana, işe mesafende uzak
Yol parasıda senden..

650 TL maaşla bundan kat be kat daha iyi işler bulabilirsin....Hem benim bildiğim öğretmenlikten mezun olan insan çocuğun sadece eğitim kısmı ile ilgilenir....bakımı ile değil...poposunu silmez...dersini yaptırır o kadar...bakıcısı ayrı olur....onlar sizi genç olduğunuz için bu zamana kadar sömürmüşler resmen....o işin hakkı en az 1000 TL dir. Siz işten çıkın bak sizi nasıl mumla arayacaklar...kesinlikle o fiyatı hakediyorsunuz hatta daha bile fazlasını....Engelli bir çocuğa en iyi şekilde bakmışsınız...Allah sizden razı olsun...Elleriniz dert görmesin...size çok saygı duydum....Daha fazlasını hak ediyorsunuz...İçiniz rahat olsun...

teşekkür ederim canlarım adam tıpış tıpış verdim 800 tlyi her sene oturcaz konuşcaz kızlar ben açıkçası devlet kapısında bir yere girmeyi bekliyorum devlet kapısı olana kadar burda 800 almadan çıkmam demiştim kursa gidecem 5 ay sonra kıreşlere girmeyi düşünüyorum 900 milyon aylıkla artı sigorta çok mutluyum ya yaptırdım

her şeyi bir bir adamla konuştum siz çocuğunuzun ağırlığını görmüyorsunuz herhalde dedim öğretmene baktıracaksanız baktırın dedim ben çıkarım sorun değil benim için dedim oda 150 milyon için senimi kırcam dedi el senede 2-3 kere bakıcısıyla tartışır ne biz sende öyle bişi gördük nede biz sana karşı terbiyesizlik ettik dedi ben dedim 800 olmassa ben çalışmam dedim 1 senedirki çalışıyorum dedim şartlarım bu bu dedim siz elinizi vicdanınıza koyunda söyleyin dedim bana diyorsunuz kendini bizim yerimize koy diye ozaman şöyle söyleyim size dedim ben sizin kızınız olsam bu şartlarda çılıştırırmısınız dedim çalıştırmam dedi ozaman dedim ben bir insanda vicdan ararım dedim 150 milyon için seni kıracak değilim dedi tamam kabul ediyorum dedi

800 tl bile az be canım.. ama sevindim istediğinin olmasına..

ya şimdilik iyi gelişme var en azından 650ye göre kat kat iyi bıktım artık en azından benim onlara değilde onların bana muhtaç olduğnu göstermiş oldum

işimin bukadar çabuk sonuçlanması beni çok mutlu etti arkadaşlar ALLAH HERKESİN YÜZÜNE GÜLSÜN DÜNDEN BERLİ OROÇ TUTUYORUM allahım dualarımı kabul etmiş olmasın

çokkk sevindim .
en azından istediğin oldu artık.
hayırlısı demek buymuş.
çok mutlu ol inşş..
tüm işinde problem yaşayan kardeşlerimin Allah yardımcısı olsun

inşallah arkadaşlar herkese benden fazlasını versin gözüm yok benden 2 kat fazlasını versin herkesi görsün artık değerli olduğumu anlasınlar

çok sevindim emeğin ve emekçinin yanındayım..
hayırlı olsun
bi an önce kursunu bitirip gidersin inş. kreşlere falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…