- Konu Sahibi obichamte19
-
Tebrik boşa gitmiş çünkü şubat 2014 den önce de askerlik yaşı 19-20 imiş
Sen hala polise bir büyüğüne anlatmayacak mısın olayı?
Kusura bakmayinda anlattiklariniz insan mantigina aykiri sorgulamak en dogal hakki insanlarin size yardim edebilmek icin. Emin olun kimsenin sevgilisi giripte sevgilisini tuvalette fotografini cekmez sevgiliside bunu bile bile o insanla devam etmez.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
askere gıtme yaşı 20 ise bu adamın yası hıc ilerlemiyo mu askerlik yenı 1 seneye indi . ayrıca sız burda polemık yaratın dıye sormadım daha dogrusu ben sıze sormadım..
konu sahıbıne sordum mantıklı bısey soylemesı ıcın sıze ne oluyo ben onu anlamadım ?
ya zaten kimsenin başıan gelmez bi benim başıma gelir. ileride kocanız tehdit ederse anlarsınız. kocanızya hiçbir şüphe yokya içinzde ama o adam öyle bi şeytanlaşırki. çocuğunuzu bile size düşman eder. tamam yazmayın daha lütfen . mantığa aykırıysa. siz yardım etmeyin insanlarıda savunmayın. burda ben bana yardım edeni gördüm. onlarada teşekkürler
sende duzgun yaz ki kimse yanlıs anlamasın !
Polemik yaratmak mı:) komik olmuş:)askere gıtme yaşı 20 ise bu adamın yası hıc ilerlemiyo mu askerlik yenı 1 seneye indi . ayrıca sız burda polemık yaratın dıye sormadım daha dogrusu ben sıze sormadım..
konu sahıbıne sordum mantıklı bısey soylemesı ıcın sıze ne oluyo ben onu anlamadım ?
askerlik yaşını araştırmaya devam.
Polemik yaratmak mı:) komik olmuş:)
Yanlış bişey yazmışsınız ben de onun yanlış olduğunu yazdım:)
Yorum yapma hakkımı kullandım, bana olan o:)
19 da gitse şu an 20 yaşındadır :)
Kaldıki kız 20 li yaşlarda demek istemiş:)
Açık arayıp konuyu dağıtan sizsiniz........
açık aradıgım falan yok ben bu kızı tanımıyorum nefret etmıyorum vb hıc bı duygum yok kı açıgını arıyıp yuzune vuruyum ..
askere gıtme yası 20 dıye bılıyorum o yuzden sordum neyse..
cok meraklıyım senın sevgılının yasına :)
Ya arkadaslsr neyi uzatiyosunuz aklina takilmis sormus. Normal cevaplar verebilirsiniz birbirinize karsi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Senin hikayene, "hayatini kendi elleriyle yakmak" denir...
Tehdit üzerinemi sevgilisin simdi o pislikle?
gerçek yüzünü bir vesile ile görmüşsünüz..eşiniz olacak kişi asla tehditkar biri olmasın başınızı yakasınız..korkacak bir şey yok zorla güzellik olmaz..
kalkıp doğru polise gidiyorsunEki Görüntüle 1181314 Eki Görüntüle 1181315 Eki Görüntüle 1181321
böyle işte şimdi bunada az yapmış diyen çıkmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?