bu aşka artık kendi isteğimle devam etmiyorum

tatlım hemen rapor al, korkup ona cesaret verme sen korktukça o ustune gelıcek bellı kı

Benim başıma da benzer bir olay gelmişti. İlk başlarda melek olan bir dediğimi iki etmeyen bir adamdı. Herkesin parmakla gösterdiği bir ilişki iken sorunlar oldu ayrıldık. Ayrıldıktan sonra da hayatıma müdahale etmeye devam etti. En sonunda patladım sen benim hiçbir şeyim değilsin yeter diye. Sonrasında hiç konuşmadık aynı sınıfta olmamıza rağmen yüz yüze bile bakmadık. İki yıl sonra sevdiceğimle tanıştım. Bir şekilde bunu öğrenmiş o pislik ve benim hakkımda ağıza alınmayacak iftiralar attı bin türlü şey yaptı. Bir çok arkadaşım buna inandı ve şuan hayatımda değiller. Hayatımda olan tüm arkadaşlarım ona inanmayan insanlar.
Senin olayında şiddet de başlamış En iyisi ondan uzak durmak ve en yakın zamanda savcılığa başvurup onun ceza almasını sağlamak. Asla tehditlerine boyun eğme. Sen ona boyun eğdikçe o senin tepene çıkmaya ve tehditlerini sürdürmeye devam edecek ve emin ol ki sen ona boyun eğmeye devam edersen sana olan şiddetleri devam edecek.
Ondan bir an önce kurtulmak istiyorsan asla onunla birlikte olmaya devam etmemelisin. Bir an önce ayrıl ve kendine yeni bir yol çiz.

Polislerin yapacagi bir sey var. Tehdit icerikli tek bir mesajini ses kaydini gosterdigin an 100 m yasagi getiriyorlar ve sana bir zarar geldigi an ondan biliyorlar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet yasalar bu şekilde. Bazı polislerde uyguluyor ancak genele bakacak olursak bu ülkede eşi için uzaklaştırma verilmesine rağmen, şiddete tehditlere rağmen başlarından atarak siz halledin, barışın vs vs. denilerek kaç can gitti sizde farkındasınızdır. Haberlerde her gün çıkıyor en azından. Herkesin kendi düşüncesi elbette ki, birşey olduğunda koşuyoruz ama iyisi denk gelsin rasgele diyerekten, benim pek güvenim yok. Yorumumda bu yönde...

aile bireylerinden biriyle paylaş bu durumu ve ona korkmadığını söyle
böyle yaparak sana istediği herşeyi yaptırabilir korkma cesur ol
hangi devirde yaşıyoruz

iyide arkadaşım zaten bu adam normal olmadığını sana belli etmiş çoktan.insan durup dururken sevgilisinin resmini tualletyken niye çeksin?amaç nedir bunu yaparken.keşke zamanında tepki gösterseydiniz,yaptığının doğru olmadığını ve resmi telefonundan silmesini isteseydiniz.o yapmıyorsa siz alıp silmeliydiniz.
gerçi şimdi de geç kalındı sayılmazsınız.hala sevgilisiniz şimdilik ve birdahaki görüşmenizde telefonunu gizlice alıp resimlerinizi silebilirsiniz.ondan sonrada elvida.tabi eğer erkek arkadaşınız o resimleri bilgisayara veya başka bir yere aktarmadıysa.tel"den silseniz bile yedekte bulunuyordur.
yani sırf o resimler için endişeleniyorsanız,başka yerlere yollamasından korkuyorsanız aklıma gelen seçenek bu.başka birşey gelmedi aklıma.

Ah be canım madem böyle birşeye yeltendi o an tepkini koysaydın ya. Silip silmemesi önemli değil bunu yapma potansiyeli olan birinden sevgili mi olur. Bildiğin ergen psikolojisinde hala.

Kollarının fotoğrafını buraya yükleyeceğine darp raporu alıp şikayetçi olsan, şimdi bu konuya hiç gerek kalmayacaktı zaten.

Onun senden soğumasını sağlayabilirsen kurtulursun çünkü adamınki saplantı onun sevmediği şeyleri yap sen bilirsin ya neyden soğuyacağını sağlayabilir

yapıcam tabi ne biliyim ya gözüm kör olmuş benim kardeşim. o zaman kötü düşünmek istemedim işte. ondan barıştım zaten silicem silmezmiyim. tamam durup durup sölemeyn tuvalet die zor yazdım zaten utanıyorum

şimdi kırmızı ile işaretlediğim yerler benim kafamı karıstırdı..anlaşılan bu adam askerliğini yapmıs ama 20 yaşinda ..bu nasıl oluyo acaba ??

Tekrar soyluyorum KENDINDEN SOGUT. Gerekirse baska biri yarat ona asik et bu insani.

şimdi kırmızı ile işaretlediğim yerler benim kafamı karıstırdı..anlaşılan bu adam askerliğini yapmıs ama 20 yaşinda ..bu nasıl oluyo acaba ??
18-19 yaşında askere gidilmiyor mu?
Şubat 2014 de 21 olmuş askere gitme yaşı............

Son düzenleme:

Valla tebrikler nasil fark ettiniz😂😂

ben 95 liym o 93 lü ben yirmi oldum yani yirmili yaşlardayız demek istedim. biri daha bunun sahte olduğunu düşünüyosa yazmasın . şimdi konunun sahteliğini değil ne yapmam gerektiğine kafa yorucam

valla tebrikler. ip var. yazmayın kardeşim siz lütfen. ben burda neyin derdindeyim siz neyin derdindesiniz
Tebrik boşa gitmiş çünkü şubat 2014 den önce de askerlik yaşı 19-20 imiş
Sen hala polise bir büyüğüne anlatmayacak mısın olayı?

valla tebrikler. ip var. yazmayın kardeşim siz lütfen. ben burda neyin derdindeyim siz neyin derdindesiniz

Kusura bakmayinda anlattiklariniz insan mantigina aykiri sorgulamak en dogal hakki insanlarin size yardim edebilmek icin. Emin olun kimsenin sevgilisi giripte sevgilisini tuvalette fotografini cekmez sevgiliside bunu bile bile o insanla devam etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…