Bu aramızda olan iletişim flört gibi bir şey mi?

Atesbocegii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
450
218
33
25
Bir süredir biriyle konuşuyorum gerçekten sınırlarını bilerek konuşan biri o yüzden de ilgimi çekiyor
Babam ufak bir rahatsızlık geçirdi çok şükür şimdi iyi desteğini gerçekten hiç eksik etmedi yanımda değildi ama yanımda olduğunu hissettirdi
Çok yoğun çalışıyorlar bahçeleri var yine de bana yazıyor fırsat buldukça hatta bazen geç yazınca uzun uzun açıklama yaptığı oluyor ilgisi bana yüksek açıkçası böyle olacağını beklemezdim
Bazen oluyor konuşamıyoruz zamanı olmadığı için yine de her fırsatta yazmaya çalışıyor
Ben sıkmamak adına fazla yazmıyorum kendisi yazıyor çoğunlukla
Bugün kendisiyle alâkalı bir konu üzerinde konuştuktan sonra bana 'iyi ki varsın kolay kolay söylenmez bu cümle kimseye hani bazen hissedersin ya' dedi
Mutlu oldum öyle deyince
Bel bağladığım ya da umutlandığım bir şey yok sadece şunu merak ediyorum bu flört etmek gibi bir şey mi oluyor?

Bir süredir biriyle konuşuyorum gerçekten sınırlarını bilerek konuşan biri o yüzden de ilgimi çekiyor
Babam ufak bir rahatsızlık geçirdi çok şükür şimdi iyi desteğini gerçekten hiç eksik etmedi yanımda değildi ama yanımda olduğunu hissettirdi
Çok yoğun çalışıyorlar bahçeleri var yine de bana yazıyor fırsat buldukça hatta bazen geç yazınca uzun uzun açıklama yaptığı oluyor ilgisi bana yüksek açıkçası böyle olacağını beklemezdim
Bazen oluyor konuşamıyoruz zamanı olmadığı için yine de her fırsatta yazmaya çalışıyor
Ben sıkmamak adına fazla yazmıyorum kendisi yazıyor çoğunlukla
Bugün kendisiyle alâkalı bir konu üzerinde konuştuktan sonra bana 'iyi ki varsın kolay kolay söylenmez bu cümle kimseye hani bazen hissedersin ya' dedi
Mutlu oldum öyle deyince
Bel bağladığım ya da umutlandığım bir şey yok sadece şunu merak ediyorum bu flört etmek gibi bir şey mi oluyor?
Aynen oyle oluyor

Bana da flört gibi geldi . Anlattığına göre iyi birisi. Bence şans ver.
Aramızda bir şeyler olmayacağını bilsem bile onunla konuşmak beni mutlu ediyor
İnsanlarla pek konuşmam bu ilk defa sende oldu iyi ki varsın dedi ya o ilk defa olmuş
Yaşından daha olgun biri temiz düzgün bir çocuk

Aramızda bir şeyler olmayacağını bilsem bile onunla konuşmak beni mutlu ediyor
İnsanlarla pek konuşmam bu ilk defa sende oldu iyi ki varsın dedi ya o ilk defa olmuş
Yaşından daha olgun biri temiz düzgün bir çocuk
Sen yeşil ışık yakmışsın belli :) şans ver kız

Sen yeşil ışık yakmışsın belli :) şans ver kız
Sonradan fark ettim belirtmeyi unutmusum o bana insanlarla pek konuşmam dedi o bana yakti galiba yeşil ışık :) bilmiyorum farkli duygular icerisindeyim
Birkaç gün konuşmadık acaba sıkıldı mi dedim ama işlerinden dolayi yazamıyormuş dun mesaj atıp belirtti
Ya ne bileyim bana ilgili olduğunu düşünüyorum hiçbir açıklama yapmak zorunda değil bana ama her konuda bana açıklama yapıyor uzun uzun

Flört gibi ama sende birşeyler hissediyorsan ilk mesajı hep ondam bekleme arada sende yaz. Sonrada istemiyor diye anlayıp yazmayı kesebilir.
Ya evet haklisiniz ama ben çok detaylı düşünüyorum böyle konuları ben konuşmak istiyorum ama acaba o da istiyor mu düşünüyorum ama konuşmak istemeyen bir insan gibi konuşmuyor kısa kısa cümleler önemsememe gibi şeyler yok benim pimpirikligim
Ben de ona karşı önemseyen tavırlarla konuşuyorum hissettirmeye çalışıyorum
biraz daha rahat olmaya çalışacağım

Back
X