Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladığım kadarıyla sen şuan Almanyadasın demi canım? Eşinde Almanyaya yerleşicek. işini bıraktı Türkiyedeki ama orda ikiniz çalışıcaksınız. BurdA sorun sizin anlaşamamanız mı? Eşin biraz karamsar bir yapıda sanırım. o da işi bıraktı diye strese girmiştir, sıfırdan başlıcak tekrar. o yüzden umudunu kaybetmiştir. ama seni seviyor bence. yoksa senin için neden işini gücünü bıraksın.
YAni kolay değil sen Türkiyede yapamamışsın. Planı Türkiyede kalmakmış demekki hayal kırıklığı yaşamıiş ama genede seni seviyorki peşinden geliyor. ama korkuyordur Almanya tamamiyle farklı bir ülke. kültürü ,insanları, yaşam tarzı. bu bilinmezlik ve değişiklik onu korkutuyor olabilir. Stresini sana yansıtıyorsa sende alınıyorsun ve sevmediğini düşünüyorsun.
Eşin seni seviyor. Tek yapman gereken bu süreçte anlayışlı ve sakin olman canım. zamanla herşey yerine oturucaktır.
zaten bir evliliği ayakta tutan en önemli şey SEVGİ. Daha sonra saygıdır. Tabikide sevgi olmassa evlilik yürümez. Ne güzel ki birbirinizi seviyorsunuz.
Bir de telefonda kavgalarınızın olması normal. birbirinizi görmüyorsunuz. mimiklerinizi göremiyorsunuz. yanında olsa yapamaz. seni görünce yumuşar hemen.
insan seviyorsa her zorluğun üstesinden gelebilir gelebilmeli..bir daha sevebilecekmisiniz..birbirinize tutunun..azimle savaşın..
Allah kavustursun, hayirli teskereler simdiden.. insallah hersey gönlünce ve istedigin gibi olur.
bende öyle bugün cok kiriliyorum yarina hicbiseyim kalmiyo. onsuzluk beni mahvediyo bazen düsünyorum benim pskolojim mi bozuk ben deli miyim diye :S
insallah dedigin gibi olur ve en kisa zamanda düzelir dualariniza cok ihtiyacim var. cok cok tesekkür ederim..
Canim benim,
Benimde nisanlim Turkiyede ve nisanlanip bugune gelene kadar neler cektik.
Hala butun taslar rayinaoturmus degil, henuz askere gitmedi. Aralik/ocak ayinda kisa donem gidecekti,
en son yaptigi sinavi alinca, dun sinavi gecemedigini ogrendi ve dunden beri sinirleri asiri derecede bozuk.
Gittikce evlilikten korkuyor, arada mesafelerolunca cok daha zor.
Bende Turkiyede yasamayi dusunuyordum.
Sen orda neden yapamadin canim?
Teşekkür ederim canım... Deli değilsin :) bende bazen dengesizleşiyorum. bu normal bence. sonuçta hasretlik var arada.
Yatarken dua edicem sana. Üzülme sen herşey düzelicek. sende kafana bişey takmadan güzelce uyu. yarın sabah herşey daha iyi olucak.
yanimda olsaydin sikica sarilirdim simdi sana
cok tesekkür ederim umarim ömrün boyunca sevdiginle mutlu olursun.
diger konumuda oku istersen sinirlenince onu hic taniyamiyorum..
suanda dünyanin en kötü evliligine sahipmis gibi hissediyorum kendimi. yarina düsüncelerim degisecektir bunuda biliyorum..
Amiin. Allah razi olsun canim.Allah yardimcin olsun canim. o taslar hic rayina oturmyuoki. oturdugu yerden patlak veriyo
kac yillik beraberliginiz var? sonunuz hayr olur insallah canim.
esimin ailesinin bize maddi bi yarari dokunmadi dügünü esim tek basina yapti bayagi masrafli oldu
borclarini ödeyip beni calistigi yere götürecekti, buda 1-2 senemizi alacakti..
ben o calisirken ailesiyle kaliyodum ayri sehirlerdeydik yani..
bende buna dayanamadim. Almanyada yasayalim en azindan hep birlikte oluruz dedim.
düsündük konustuk tarttik oda sonunda kabul etti cünki kendide dayanamiyo bensizlige..
bu yüzden yani..
Amiin. Allah razi olsun canim.
Mevlam sizinde yardimciniz olsun
Biz birbirimizi 2 yildir taniyoruz, ilk yil bir turlu adini koyamamistik..
Gecen sene istemeye geldiler babam vermedi. Bu sene isterlerse hemen dugununuzu yapariz diye soz vermisti,
ama sadece nisan oldu, simdide seneye ne olacak muamma.
Maddi anlamda dugun icin ailesi destek verir. Ama beni tedirgin yapan sey simdiden yipranmis olmak.
Birde taslarin hala rayina oturamamasi. O askere gidince ben ne yapicam
Ya ona bisey olursa ben onsuz ne yaparim![]()
bişey değil canım. Sende sevdiğinle hepp mutlu ol inşallahh.
okudum diğer konounu da. benimki de öyle. bişeye kızdı diyelim beni üzüyor. bende kızıyorum tabi. sonra pişman oluyor üzdüğüne. 2-3 saat sonra arıyor. ben tabi soğuk konuşuyorum. bakıyom yumuşamış özür diliyor yada yumuşak konuşuyor. sonra bende yumuşuyorum. annesi dedi zaten oğlum parlar bi anda sinirlenince hiç konuşma bi süre sonra geçiyor demişti.![]()