- Konu Sahibi obichamte19
-
Konu sahibesi,
Sevgiliyken gulerek cekilen fotograflardan korkup boyle birisiyle iliskiye devam mi ediyorsunuz?
Ben sizin yerinizde olsam kipkirmizi olmus o kollarim icin karakolda darp raporu tutturur kendisini sutlar ve telefonunu da savciliga verirdim.
Korkusuzca da her turlu tehdit mesaji ve telefon aramasinin kayda gectigini ve ayagini denk almasini soylerdim!!
Asude hanıma katılıyorum ve konudan çekiliyorum.
Konunuz şu gülücükle benim için gerçekliğini yitirmiştir.
İyi geceler.
Polis sizin işi çözer. Tabi istiyorsanız. Bana pek o kişiden kurtulmak istiyormuşsunuz gibi gelmedi
Not: Konuda gariplik var. O fotoğrafların da sadece normal fotolar olduğunu sanmıyorum. Öyle olsa niye korkasınız ki?
Daldı içeri çekti ne demek anlayamıyorum kusura bakmayın. Ne olursa olsun istemediğiniz bir kişiyle birlikte olmak zorunda değilsiniz. Kendinize güvenirseniz hiç bişey yapmaya cesaret edemez. Polise gidebilirsiniz. Devam etmeye mecbur değilsiniz.ya fotoğraf açık değil ama uygun pozisyonda değilim anlayın işte. güldüm konu sonundada nasıl bi poz tahmin edin diye bakınca güler insan. nasıl anlatıyım ya daldı içeri çekti diyorum . inanmayanda inanmasın benim acım bana yeter zaten ya
Adama butun kozu kendi elinle vermissin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ya fotoğraf açık değil ama uygun pozisyonda değilim anlayın işte. güldüm konu sonundada nasıl bi poz tahmin edin diye bakınca güler insan. nasıl anlatıyım ya daldı içeri çekti diyorum . inanmayanda inanmasın benim acım bana yeter zaten ya
Arkadaşım binbir halde uygun olmayan pozisyon var el hareketi mi çektin tuvaletteyken kapıyı mi açtı naptın, müneccimmiyiz biz neyi anlayalım. Neyse ne ama anlatırken gülmen gerçekten konunun önemini azaltıyor. Git polise şikayetçi ol, gerçi birşey yapcakları yok ama çocuğun gözünü korkutursun en azından. Daha kaç yaşındasın, herşeye boyun eğme, sağlam durmaya çalış.
güldüm çık dışarı diye bağrdm bana güvenmiyomusun diye cıngar çıkarttı bende kapadım konuyu o zamanlar iyiydik çünkü
Arkadaşım binbir halde uygun olmayan pozisyon var el hareketi mi çektin tuvaletteyken kapıyı mi açtı naptın, müneccimmiyiz biz neyi anlayalım. Neyse ne ama anlatırken gülmen gerçekten konunun önemini azaltıyor. Git polise şikayetçi ol, gerçi birşey yapcakları yok ama çocuğun gözünü korkutursun en azından. Daha kaç yaşındasın, herşeye boyun eğme, sağlam durmaya çalış.
yahu nerden bulursunuz bu tipleri bu psikopatları üstelik adam yerine koyupta çıkıyorsunuz sevgili oluyorsunuz sonra da en ufak resimden bile beni rezil eder diyorsunuz böyle rezil bir herifle baştan çıkmasaydın canım şimdi de çek kahrını yazık ediyorsunuz kendinize şahsen sizin adınıza çok üzüldüm çocuk insafa gelse de bari sizi bıraksa... ama sanmıyorum nasıl kurtulcan gram cesaretin yok...
Daldı içeri çekti ne demek anlayamıyorum kusura bakmayın. Ne olursa olsun istemediğiniz bir kişiyle birlikte olmak zorunda değilsiniz. Kendinize güvenirseniz hiç bişey yapmaya cesaret edemez. Polise gidebilirsiniz. Devam etmeye mecbur değilsiniz.
Tuvaletteyken daldı içeri çekti diye anladım ben..
Neyse ne kadar pislik biri biz buradan anladık.
Sen de kork, ekmeğine yağ sür.
Ne zamana kadar süreceksen artık bilmiyorum..
Böyle itlerle ilişkiye başlarken, çıkarken çok cesursunuz ama ayrılırken puff uçuyor o cesaret niyeyse..
Senin tepkin ne oldu buna peki?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?