Bu aralar eşimin ailesi ile görüşmek istemiyorum..

ben seni anlıyorum...
şu sıralar görüşmen hiç iyi bir fikir olmaz.
bayramda dahil.
aynı şeyi yaşıyorum.
bana yaşattıklarından dolayı eşimin ailesindekilerin ismini bile duyunca buz gibi oluyorum.
bana diyorlarki
boşver eşinle aranın iyi olması için ilaç iç katlan onlara görüş
ama normal insan değillerki...
karşılaştığımda ne yaparlar bilmiyorum..
bilerek beni delirtmek için ellerinde geleni deneyeceklerdir.
o yüzden hiç zamanı değil diyorum
bazı şeyler için zaman en iyi ilaç

kızlar bugun sabah kahvaltısına gıttık. ben sadece televızyon seyrettım tabıı 1 aydır gıtmeyınce anladılar bıraz soguk davrandıgımı. neyse sorunsuz oldu bı gıdısım en son kapıdan cıkarken bız hosgeldını bıtırdık artık sızı beklıyorum dedım. bana kapıdan cıkarken dıyorkı "bızde 1 ay sonra gelırız artık " bende en ufak bır sozde bıle susmamaya karar verdım bunun ıcın dedımkı sorun degıl ayda 1 gorusuruz ozaman .bye bye dedım. içimdede kalmadı ohhhhh ıyı yaptım

geçrekten susmayacaksın yaa.. Sana Bişey dendiği zaman içinde tutmayacaksın Bunu öğrendim.. kim olursa olsun Bu.. karın ağriyor sonra içinde tuta tuta.. hastalık çıkıyor.. o yüzden Bişey dendiği zaman son derece soğuk Bi şekilde tepkini koyacaksın.. Bazen Bi Bakışınla Bazen sessizliğinle Bazen alaycı gülüşünle tepkini koyacaksın.. onun seviyesine düşüp car car karşılık vermeyeceksin ama kendine yakısır Bi şekilde, mesafeni sertçe koyarak tepkini koyacaksın.. koyacaksın ki karşındaki adam sana o sözü söylediğine pişman olacak. Bana en son laf sokulduğunda Bütün gözler üzerimdeydi tepkim ne olacak ne cevap verecem diye, duymamiş giBi davranıp Bu yemek Bana çok dedim sadece.. görmezden geldim, en Büyük tepki Budur.. şimdi karşımdaki de mal değil anladı Benim hoşuma gitmediğini o lafın, ama şaka yaptı güya ! ama gülmedim.. kendileri güldü, sonra hepsi gözümün içine Baktı Ben gayet mimiksiz Bi şekilde Bu yemek Bana çok dedim.. Bazen saygısızlaşmadan insanların söylediği sözleri ve kendilerini aslında hiiiiiiiiiiç önemsemediğinizi göstermeniz gerekir.. alaycı Bi gülümseyiş Bile çok onlara.. hiç gerek yok antidepresanlara ilaçlara.. Bazı insanları karikatür olarak görün, gülün gülün geçin.. Bırakın uğraşsinlar zavallilar.. siz Burnunuzu kaldırıp içinizden gülün geçin

Kesinlikle içinde tutmayacaksın, yüzüne gülecek lafını yapıştıracaksın. Yoksa sinir hastası olursun. Çok iyi yapmışsın bu arada Diablo.

canım seni çok iyi anlıyorum.böyle bir kayınvalide bendede vardı.sinirlerim çok yıpranmıştı.aynı kol uyuşması bendede var ve hala devam ediyo.eşim hiç bir zaman beni ailesine karşı sahiplenmedi.kayınvalidem oğluna aşık biri benimle paylaşamadı.veee sabrım tükendi boşanıyoruz.canım onlara karşı hep dik dur.sakın kendini ezdirme.benim en çok canımı yakan kayınvalidemin imaları sözleri değil eşimin benim yanımda olmamasıydı..

artık oyle dusunmuyorum esımın benı korumasına gerek yok. ben kendımı korurum evel allah. valla sınırları astım artık. esım ıster karsı cıkar ıster benı korur ıster anasını. esımede sokuyorum lafımı valla.
bu yegenı olacak dıye heyecanlanıyrum safım benım. valla bende konusun acılınca çaktım bır guzel. yuzunu bıle goremeyecegım cocugun neresıne heyecanlanıyorsun hıc anlamam dedım. (gulerek) o anladı ne demek ıstedıgımı.

Ay canım şuraya takıldım, bu gece yarısı çağrı atmalar, benim kv de aynısını yapmıştı bana ben aileme gitmiştim. Bundaki amaç nedir acaba ben çözemedim, neyin kafasını yaşıyor bu insanşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…