bu aralar nelere sinir oluyorsunuz ? merak ettim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ema1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yemek yerken ağzını şapırdatanlar ah ah

Sürekli inceleyen, eleştirmeye yer arayan insanlara sinir oluyorum.

Su anda Trende yanimda oturan bogaya. Bacaklarini ayirmis Oturan boga. Arti dirsegi arada bi belime degiyo. Birazdan cingar cikaricam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kendini begenmis ukala dunya benim etrafimda donuyor diyen insanciklara!!!

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Benim olmayan eaki sevgiliye cokkkk kiziyorum cokkk....sen bana bi omur lazimsin diyen adam simdi beni gormek.istemiyo yaa buna gelde sinir olma...hemde ayrilmamiza rqgmen ben boyle severken...unutamiyorum odunadami yaaa

çevremdeki insanlara! hasetlik, boş yere düşmanlık besleyenlere, çıkarcılara, iyi niyet sömürücülerine.
benle alakasız bir çevreye sahip olduğumu düşünüyorum, zaten çektim kendimi ama arkadaşın nişanında nolacak bakalım.
güvenecek adam yok resmen... annem garip bulsa da, garip ama gerçek.
rahatça samimi davranamıyorsun, hep tetikte ve güvensiz olmalısın.

Bu aralar herşeye sinir oluyorum
Özellikle de ders çalışmaya çalışırken komşuların bütün gün mikrofon yutmuş gibi bağıra bağıra konuşmalarına, evlerinin içindeyken bile seslerinin heryere ulaşmasına, seslerini duymamak için ön tarafa geçtiğimde bu seferde evin karşısına alakasız biyere çöreklenen inşaatçılara ve gürültülerine sinir oluyorum cennet mahallesi olsa bu kadar gürültülü olmaz ya
birde hep yarın daha çok çalışıcam dediğim halde dersleri ağırdan alan kendime de sinir oluyorum

Tramwayda ve metroda ustumuzu ustumuze cikip daha duraga gelmeden ezip gecmeye calisan sonrada soylenen insanlara sinir oluyorum..

Cok rahatsiz oluyorsan begenmiyorsun binme arkadasim!!!

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Kendimee..tutamadigim ceneme...

Beni işten kovmayan patronuma , çalışmayıp tüm işleri biZe kakalamaya çalışan iş arkadaşıma, nişanımı geciktirmeye çalışan aileme. İşten ayrılan ama hala dışarıdan maille taciz eden eski müdürüme ki mailleri patron atıyormuş süsü vermesi beni en çok sinirlendiren şey..

Saygılarımla 😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Laflari tersten anlayanlara sadece sinir degil , ayni zamanda kil oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…