Kızlar,
Herkes gıbı benımde esımın aılesıyle bazı sorunlarım oldu. Sustum olmadı, kavga ettım olmadı, agladım olmadı. Yasadıgım sıkıntılar nedenıyle depresyona gırdım ve suan ılaç tedavısıne basladım, psıkologa gıdıyorum. Kayınvalıdemler 3 hafta once yazlıktan donduler , yazı orada gecırıler. 3 hafta olmasına ragemn aramadımda gıtmedımde. ancak kendısı gecen gun aradı esımle konustuktan sonra benım ıstedı. aslında kadın guzel konustum hafıf sıtemlı ama gulerek sakayla karısık bekledıgını soyledı. Kızlar yemın ederım sıze hem uzuluyorum hemde ıstemıyorum onları. ama esım ıcın, kısılıgıme ters dustugu ıcın boyle durumlarda kıramıyorum yıne gıdıyprum ama en ufak bır laf sokulmasınada dayanamıyrum artık. bu hafta ıcı artık gıtmemız lazım esımde gıdelım ayıp oluyor dıyor. Ya tamam gıdelım de ben psıkolojık olarak yapamıyorum. kadının sesını duyunca elım ayagım buz gıbı oluyor, saclarım elektırıklnıyor. Bıde onumuz bayram eltımlerı falanda bayramda gorme olasılıgım cok yuksek . 3. kısı olunca ama gıtme, ben olsam hıc takmazdım denılıyor ama takmam ımkanım yok. Npacagım ben. şımdı bıle yazı yazarken parmak uclarım buz gıbı oldu. Doktorum bır ılac verdı sınırlenecegı dusununce bunu ıc dedı. herhalde 1 dıkıste butun sıseyı ıcıp oyle gıdecegım. sakınleşemıyorum.
canım senı anlıoorum bnde oyleyım ama esımle altlatacagız sonucta ve suan bnm esım asker aılemle kalıorum arada onlara gtmek zorunda kalıorum ve her gıdısımın donusu aglıyarak moralım bozuk bı sekılde donuoruuum ama esımı cook sewıorum ve sabredıoorum
seni depresyona sokacak kadar ne yaptılar ki?
özel bi soru oldu belki ama,sorununun çözülmesi için de anlatmalısın diye düşünüyorum...
elim ayağım buz kesiyor dediğinize göre önemli bir sebep olmalı...
Eşin ne diyor canım bu duruma?
Senin bu denli rahatsız olduğunu,
ilaç kullandığını bile bile zorluyor mu götürmek için,
yahut kayınvaliden sana laf soktukça eşin hep sessiz mi kalıyor?
Canım şimdi hiç görüşmemek,
bağları tamamen koparmak da apayrı bir sorun olur aranızda,
şu an yaşadığından çok daha büyük sorunlara neden olabilir.
Çok sık görmek zorunda değilsin ki,
çok nadiren görüşseniz, yine mi yapamazsın?
Esım ılac kullanmaya basladıgımdan bu yana cok ustume gelemıyor. Oyle bır duruma dutumkı esımle bıle 2-3 ay karı koca ılıskısı yasayamadım. Yedıgımı cıkartıyordum ama sımdı annesı arayıp hosgeldıne ne zaman gelıyorsunuz bı sorunmu var deyınce gelecegız ıslerım vardı dıyor. ama esım yapı geregı laf sokulunca susuyor sonra ben neden boyle dedıler deyınce korumaya gecıp onlar oyle demek ıstemdı sen hep yanlıs anlıyorsun onlar ıyı nıyetlı demeye baslıyor. ben krız gecırıyorum o zaman. Zaten cok sık gorusmuyorum ama yaz donemınde rahatım yazlıkta oldukalrı ıcın sımdı kısa gırıyoruz ya baslayacaklar yıne dıye krkuyorum :kedi: :kedi:
Esım ılac kullanmaya basladıgımdan bu yana cok ustume gelemıyor. Oyle bır duruma dutumkı esımle bıle 2-3 ay karı koca ılıskısı yasayamadım. Yedıgımı cıkartıyordum ama sımdı annesı arayıp hosgeldıne ne zaman gelıyorsunuz bı sorunmu var deyınce gelecegız ıslerım vardı dıyor. ama esım yapı geregı laf sokulunca susuyor sonra ben neden boyle dedıler deyınce korumaya gecıp onlar oyle demek ıstemdı sen hep yanlıs anlıyorsun onlar ıyı nıyetlı demeye baslıyor. ben krız gecırıyorum o zaman. Zaten cok sık gorusmuyorum ama yaz donemınde rahatım yazlıkta oldukalrı ıcın sımdı kısa gırıyoruz ya baslayacaklar yıne dıye krkuyorum :kedi: :kedi:
Walla canım durumuna çok üzüldüm. insanın bi tahammül sınırı vardır, takma diyeceğim bende ama sende sabır tahammül kalmamış. haklı nedenlerin vardır mutlaka ama bir arkadaşın dediği gibi misafir gibi git gel. Onları tamamen hayatından çıkaramıyacağın gerçeğini kabullen. eşinle evli olduğun sürece onlar ne kdr görüşmesenizde hayatınızda olacaklar. Siz kendinizi toparlamaya çalışın ve onların karşısında güçlü olun. Çok sık gitmeyin, her dediklerine takılmamaya çalışın. Ben hep böyle durumlarda beterin beteri vardır diye teseelli olurum. Ne fenalıklar yapanlar var, neler okuyoruz burda Allah korusun.
Hatta sizi rahatlatabilecek hobiler bulun, kafanız dağılır. Eşinin ailesini uzaklaştır kafandan. Her ne kadar ilaç kullanıyorsanda kendi kendinin doktoru ol, sen kendine yardımcı olmazsan ilaçlardan fayda bekleme. Allah yardımcın olsn
gidersiniz gitmesin o ayrı
sana kalmış
ama seni bukadar buz kestirecek, depresyona kadar büyük sorun göremedim ben ortada
sakin olmaya çalış ne derlerse desinle duymamazlıktan gel. bende snein gbii sinirden buz kesiliyordum başıma ağrılar giriyordu. kadnı boğasım geliyordu resmen. kavga etmeyi sevmeyen ben bişey söylese de çatsam sonra eşimle çıksak diye bakıyorum halada. ama eşim konumuş bundan sonra dikkatli ol bir daha kırarsan balımnuru son kez çıakrım daha yüzümmüzü görmezsiniz felan. bakalm şimdilik iyi davranıyorlar. eşn otursun konuşsun güzelce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?