Bu aşk yikti beni.. :(

durumuna gerçekten üzüldüm canım bence siz birbirinizi çok seviyosunuz
ama eğri oturup doğru konuşmak gerekirse biraz fazla alınganlık yapmışsın
gibi geliyo bana:20:bu alınganlığının sebebini de anlayabiliyorum
arada mesafeler olunca insan istediği an eşine sarılıp uyuyamayınca ağlayamayınca
ne bilim işte dertleşemeyince sinirleniyo e tabii kadınız şımartılmak nazlanmak istiyoruz
ama eşin tarafından da bi düşünsene
işnden olmuş
borçları var
ülkesini değiştirecek
iş bulma yada bulamamanın verdiği stres var
yeni bi düzen bi boşluk var
var oğlu var onun için de hiç kolay değil
yani kafasında onca şey varken eeee ev geçindirmek erkeğin görevidir
bunun ağırlığı da var sen de çalışsan bile o kendini sorumlu gördüğü içn
belki de bu kadar gergin bak güzel iltifatlar da yapıyomuş sana
bi de bebek gibi seni nazlayamaz ya :1:
bu yazdıklarıma belki kızmışsındır ama böyle düşünüyorum
bence sorumlu olduğu için bu kadar sinirli ve gergin
o haliyle bile sana iltifatlarda bulunuyo ne güzel sözler söylüyo bi de böyle düşün
sorumsuz olup da hiç düşünmese daha mı iyi
sana tavsiyem söylediği şeyleri çok ince düşünüp de alınma
bak az kalmış sayılı gün çabuk geçer
kavuşunca bu günleri gülerek anarsınız kız valla bak:60:
hiç canını sıkma sen de gergin olursan araya kırgınlıklar da girer sabredin 1,5 ay:34:
ve sonraaaaa:38::48::73::127::132:
ayy amma çenem düştü sabah sabah çocuğum uyandı ben gider:10:

Uzulme, umutsuz olma. Gün dogmadan neler dogar. Ben kendimde yurtdisinda kaliyorum. Esimi bekledigimde esim turkiyede ben isvecte hamile olarak bekliyordum onu. Is yok guc yok. O piskolojiyle calisacak gucte yoktu bende. Surekli agliyordum uzuluyordum biz bir araya gelemicez evimiz olmicak diye. Ama oldu. Esim geldi, bebegimi dunyaya geldi ve cok zor basladik herseye. Esim cok sinirli olmustu. Siniri beni bir sene icinde yedi bitirdi, ve depresyona girdim. Artik sevdigine inancim kalmamisti. Bugun daha iyiz cok sukur. Ama onun alismasi zor olacak. Sen cok mucadele vermek zorunda olacaksin belki. Senden istegim dengesizim diye dusunme, deliyim deme. Guclu ol. Onun icinde kolay degil. Biraz zaman sadece. BAk dusun dusun yipratirsin kendini. Biliyorum soylemek kolay amamhic degilse rahat olmaya calis. Ama biliyorum gececek. ZOr bir surecten geciyonuz sadece. BAk sonu ne kadar guzel olacak. Allah yar ve yardimcin olsun canim. Dua edicem sana bol bol.

İyide eşiniz yanlış bişey dememiş ki sevgi olmasa siz niye bir arada olacaksınız ki ?
Eşler sevdikleri-saydıkları için birbirinin alınganlıklarına, her olumsuzluğuna katlanıyor, evlilik yürütülebiliyorsa bu yüzden yürütülüyor..
Eşiniz doğru mu söylemiş ne; biraz alıngan mısınız ? :)

Uzaklıklar, geleceği kurma telaşı, maddi sıkıntılar v.s ikinizde bunaltmış, inşaallah en yakın zamanda rayına oturur herşey.

Bu arad yapmanız gereken şey, iletişim kurarken eşinizle kelimelere takılmadan, duygusallık yapmadan güölü bir şekilde plan yapmak.

Bırakın oda biraz rahat duygularını dile getirsin.Eğer böyle alınganlık gösterip sürekli ağlarsanız o da bunalır, oda içiniz dökemez ve zamanla tıkanır.

devletten bi gelirin yokmu avrupa bu yonden cok iyi evli ve calismayan kisilere yardim yaparlar simdilik fabrikada falan calissan almanyada turk kadinlarinin cogu fabrikada calisio geci olarak istedin bi is cikinca orda calisirsin o buraya bi gelsin 4 bilemedin bes ay turkiye turkusu cagirir sonra alisir buralara merak etme mutlu bi hayatin olacak canim sevgi herseyin ustesinden gelir

canim devletten bi gelirim simdilik yok önce esim gelmesi lazim. herseyin caresine o geldikten sonra bakilacak. o gelmeden bi yardimi dokunmuyo devletin.
insallah esim gelince hemen is bulurda sorun yasamayiz. kendini gereksiz hissediyo iside biraktiya sanki tüm insanligim gitti diyo.
fabrikada basörtülü diye almiyorki, Allah büyük bakiyoruz hakkimizda hayilrisi, insallah güzel bi kapi acar Rabbimiz.
insallah dua et canim cok tesekkür ederim moral verdigin icin

durumuna gerçekten üzüldüm canım bence siz birbirinizi çok seviyosunuz
ama eğri oturup doğru konuşmak gerekirse biraz fazla alınganlık yapmışsın
gibi geliyo bana:20:bu alınganlığının sebebini de anlayabiliyorum
arada mesafeler olunca insan istediği an eşine sarılıp uyuyamayınca ağlayamayınca
ne bilim işte dertleşemeyince sinirleniyo e tabii kadınız şımartılmak nazlanmak istiyoruz
ama eşin tarafından da bi düşünsene
işnden olmuş
borçları var
ülkesini değiştirecek
iş bulma yada bulamamanın verdiği stres var
yeni bi düzen bi boşluk var
var oğlu var onun için de hiç kolay değil
yani kafasında onca şey varken eeee ev geçindirmek erkeğin görevidir
bunun ağırlığı da var sen de çalışsan bile o kendini sorumlu gördüğü içn
belki de bu kadar gergin bak güzel iltifatlar da yapıyomuş sana
bi de bebek gibi seni nazlayamaz ya :1:
bu yazdıklarıma belki kızmışsındır ama böyle düşünüyorum
bence sorumlu olduğu için bu kadar sinirli ve gergin
o haliyle bile sana iltifatlarda bulunuyo ne güzel sözler söylüyo bi de böyle düşün
sorumsuz olup da hiç düşünmese daha mı iyi
sana tavsiyem söylediği şeyleri çok ince düşünüp de alınma
bak az kalmış sayılı gün çabuk geçer
kavuşunca bu günleri gülerek anarsınız kız valla bak:60:
hiç canını sıkma sen de gergin olursan araya kırgınlıklar da girer sabredin 1,5 ay:34:
ve sonraaaaa:38::48::73::127::132:
ayy amma çenem düştü sabah sabah çocuğum uyandı ben gider:10:
olaya objektif baktigin icin cok tesekkür ederim canim. yoo yoo niye kiziyim bazi seylere cok duygusal yaklasiyorum o yüzden gercegi göremeyebilirim. acigim fikirlerinize düsüncelerinize bu yüzden paylastim zaten. hep hakli hep akli olmaz elbetteki. benimde haksiz oldugum durumlar cok. cok seviyorum, cok özlüyorum. ve bide uzaklik :( hatta bu dediklerini kagida gecircem her kücük tatsizlikta okuycam. sinir ve üzüntü aninda bunlari malesefki düsünemiyoruz düsünemiyorum. insallah hersey yolunda gider ve dil kursunu hemen kazanir vizede bekletmez insallah bizi.. seninde hersey gönlünce olsun cocugunu öp benden hayirli evlat olur insallah. cok sagol canim :70:

Uzulme, umutsuz olma. Gün dogmadan neler dogar. Ben kendimde yurtdisinda kaliyorum. Esimi bekledigimde esim turkiyede ben isvecte hamile olarak bekliyordum onu. Is yok guc yok. O piskolojiyle calisacak gucte yoktu bende. Surekli agliyordum uzuluyordum biz bir araya gelemicez evimiz olmicak diye. Ama oldu. Esim geldi, bebegimi dunyaya geldi ve cok zor basladik herseye. Esim cok sinirli olmustu. Siniri beni bir sene icinde yedi bitirdi, ve depresyona girdim. Artik sevdigine inancim kalmamisti. Bugun daha iyiz cok sukur. Ama onun alismasi zor olacak. Sen cok mucadele vermek zorunda olacaksin belki. Senden istegim dengesizim diye dusunme, deliyim deme. Guclu ol. Onun icinde kolay degil. Biraz zaman sadece. BAk dusun dusun yipratirsin kendini. Biliyorum soylemek kolay amamhic degilse rahat olmaya calis. Ama biliyorum gececek. ZOr bir surecten geciyonuz sadece. BAk sonu ne kadar guzel olacak. Allah yar ve yardimcin olsun canim. Dua edicem sana bol bol.

sanada mutluluklar dilerim canim bir ömür boyu. evet hicbisey olmuycakmis gibi gelemiycek biz hep böyle devam edicez sanki :( cok üzülüyorum. kafayi tirlatmama az kaldi. eminim alismasi zor olur cok iyi ve cok sevdigi bi isi vardi. herkez tarafindanda sevilir esim. azda olsa isi sebebiyle gördügü muameleyi kaybetti. kimse anlayamiyo onu herkez üstüne gidiyo oglum bu is birakilirmi sen manyakmisin gibisinden. oda iyice bunaliyo artik herkezle iletisimi kesti. odasinda tikanmis bi durumda sabah aksam benle konusur bi yemege cikar odadan, öyle yani :( ne güzelde söyledin dua edicem diye. cok ihtiyacim var canim gercekten. cok sagol Allah razi olsun

Suan ayri olmanizinda etkisi ile tartismalar yasiyor olabilirsiniz..Biliyormusunuz esler en cok telefonda konustuklari sirada kavga ederlermis yani bilimsel olarak kanitlanmis:) sakin olmaya calisin ona zaman verin..Insallah hersey yoluna girer...

İyide eşiniz yanlış bişey dememiş ki sevgi olmasa siz niye bir arada olacaksınız ki ?
Eşler sevdikleri-saydıkları için birbirinin alınganlıklarına, her olumsuzluğuna katlanıyor, evlilik yürütülebiliyorsa bu yüzden yürütülüyor..
Eşiniz doğru mu söylemiş ne; biraz alıngan mısınız ? :)

Uzaklıklar, geleceği kurma telaşı, maddi sıkıntılar v.s ikinizde bunaltmış, inşaallah en yakın zamanda rayına oturur herşey.

Bu arad yapmanız gereken şey, iletişim kurarken eşinizle kelimelere takılmadan, duygusallık yapmadan güölü bir şekilde plan yapmak.

Bırakın oda biraz rahat duygularını dile getirsin.Eğer böyle alınganlık gösterip sürekli ağlarsanız o da bunalır, oda içiniz dökemez ve zamanla tıkanır.

haklisindir canim. asiri duygusalim dedigim gibi. hadi yillar sonra bana alisirsa ve bu sevgi yede artik tahammülü olmazsa. ayyy yiyip bitircem kendimi cok korkuyorum onu kaybetmekten. insallah dedigin gibi olur, düzelir hersey. dogru toparlanmam lazim.

Suan ayri olmanizinda etkisi ile tartismalar yasiyor olabilirsiniz..Biliyormusunuz esler en cok telefonda konustuklari sirada kavga ederlermis yani bilimsel olarak kanitlanmis:) sakin olmaya calisin ona zaman verin..Insallah hersey yoluna girer...

yanyanayken böyle degiliz ki canim bende farkindayim bunun. birimiz deliyse öbürümüz veli oluyo ama ayriyken ikimizde delleniyoruz iste. aa bilmiyordum gercektenmi.. biz internettende konusuruz cok msn de yazismak konusmaktan cok daha kötü :) insallah yoluna girer hersey

düzelticem ve iki gün sonra yine aynisi olucak. taaaki biz kavusana kadar, oda kavusabilirsek :(
cok cok cok tesekkür ederim iyiki varsin iyiki beni anlayan ve benimle ayni seyleri paylasan biri var.
umarim gecer, ve cok mutlu oluruz. Allaha emanet ol görüsürüz canim insallah

mrb canim, bugun nasilsin umarim az da olsa icin birazcik daha rahatlamissindir. boyle karamsar olma kavusursunuz ins allah buyuk. hem butun bunlarin suan sinaviniz oldugunu dusun, zor bir sinav ve bunlari atlatmak zorundasiniz. bak aklima bisi geldi, istiyorsan esine bir mektup yaz, butun duygularini hisediklerini yaz, hos bir mektup olsun, okuyunca esin hem keyif alsin hemde seni anlasin ve seninde onu anladigini bilsin. o mektupuda esine suan postalamak gibi bi durumun varsa ona posta ile yolla. internetten veya sms ile degil. eski zamandakilerin gibi el yazinla bir mektup yaz.. degisik bir heyecan olabilir.
umarim hersey yoluna girer. bak sana tavsiyem onun her soyledigini, senin canini acitan sozleri okumamazlik yap, yani oku ama o an dusunme o kelimeleri soguk kanli davran. ben artik boyle yapiyorum ve daha az uzuluyorum. sende benim gibi cabuk aliniyorsun ve kiriliyorsun. kendini yipratmamalisin:50:

mrb canim, bugun nasilsin umarim az da olsa icin birazcik daha rahatlamissindir. boyle karamsar olma kavusursunuz ins allah buyuk. hem butun bunlarin suan sinaviniz oldugunu dusun, zor bir sinav ve bunlari atlatmak zorundasiniz. bak aklima bisi geldi, istiyorsan esine bir mektup yaz, butun duygularini hisediklerini yaz, hos bir mektup olsun, okuyunca esin hem keyif alsin hemde seni anlasin ve seninde onu anladigini bilsin. o mektupuda esine suan postalamak gibi bi durumun varsa ona posta ile yolla. internetten veya sms ile degil. eski zamandakilerin gibi el yazinla bir mektup yaz.. degisik bir heyecan olabilir.
umarim hersey yoluna girer. bak sana tavsiyem onun her soyledigini, senin canini acitan sozleri okumamazlik yap, yani oku ama o an dusunme o kelimeleri soguk kanli davran. ben artik boyle yapiyorum ve daha az uzuluyorum. sende benim gibi cabuk aliniyorsun ve kiriliyorsun. kendini yipratmamalisin:50:

iyi degilim, ben gitgide kötülüyorum :( dayanamiyorum, inan sondayim. yasamak istemiyorum. tunahan - caresizlige sitem. bu sarki beni anlatiyo suan.
ben bu sinavi atlatamicam........

iyi degilim, ben gitgide kötülüyorum :( dayanamiyorum, inan sondayim. yasamak istemiyorum. tunahan - caresizlige sitem. bu sarki beni anlatiyo suan.
ben bu sinavi atlatamicam........

boyle yaparak kendine zarar veriyorsun. bak seni gercekten cok iyi anliyorum, seni kendim gibi goruyorum, guclu degilsin, cabuk kirilan herseye uzulebilen ama en kucuk bir tebesumde dunyanin en mutlu insani olan birisin... suan hic bisi yoluna gitmiyo ve bu senin herseyini etkiliyo ama boyle yaparak gercektende hic bisi yoluna giremez, caba gostermelisin. gururunu, duygularini, hislerini ve kendini bi kenara at kocanla arani duzeltmeye calis. yada bak onu hic arama simdi bi kac gun gecsin, belliki kocanda daha sakinlesmemis. bi kac gun sonra ara onu ve konusmaya calis.

canim allah buyuktur, herseyin hayirlisini iste. ins araniz duzelecektir..

boyle yaparak kendine zarar veriyorsun. bak seni gercekten cok iyi anliyorum, seni kendim gibi goruyorum, guclu degilsin, cabuk kirilan herseye uzulebilen ama en kucuk bir tebesumde dunyanin en mutlu insani olan birisin... suan hic bisi yoluna gitmiyo ve bu senin herseyini etkiliyo ama boyle yaparak gercektende hic bisi yoluna giremez, caba gostermelisin. gururunu, duygularini, hislerini ve kendini bi kenara at kocanla arani duzeltmeye calis. yada bak onu hic arama simdi bi kac gun gecsin, belliki kocanda daha sakinlesmemis. bi kac gun sonra ara onu ve konusmaya calis.

canim allah buyuktur, herseyin hayirlisini iste. ins araniz duzelecektir..

biliyorum. bugün sinir krizi gecirdim :/ üzüntü stres ayrilik hepsi toplandi ve sonunda patlak verdi. hic güclü degilim ben . söz konusu O´ysa en gücsüz insanim. o benim en hassas yanim en zayif noktam. bi gülüsü yetiyo evet, kimse onun kadar güzel gülemiyo sanki. korkuyorum Rabbim beni O´nunla imtihan edicek diye. insan en sevdigi seyle imtihan olunurmus ya ... deliden farkim yok, cok asiri bu sevgi. beni hickimse anlayamiyo, annemde durumuma cok üzülüyo.. esim bugün cok korktu zaten.. dualarina ihtiyacim var canim hersey icin cok cok tesekkür ederim

Ay canim anliyorum seni ama SANA SIMDI CO KIZIYORUM! Bu kadar zayif olmamalisin. Anne olacaksin ev kuracaksin. Bir kac gun aramayin birbirinizi. Hep telefon ve tartisma bunlatir ikinizide. Ay canim sinir krizleri felan iyi degil. Bir doktora git hemen seni sakinlestirecek birseyler al. Yapma böyle. YAkinlarindan biriyle konus birseylerle ugras. Allah yardimcin olsun. Kiz almanyada degilmisin. CIK YANIMA GEL! :51: Cocuklara beraber bakalim. Benimde bir arkadasa ihtiyacim var.

Ay canim anliyorum seni ama SANA SIMDI CO KIZIYORUM! Bu kadar zayif olmamalisin. Anne olacaksin ev kuracaksin. Bir kac gun aramayin birbirinizi. Hep telefon ve tartisma bunlatir ikinizide. Ay canim sinir krizleri felan iyi degil. Bir doktora git hemen seni sakinlestirecek birseyler al. Yapma böyle. YAkinlarindan biriyle konus birseylerle ugras. Allah yardimcin olsun. Kiz almanyada degilmisin. CIK YANIMA GEL! :51: Cocuklara beraber bakalim. Benimde bir arkadasa ihtiyacim var.

esim ozurler filan diledi bana bisi olursa yasayamazmis bana bisi olmasindan korkuyormus önce cik gel hicbisi umrumda degil dedi. Ama vize basvurusu icin imzama ihtiyac olacak gidemiyorum yani.. O gelince düzelecegine inaniyorum. O gelmeden toparlanamam. Doktora gitmeyede cekiniyorum, utaniyorum. Annemle konustum sadece oda beni anlamiyor onu üzdügümü söylüyor neden böyle yapiyormusum. Kelin ilaci olsa basina sürer. Saol canim benim evet almanyadayim. Cocuklari öp benden cok severim :) nerdesin ki sen?

Ben norvecteyim ama simdi kisa bir sureligine isvece geldim. Burda gel beraber guzel zaman geciririz. Bak guzelim eger cok kotu oldugunu hissedersen daralirsan bence bir doktorla konus ve sakinlesmek icin yardim iste. Yoksa benim gibi dusun dusun aglamakla bir bakarsinki cikmaza girmissin cikamiyorsun. Buna dikkat et. CUnku kendimde yasadim senin yasadiklarini.

Ben norvecteyim ama simdi kisa bir sureligine isvece geldim. Burda gel beraber guzel zaman geciririz. Bak guzelim eger cok kotu oldugunu hissedersen daralirsan bence bir doktorla konus ve sakinlesmek icin yardim iste. Yoksa benim gibi dusun dusun aglamakla bir bakarsinki cikmaza girmissin cikamiyorsun. Buna dikkat et. CUnku kendimde yasadim senin yasadiklarini.

ben cok uzagim ki münihe yakinim ben. tesekkür ederim canim önerilerin icin. aglamak hayatimin en büyük parcasi oldu zaten . hayirdir sen neler yasadin :(

biliyorum. bugün sinir krizi gecirdim :/ üzüntü stres ayrilik hepsi toplandi ve sonunda patlak verdi. hic güclü degilim ben . söz konusu O´ysa en gücsüz insanim. o benim en hassas yanim en zayif noktam. bi gülüsü yetiyo evet, kimse onun kadar güzel gülemiyo sanki. korkuyorum Rabbim beni O´nunla imtihan edicek diye. insan en sevdigi seyle imtihan olunurmus ya ... deliden farkim yok, cok asiri bu sevgi. beni hickimse anlayamiyo, annemde durumuma cok üzülüyo.. esim bugün cok korktu zaten.. dualarina ihtiyacim var canim hersey icin cok cok tesekkür ederim

yaa ne diyecegimi bilmiyorum, gercekten cok ama cok uzuldum. kendini cok yipratiyorsun hasta olacaksin boyle. arkadasa katiliyorum sakinlestirici ilac falan kullan en azindan stressin gider sakinlesirsin..
canim eminim suan esinde cok ama cok uzuluyordur seni oyle gorunce..
canim peki gelisme falan oldumu hic?? yani bisiler konusa bildinizmi, suan durumun tam olarak nasik???

ins guzel seyler duyarim....

yaa ne diyecegimi bilmiyorum, gercekten cok ama cok uzuldum. kendini cok yipratiyorsun hasta olacaksin boyle. arkadasa katiliyorum sakinlestirici ilac falan kullan en azindan stressin gider sakinlesirsin..
canim eminim suan esinde cok ama cok uzuluyordur seni oyle gorunce..
canim peki gelisme falan oldumu hic?? yani bisiler konusa bildinizmi, suan durumun tam olarak nasik???

ins guzel seyler duyarim....

bilmiyorumki onlarda bagimlilik yapar mi ? birde doktora gitmeden direk eczaneden alabiliyomuyum sakinlestirici ilac?
cooook üzüldü dün agladigimi oda duydu sakinlesmis halimdi daha. avazimin ciktigi kadar bagirdim evde tutamiyorum duramiyorum böyle bisi yok :(
melek gibi simdi esim icimi döküyorum herseyi söylüyorum motive etmeye calisiyo korkuyo tabi bisey olacagindan. biliyo ne durumda oldugumu..

Canım en son bıraktığımda iyiydin. ne oldu gene? :26:

valla canim nasil anlatsam ne desem bilemiyorum ki. tam düzeldi düzelecek derken yine kavga ettik. hüngür hüngür aglamalar kendime gelemedim güzüme bi gram uyku girmedi iki günde uyuduysam 2 saat uyumusumdur toplam. sonra sinir krizi gecirdim :( olaylarin birikimimi artik bilemiyorum. dipteyim bunu hissediyorum bi adim daha atarsam biraz daha ilerlerse yikilacagim. kalkisi olmuycak bu yikilisin... istersen oku tam olarak anlatmistim zaten herseyi

Back
X