- Konu Sahibi vuslat2008
kızlar benim ilk aşılama tutmadı malesef bu ay ikinci kez kullandım ilaçlarımı ama bi doz arttırarak yumurta takipleri başladı gene bakalım hayırlısyla olur inşallah bu ay içim kıpır kıpır nasıl bekliycem bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benim ilk aşılama tutmadı malesef bu ay ikinci kez kullandım ilaçlarımı ama bi doz arttırarak yumurta takipleri başladı gene bakalım hayırlısyla olur inşallah bu ay içim kıpır kıpır nasıl bekliycem bilmiyorum
arkadaşım ben geçen ay aşılama yaptırdım.bu ay hiçbirşey kullanmadım doğal yoldan hamile kaldım.hayırlısı ile seninde olur belki.benimde doktorum adet olunca gel tekrar tedeviye başlayalım demişti.bende gitmedim.bu ay geçsin böyle dedim ve artık gerek kalmadı aşılamaya Allah'ın izniyle.
arkadaşım ben geçen ay aşılama yaptırdım.bu ay hiçbirşey kullanmadım doğal yoldan hamile kaldım.hayırlısı ile seninde olur belki.benimde doktorum adet olunca gel tekrar tedeviye başlayalım demişti.bende gitmedim.bu ay geçsin böyle dedim ve artık gerek kalmadı aşılamaya Allah'ın izniyle.
tebrik ederim.ne mutlu sana. allah kolay bir hamilelik geçirmeni sağlar inşallahda hayırlısıyla bebişine kavuşursun. :ecrin_bebek:
tebrik ederim hayirlisi olsun..hayirli evlat olur insallah. bende pazar asilama yaptiricam doktorum cok umutlu..insallah tutar..kalbim deli gibi carpio bide su heyecenin bi tedavisi olsa harika olucaksırnaşık şey
slm arkadaşlar.2 yıllık evliyim. bende bu ay aşılama yaptıranlardanım.ilk aşılamam olacak.çok heyecanlıyım.bugün fostimona başlıyorum.allah yardımcımız olsun
heyecan yapmamak mümkün değil ama gerçekten bu işin stresli alakası var sanırım.ben hep acele ettirdim eşimi aşılama diye tutturdum.geçen aya öyle çok işi vardı ki .benim aşılamam olduğu gün.sonra tutmadı.çok üzüldüm .ama acele etmenin kimseye faydası olmadığını düşündüm ve zamana bırakalımdedim.ama yinede gün ve ateş takibi yaptık .10-12-14-16-18-20 ve 21.günü bayram tatili için eşimin memleketine gittik.en çok kafaya taktığım bu dönem bayramda çocukların yardımıylada çok neşeli ve stressiz geçti.hiç düşünem fırsatım olmadı.perşembe döndük.salı günü adet günümdü ama olmadı.ve hamileyim Allah'a şükür.benim yaşadığım hikaye bu.çok mutluyum Allah herkeze kısmet etsin.İnşallah kucağıma alacağım günüde gösterecek rabbim.
tebrik ederim hayirlisi olsun..hayirli evlat olur insallah. bende pazar asilama yaptiricam doktorum cok umutlu..insallah tutar..kalbim deli gibi carpio bide su heyecenin bi tedavisi olsa harika olucaksırnaşık şey
canım bende 3, aşılamamda fostimon kullandım.saırım 4, de kullancam.3, aşılamam kimyasal gebelikdi malsef .o yüzden 4. kez aşılma denicem.umarım bu sefer tutar.a.s.
ay canım benim, aynı şekilde bende kalbim o kadar hızlı atıyo ki.. sakin olamıyorum. halbuki 2.5 yıldır tedavi görüyom. 2 aydırda bu iğnelerden zaten kullanıyom tek fark aşılama olacak ama elimde değil müthiş heyecanlıyım. ilk aşılamam olacak kısmetse.
Allah hepimizin yardımcısı olsun. inşlh. güzel haberler veririz burdan sizlere..
canım bende 3, aşılamamda fostimon kullandım.saırım 4, de kullancam.3, aşılamam kimyasal gebelikdi malsef .o yüzden 4. kez aşılma denicem.umarım bu sefer tutar.a.s.
canım iyişallah herşey gönlünce olur.ben fostimonu 7 gün 75 lik kullandım.3 günde 150 lik kullandım hala yumurtalarım istenilen boyuta gelmedi. en büyüğü 10 mm sende kaç günde gelişmişti yumurtalar bide kaçlık kullanmıştın canım.
ay canım benim, aynı şekilde bende kalbim o kadar hızlı atıyo ki.. sakin olamıyorum. halbuki 2.5 yıldır tedavi görüyom. 2 aydırda bu iğnelerden zaten kullanıyom tek fark aşılama olacak ama elimde değil müthiş heyecanlıyım. ilk aşılamam olacak kısmetse.
Allah hepimizin yardımcısı olsun. inşlh. güzel haberler veririz burdan sizlere..
yapildimi asilaman???
30 ekime az kaldi hakkinda hayirlisi olsun..kendini fazla kasma alti üstü 1 dakikalik islem...ne ara oldu bitti anlamiyosun bile esas zor olan ondan sonraki bekleme süresi..benim yarin 10.günüm aslinda artik beliidir tutup tutmadigi ama beklicem yinede insallah tutmusur:Saruboceq::Saruboceq:![]()
selam arkadaşlar benimde aşılamamın bugün 9.günü şuana kadar hiç bir belirti yok ne karın ağrısı nede bel ağrısı var.5 günü sabırsızlıkla bekliyorum inşallah allah hayırlısıyla nasip eder.