bu aşka artık kendi isteğimle devam etmiyorum

baştan melekti melek şu son bi ayda şeytan oldu. ne hediyeler ne sözler hiçte bi açığını yakalamadım güvendim haliyle alnında yazmıyorki . son bir ayda başladı bu şiddet olayı

anladım dogru kendilerini baştan adam gibi gösterirler ama tanıdıkça çıkar kokuları... bir sekilde yok et o fotoları cep telefonundan sil çogaltmamıştır okadar da değil yani kendinden soğut adam bıraksın peşini yapcak bişi yok..

Anladım... Elinde mesajı var mı seni tehdit ettiği ya da kollarındaki izler hala duruyor mu?
Dinle buradakileri ve polise git. Allah korusun daha fena bişey olmadan çaresine bakarlar

Son düzenleme:
şimdi şöyle bunun çalıştığı pastahneye gttm üst katta restore ediliyodu kimse yoktu üst katta bnde alelacele grdm tuvalete bi elimle kapıyı tutuyorum daldı çekti işte

Ayy terbiyesiz adam ya.
O dakika ayrılman gerekiyordu asıl.
Terbiyesiz.
Keşke telefonundan çaktırmadan silseydin

şimdi şöyle bunun çalıştığı pastahneye gttm üst katta restore ediliyodu kimse yoktu üst katta bnde alelacele grdm tuvalete bi elimle kapıyı tutuyorum daldı çekti işte

Böyle bir şeye nasıl müsade ettiniz peki siz? Yani almadınız mı elinden telini sildirmediniz mi resmi ?

Kendinden sogut hatta baskalarindan hoslanmasini sagla hayatina bir kiz sok yalandanda olsa bi sekilde kurtul bu illetten.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu nasıl adam ya?

şiddet var,tuvalete aniden girip sevgilisinin fotosunu çekmeler var,tehdit var..ne rezil bi yaratık bu böyle.sen korktukça üstüne gelir emin ol,sen tedirgin oldukça daha fazlasını yapar.

git şikayetçi ol. gerizekalı herif ya!!! çok sinirlendim şuan, barışmayın sakn sakın ayrılın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…