İçi fesatlıktan kapkara olmuş insanlara, birbirine yaranmak için yağ çekenlere , burnu havada kendini bişey sananlara her zaman, her saniye sinir oluyorum .
28 senede ilk defa kendisini isteyen biri olduğu için ve nişanlandığı için havalara giren yağ tulumu komşumuzun kızına sinir oluyorum
her fırsatta koca buldum diye hava atan konuyla hiç alakası yokken kocanında en iyisini buldum diyen ve bana o kadar süsleniyosun hala birini bulamadın diyen aynı şahsiyete sinir oluyorum
iyiki keltoş bi koca buldu sanki kıvanç tatlıtuğ pehhh
Bisey yapicam dediginde evet yap dedigimde bahane uydurup vazgecenlere sinir oluyorum.
Madem yapmicaksin niyr soyluyorsun amacin deli etmek mi basariyorsun ama tersim pistir dikkat et
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...
Kimsem yok sinir oluyorum Allah'tan bi çocuklar var onlarda yaramaz onlara da sinir oluyorum evi temizlemekten bunaldım sinir oluyorum
En çok da adam gibi adam yok şu hayatta ona sinir oluyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kendime sinir oluyorum.
Ne olurdu şöyle harika bir öz güvenim olup çatır çatır hakkını arayan, tuttuğunu koparan biri olsaydım...
Dilerim bu da hayırlısıyla olur.
Allah'ım bırakma hakkımı kimsede
Şu sıralar en çok eğitim sistemine sinir oluyorum. Okulumun bitmesine az kaldı, Kpss yaklaşıyor, atanmaların önü kapalı, öğretmenlik zaten aslan ağzında ekmek gibi oldu al alabilirsen. Düşündükçe bunalıyorum :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.