Bu aşk insanın canını fena halde acıtıyor .

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Kızlar çok üzüntülüyüm bu ruh hali içerisinde olmak gerçekten çok aşırı derecede fazla zor
Sevgilimle vakit geçirdikten sonra aşırı derecede etkileniyorum ve o gün ayrıldığımız zaman kendimi ağlamamak için zor tutuyorum çok canım acıyor , sürekli onu düşünür oluyorum aklımdan tek saniye dahi çıkmıyor
Sonra onu kaybetmekten çok korkuyorum .. ayrılık , senszlik gibi sözleri sevgilimle asla düşünemiyorum o sözleri okuduğum zamanlrda sevgilimle aramız çok iyi olsada gözlerimden yaşlar geliyor .. Aşırı derecede sevmek gerçekten çok acı çektiriyor bana ..
Normalde de çok düşünüyorum ama buluştuğumuz günün akşamında ve bir iki gün bu ruh haliyle dolaşmak aşırı can yakıyo ve rahatsız ediyor size de hiç oluyor mu ? Bundan kurtulmanın yolu yok sanırım .. Ağlamadan geçmiyo bu illet şey

Bazen mutluluk bizi dürtüyor galibaBende oluyorum arada bir böyle sorun olmamasını garipsiyorum sanırım.. Her şey iyiken kendi kendime kuruntular düşünüp ağlıyorum. Ama yapmamak lazım sende yapma üzme o tatlı canını güzelliklerin tadını çıkar.. Ne gerek var kötüleri düşünmeye güzel düşün güzel yaşa

Aşk güzeldir.Ama dozunda.Yaşın kaç bilmiyorum.Merkeze oturtmuşunuz.Ben yok hayatında hep o var.Duygularını kontrol etmen lazım.Kendini meşgul edecek en önemlisi geliştirecek bir şeyler yap.Aklına geldiğinde hemen başka bir şeye yönel veya düşün.
Onsuz da mutlu olunabileceğini öğren.İyi bir psikoloji olmadığını söyleyebilirim.Anın keyfini çıkar.Kötü düşüncelerden de arın.

Son düzenleme:
Benim de aynen böyle oluyo canım hele uzakta..hüzünlü şarkı dinlerken ayrılık senaryoları yazarım,sonra o olmazsa naparım diye düşünürüm,başına bişey geldiğine kendimi kaptırıp ağladığım bile oluyo..sonra ondan da aynı tepkileri alınca rahatlıyorum..bir de uzak olunca kıskanclık alıyo başını gidiyo ama birbirimizi rahatlatıyoruz neyseki yoksa saplantılı olabiliriz..

Naptın sen böyle her şeyinle o olmuşsun, hayat bu ne getireceği belli olmaz.
Kendine başka meşgaleler bul.
Aşk güzel şey tamam ama seninki biraz tuhaf yani.

Cnm ya yapma Boyle okurken kendimi buldum bir an yazdiklarinda zamaninda bende cok sevmistim herseyim olmustu onsuzlugun dusuncesi bile Beni mahvediyor nefes alamiyordum Boyle dusune dusune yaninda olmanin mutlulugunu bile kaybettim ayrilicagiz korkusu oyle oturmustu Ki icime ve sonunda 5 yil sonra ayrildik simdi baskasiyla evleniyo ve ben kendime cok kizdim neden onu herseyim yaptim bu Kadar korktum kaybetmekten diye korkularim sonucu kaybettim onu gercekten ama bisey ogrendim onsuz da olunabiliyormus hayatta hic biseye koru korune baglanmamamk gerekiyormus tavsiyem biran once kurtulmaya bak bu dusuncelerden gez eglen gul huzunlu sarkilar dinleyip kendini ayriliga odaklama bi bakmissin hayatindan ucup gitmis sonrasinda acidan kivranirsin biran once kendine odaklan ve onunla mutlu seyleri dusun

Anladım canım doğru haklısın böyle çok üzülüyorum yakında üniversite açılacak o zaman derslerle uğraşırken heralde bu kadar çok üzülmem.. Ama inşallah Allah'ım onsuz bir hayat sunmaz bana onunla hep mutlu oluruz inşallah ..

Çook sağlıksız.. Bağımlılık gibi bişey.. Düzeltmek için bişeyler yapmalı.. yoksa çok yıpratır.. böyleydim 20 li yaşlarımda ben de.. allahımmm nefes alamazdım boğulurdum onsuz.. hatta üniversite okurken dayanamadık evlenmeye kalktık.. bende çok iz bıraktı bu ruh hali.. bi an önce bundan kurtulmaya çaliş.. merkezinden onu al kendini koy.. o olmadan da yaptiğin bişeyler olsun.. kendine odaklan.. ilgi alanlarını gözden geçir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…