- 10 Kasım 2015
- 264
- 113
- 18
- 47
- Konu Sahibi Krizantem1978
-
evde yemek yemeyecek kadar durum varsa sorun ciddidirGünaydın herkeze, bu ara mutsuzum.evde belli etmesemde işimden kaynaklı yoğun bir dönem atlattım.eşim ile aramda olan sorunları çözdük ama onunda suratı asik.10 gundur evde yemek yiyor vay içiyor TV ye bakıyoruz sonra yatıp uyuyoruz.Neşe yok, gülme yok, ortada birşey de yok....
Bence kendine dert edineceğin bir durum yok canım. Mutlu olmaya bak, eşin yanında sağlıklı problemlerinizi halletmişsiniz ne güzel...Günaydın herkeze, bu ara mutsuzum.evde belli etmesemde işimden kaynaklı yoğun bir dönem atlattım.eşim ile aramda olan sorunları çözdük ama onunda suratı asik.10 gundur evde yemek yiyor vay içiyor TV ye bakıyoruz sonra yatıp uyuyoruz.Neşe yok, gülme yok, ortada birşey de yok....
Çok kavga gurultumuz asla olmadı.eşimile iletişim iyi sadece bir durgunluk onun mutsuz bir dönemi oldu.Ben hep ayniyim ve benim sade halim onu mutlu etmiyor sorun bu.normal hayata dönmüşsünüz bence
kavga gürültü yoksa ikinizin de bir durgunluk dönemidir belki. onun da işi yoğundur. yıl sonu herkeste böyle olur.
bi akşam tv kapatıp, alıp kahvenizi birbirinizle dertleşin.
ama ben gülüyorum ediyorum, mutluyum o somurtuyo deseydin ciddi ciddi bir konuş derdim.
:) sağol aslında doğru söylüyorsun. Yürüyen ruh gibiyim ne zamandırbiraz yaramazlık yapın
Sordum sormam miTatlı tatlı sor eşine iş nasıl yoğun musun nasılsın diye yokla ona göre ilerlersin
Bana gore sorun yok aslında olsa neyse yapayım.Eşik durgunlasti yine.Yeni sorunlar oluşmadan bu duruma bir el atın derim ben. İş yoğunluğundan içinizden bir şey yapmamak geliyor olabilir ama zorlayın kendinizi sonrasında çok rahat hissedersiniz.
nerden biliyorsun? belki sadece yanında olman bile onun huzurlu olmasına nedendirÇok kavga gurultumuz asla olmadı.eşimile iletişim iyi sadece bir durgunluk onun mutsuz bir dönemi oldu.Ben hep ayniyim ve benim sade halim onu mutlu etmiyor sorun bu.
Yani...Cogu kisi bunlari yasiyor ustelik evli degiliz ayni evde bile degiliz... monotonluk ve kavga sonrasi stres atip gayriresmi tavirlar esliginde yooo gayet iyiyiz havasi verilmeye calisiliyor
Benim neşeli her daim onunla ilgilenmemiştir hepniater zaten bayılır.ben yapı olarak çok romantik ve süprizler yapabilen biri değilim.Zamanla yaparım Elbet.bu ara bende Yoruldum canim hiç birşey yapmak istemiyor. Eşim ben böyle olunca kendini daha fazla çekiyornerden biliyorsun? belki sadece yanında olman bile onun huzurlu olmasına nedendir
kadınlar erkeklerden daha bıcır bıcır, daha çocuktur. bence ne yapmak istiyorsanız onu yapın. siz neşelenin, o da neşelensin. dünya güzelleşsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?