• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu arkadaş ne böyle ?

her sınıfta vardır böyle tipler.. haset.. boşver annem bidaha öyle bişi sorarsa da cevap yazma :KK12:

Sanırım en iyisi o olucak..

Canım önceki konularında 95li oldugunu yazmışsın. Yani daha yolun çook başındasın keşke tek derdin bu olsa.. Ki bu dert dahi deil. Sıkıldıysan, hic görüşme zaten kendiliğinden araya mesafe gircektir

Aynen 95liyim.
Canımı sıktı aslında

peki sen ona halini hatrını sorar mısın?

Yok sınav için sevmediği biriyle kanka kanka diye konuşup benim yaıma gelince sınavı geçsin diye öyle yaptığını söyleyince bende uzaklaştım..
Çünkü o arada bana dönüp bakmıyo sorularımı cevaplamıyodu bile..
Samimiyetine pek inanamadım yani sonrasında

Yok sınav için sevmediği biriyle kanka kanka diye konuşup benim yaıma gelince sınavı geçsin diye öyle yaptığını söyleyince bende uzaklaştım..
Çünkü o arada bana dönüp bakmıyo sorularımı cevaplamıyodu bile..
Samimiyetine pek inanamadım yani sonrasında
peki sen mi ona ygsye giricem lysye giricem tarzı şeyler diyosun?

Keşke benimde tek derdim, o bana şunu dedi bu bana bunu dedi olsa :) bu günlerinin kıymetini bil hic takılma böyle şeylere. Biri gider biri gelirr daha cok kişiyle tanışcak kaynaşcak kavga etceksin vs vs. Allah yolunu bahtını açık etsin.

Sormuyodum..
Çünkü okuldayken beni satmıştı..
Ben sormam..

tarih tekerrürden ibarettir derler....
geçmişte seni satmış zaten, oyüzden tekrar satmış olmasına şaşırmadım.....:KK45::KK45:
dost kavramı muhakkak var amaaaa günümüzde çok zor rastlamak....
hı arkadaş çok ama.....

neyse ilişkini kes o zaman zaten yakın değilmişsin.

Öyle yapıcam zaten.

Keşke benimde tek derdim, o bana şunu dedi bu bana bunu dedi olsa :) bu günlerinin kıymetini bil hic takılma böyle şeylere. Biri gider biri gelirr daha cok kişiyle tanışcak kaynaşcak kavga etceksin vs vs. Allah yolunu bahtını açık etsin.

İnşALLAH sizinde dertleriniz biter, hafifler, azalır.
Amin inşALLAH.

tarih tekerrürden ibarettir derler....
geçmişte seni satmış zaten, oyüzden tekrar satmış olmasına şaşırmadım.....:KK45::KK45:
dost kavramı muhakkak var amaaaa günümüzde çok zor rastlamak....
hı arkadaş çok ama.....

:confused::confused:
Arkadaş toprağa ulaşmak gibi, dost gökyüzüne..
O kadar uzak kavramlar aslında..

Catlak!ergenlik yasta degil bastadir ve bence sende birazcik oyle davranmis alinganlik yapmissin.seni satan insani onemseyip buralara konu acmissin.olmamis:KK20:

bu türden benim de bir arkadaşım vardı üniversiteye bi de yanına gitmeyi düşündüm hayatımı hatasını yapacakmısıım düşünüyorum da.
konuşmaz etmez vize final büt sınavlarını sorardı hep.Şimdi konuşmuyoruz.Böyle bir arkadaşlık olmaz.Bırakın gitsin.

Catlak!ergenlik yasta degil bastadir ve bence sende birazcik oyle davranmis alinganlik yapmissin.seni satan insani onemseyip buralara konu acmissin.olmamis:KK20:

Sinirime dokundu ama..
O sevgilisiyle kavga etse arasını ben yapardım..
Kızı mutlu etmek için neler neler yapardık..
Bende erkek arkadaşımda..
Hani düşünüyorumda ben napmış olabilirim..
Zaten benim ona ddavrandığım gibi, erkek arkadaşımın ona davrandığı gibi kimsede davranmaz yaşadı kendide gördü ama durum bu

bu türden benim de bir arkadaşım vardı üniversiteye bi de yanına gitmeyi düşündüm hayatımı hatasını yapacakmısıım düşünüyorum da.
konuşmaz etmez vize final büt sınavlarını sorardı hep.Şimdi konuşmuyoruz.Böyle bir arkadaşlık olmaz.Bırakın gitsin.

Gidicek zaten :d

Back
X