Aşılama Bu Ay Aşilama Yaptiracaklar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlar bende gonal_f iğneleri kullandım karından vurulan.bu pazartesi ilk aşılamam olacak çok stresliyim.benim 1kere bebeğim oldu ama 3aylık karnımda öldü şimdi 1.5 yıldır olmuyo onun için aşılamaya geçtik ilki kendiliğinden olmuştu.hayırlısı rabbim inş.isteyen herkeze veriri içinde banadamirmirmirmir

İçini ferah tutmaya çalış. İnşallah uğraştırmadan gelecektir bebeğin. Hayırlısı olsun.

arkadaslar ben bu hafta asılama oldum ve bigün sonra gripe yakalandım hapsurmak gebeligi engellermi cevap yazarsanız sevinirim

esımın sperm dusuklugu sebebıyle once gecen ay mıcroenjeksıyon denedık fakat tutmadı, yarın asılamam yapılacak, hıc umudum yok ama cıkmayan candan da umıt kesemıyorum. dunyanın en ozel duygusunu en guzel duygusunu beklemenın bu denlı zor karamsar ve kotu olabılecegı aklıma gelmezdı dogrusu. fılmlerde bıle hamıle kalanlara ımrenır olmustum ama Rabbım derse olacak bunuda cok ıyı bılıyorum. şimdi düşünüyorum da transfer sonrası hıc hareket etmedım, yatagımdan kalkmadım, dus bıle almadım acaba tam tersını mı yapmak gerekıo sonucta normal yollarla hamıle kalan kadınlar farkında olmadan neler yapıolar :44: kurban oldugum yaradanım ısteyen herkese nasıpse hayırlı bı evlat olucaksa ıcınde allah korkusu olucaksa bı evlat nasıp etsın ınsallah. kadınlar klubunu o kadar cok okudum o kdar cok formlarına baktım kı ınsallah bende bırgun burda hamıle oldugumu paylasabılırım...hepımıze kolay gelsın arkadaslar....

bende dün aşılama yaptırdım...5 gün klomen hapı kullandım...adetin 13.günü çatlatma ğnesi vuruldum..inşallah allahım tamamına erdirirmeleklere kavuşuruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…