ahh bu kocalar yok mu...
yani karilariyla anneleri arasindaki dengeyi bir turlu saglayamiyorlar ne kadar beceriksizler ben anlamadim gitti...
sana surekli laf sokan, senin psikolojini bozup ilac icmene neden olan insanlarla gorusme bence.
kendine yazik edersin.
esin gitsin gorussun.
vallahi ben beni uzenlerle gorusmuyorum.
esim ne derse desin...
Canım kayınvalden başta evliliğinizi onaylıyormuydu? Nasıldı sana davranışları
bana öyle geliyor ki kadının daha öncelere dayanan bi rahatsızlığı var..Bilemem tabi.
Ama sen ilaçlara bağlanma fazla, o ilaçlar geçici olarak seni rahatlatabilir ama neticede ağır ilaçlar.
Bak ben aynı binadayım hergün çıkmak zorundayız, bende eşime yansıtmamaya çalışsamda çok sinirlendiğim bazı şeyleri söylediğimde oda saçmalama sana öyle gelmiştir diye kesip atıyor. Yanlarına çıkmama gibi bi şansımda yok hergün görüyorum istesemde istemesemde ama yapacak bişey olmadığı için, içinde bulunduğum şartlara göre davranıyorum. Tepkisiz kalarak. Bu saatten sonra emin ol onları değiştiremezsin. Olan sana olur, en güzel zamanlarını depresyonda geçirerek, sağlığından olarak geçireceksin.
Herkesin damarına göre şerbet vermeyi dene.
Gerçekten bütün denemelerin işe yaramıyorsa kayınvalden ve eşini karşına al ve rahatsız olduğun herşeyi usturupluca dile getir.
Belki gergin bi an olur ama bence birtek öyle durum açıklık kazanır ve çözümün daha kolay olur.
Yaşadıklarınızı çok iyi anlıyorum çünki bende 2 yıldır ilaç tedavisi görüyorum..
İlacınızı bırakmayın sakın! iyi geliyor..
Rahatlatıyor..
Bende yüzünü görmek istemiyorum ama eşimiz için katlanıyoruz yapıcak hiçbişiyi yok ya güdücez ya gidicez..
Sabır..
İlk baslardan berı bana karsı tepkılı, bız esımle 1,5 sene ıcınde evlenmeye karar verdık ancak kendısı benı ıstemedı. benım annem unıversıte mezunu degılmıs kendısı unıversıte mezunu ailesıne uygun ınsanlar bulamamış falan fılan. hep susutum bızı tanıyınca cahıl olmadıgımızı gorunce duzelır dıye en son nısamın olmadan 2 gun once annemı aradı. Nısan olacak ama bız bu ısın erken oldugunu dusunuyoruz aslında demıs. bunun gıbı bır suru laf falan. ya gorsenız aılemızı vallahı benım aılemın hepsı oxford mezunu gıbı. ılkokul mezunu olabılır annem ama genc ve aklı basında gıyınmeyı otuturp kalkmayı bılen bırı. Devamlı kucumseme , kendınden bahsetme, laf soylemeler benı bu hale getırdı. o zamanlar nısanlım bana destektı ama esım olunca her evlerıne gıttıgımde laf yedım. esımde hıcbırsey soylemeyınce doldum
Bu arada sana ne derse karşılığını ver hatta bu ilaç seni rahatlatıp her lafı söyletiyor mu onu iç öyle git, ve lütfen bir daha bu kadar takma kafana.
Bir kayınvalide için bu kadar ilaç içilir mi ya.
İlk baslardan berı bana karsı tepkılı, bız esımle 1,5 sene ıcınde evlenmeye karar verdık ancak kendısı benı ıstemedı. benım annem unıversıte mezunu degılmıs kendısı unıversıte mezunu ailesıne uygun ınsanlar bulamamış falan fılan. hep susutum bızı tanıyınca cahıl olmadıgımızı gorunce duzelır dıye en son nısamın olmadan 2 gun once annemı aradı. Nısan olacak ama bız bu ısın erken oldugunu dusunuyoruz aslında demıs. bunun gıbı bır suru laf falan. ya gorsenız aılemızı vallahı benım aılemın hepsı oxford mezunu gıbı. ılkokul mezunu olabılır annem ama genc ve aklı basında gıyınmeyı otuturp kalkmayı bılen bırı. Devamlı kucumseme , kendınden bahsetme, laf soylemeler benı bu hale getırdı. o zamanlar nısanlım bana destektı ama esım olunca her evlerıne gıttıgımde laf yedım. esımde hıcbırsey soylemeyınce doldum
bosveremıyorum kafam allak bullak , nefes darlıgı, sol kolda uyusma, asırı sınırlılık, kımseye guvenmeme, sancılanmaya basladım karnımdan. dahılıyeye gorundum. hersey normal hayatı organları gectım hayatı olmayanlar bıle mukemmel . senın bu durumun ıcın psıkologla gorus dedı. Oyle basladım sımdıkı doktoruma. İlaçlar benı sakınlestırıyor ve cok rahat konusuyorum aslında hemde hıc sınırlenmıyorum. bu hafta gıdıp bısey soylerse dedıgın gıbı cevabını verecegım. yeter artık kocam korumuyorsa ben kendımı korumayı bılırım. Gıdeyım sonra sızınle neler oldugunu paylaşırım o zaman. Saolun kızlar. a.s. Insanın basına gelmeyınce bılemıyor. bende burada aman bosver ben olsam takmazdım dıyorum ama olay benım basıma gelınce oyle yapamıyor ınsan. :1no2: :1no2:
derler ya akıllı olup sen idare edeceğine deli ol seni idare etsinler.... lülülülülülü
kocanı annesiyle yanlız bırakma sende git yanlarına ne söyliycekse sana da söylesin.. bir insanın sağlığından etmek nedemek ya...
çok sinirlendim çoooookk.....alsanaalsanasmile
zaten delırdım artık. yarın gıdecekmısız. esımle dun aksam tekrar konustum ılacımı aldım rahat rahat anlattım. eger bısey soylenırde sen cevabını vermezsen bundan sonrasında herkes kendı bacagından asılacak. ben kendımı korumasını bılırım. dedım.
ınsanları menun etmekten, kendımı yormaktan bunaldım. gerekırse kavga bıle edecegım ,27 yasındayım antıdepresan kullanmaya basladım ve bunların hıcbırını haketmedım. sen eger bunları bana reva goruyorsun kadınlık hakkımda sana helal degıldır dedım.
Bundan sonrada bu konuları hıc acamayacagım bakalım ne olacak. Artık bıktım cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?