Aşılama Bu Ay Aşilama Yaptiricak Arkadaşlar Buyrun Buraya Alalim Sizi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar benim ilk aşılama tutmadı malesef bu ay ikinci kez kullandım ilaçlarımı ama bi doz arttırarak yumurta takipleri başladı gene bakalım hayırlısyla olur inşallah bu ay içim kıpır kıpır nasıl bekliycem bilmiyorum

kızlar benim ilk aşılama tutmadı malesef bu ay ikinci kez kullandım ilaçlarımı ama bi doz arttırarak yumurta takipleri başladı gene bakalım hayırlısyla olur inşallah bu ay içim kıpır kıpır nasıl bekliycem bilmiyorum

arkadaşım ben geçen ay aşılama yaptırdım.bu ay hiçbirşey kullanmadım doğal yoldan hamile kaldım.hayırlısı ile seninde olur belki.benimde doktorum adet olunca gel tekrar tedeviye başlayalım demişti.bende gitmedim.bu ay geçsin böyle dedim ve artık gerek kalmadı aşılamaya Allah'ın izniyle.

arkadaşım ben geçen ay aşılama yaptırdım.bu ay hiçbirşey kullanmadım doğal yoldan hamile kaldım.hayırlısı ile seninde olur belki.benimde doktorum adet olunca gel tekrar tedeviye başlayalım demişti.bende gitmedim.bu ay geçsin böyle dedim ve artık gerek kalmadı aşılamaya Allah'ın izniyle.

tebrik ederim hayirlisi olsun..hayirli evlat olur insallah. bende pazar asilama yaptiricam doktorum cok umutlu..insallah tutar..kalbim deli gibi carpio bide su heyecenin bi tedavisi olsa harika olucaksırnaşık şey

tebrik ederim.ne mutlu sana. allah kolay bir hamilelik geçirmeni sağlar inşallahda hayırlısıyla bebişine kavuşursun. :ecrin_bebek:

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar bende ilk aşılamamı bu ay olucam kısmetse 29 ekim.
2 ay boyunca iğnelerimi kullandım. 75lik yapmıştım. geçen ay vucudum fazla yumurta ürettiği için vede bayramın 1.gününe denk geldiğinden aşılamam iptal olmuştu. bu ay 50 likten iğnelerime başladık. bakalım pztesi kontrolde herşey yolunda giderese 29 ekim benim tarihim
çooook heyecanlıyııııım
varmı benimle aynı tarihi paylaşan merak ediyorum.

tebrik ederim hayirlisi olsun..hayirli evlat olur insallah. bende pazar asilama yaptiricam doktorum cok umutlu..insallah tutar..kalbim deli gibi carpio bide su heyecenin bi tedavisi olsa harika olucaksırnaşık şey

heyecan yapmamak mümkün değil ama gerçekten bu işin stresli alakası var sanırım.ben hep acele ettirdim eşimi aşılama diye tutturdum.geçen aya öyle çok işi vardı ki .benim aşılamam olduğu gün.sonra tutmadı.çok üzüldüm .ama acele etmenin kimseye faydası olmadığını düşündüm ve zamana bırakalımdedim.ama yinede gün ve ateş takibi yaptık .10-12-14-16-18-20 ve 21.günü bayram tatili için eşimin memleketine gittik.en çok kafaya taktığım bu dönem bayramda çocukların yardımıylada çok neşeli ve stressiz geçti.hiç düşünem fırsatım olmadı.perşembe döndük.salı günü adet günümdü ama olmadı.ve hamileyim Allah'a şükür.benim yaşadığım hikaye bu.çok mutluyum Allah herkeze kısmet etsin.İnşallah kucağıma alacağım günüde gösterecek rabbim.

slm arkadaşlar.2 yıllık evliyim. bende bu ay aşılama yaptıranlardanım.ilk aşılamam olacak.çok heyecanlıyım.bugün fostimona başlıyorum.allah yardımcımız olsun

canım bende 3, aşılamamda fostimon kullandım.saırım 4, de kullancam.3, aşılamam kimyasal gebelikdi malsef .o yüzden 4. kez aşılma denicem.umarım bu sefer tutar.a.s.

heyecan yapmamak mümkün değil ama gerçekten bu işin stresli alakası var sanırım.ben hep acele ettirdim eşimi aşılama diye tutturdum.geçen aya öyle çok işi vardı ki .benim aşılamam olduğu gün.sonra tutmadı.çok üzüldüm .ama acele etmenin kimseye faydası olmadığını düşündüm ve zamana bırakalımdedim.ama yinede gün ve ateş takibi yaptık .10-12-14-16-18-20 ve 21.günü bayram tatili için eşimin memleketine gittik.en çok kafaya taktığım bu dönem bayramda çocukların yardımıylada çok neşeli ve stressiz geçti.hiç düşünem fırsatım olmadı.perşembe döndük.salı günü adet günümdü ama olmadı.ve hamileyim Allah'a şükür.benim yaşadığım hikaye bu.çok mutluyum Allah herkeze kısmet etsin.İnşallah kucağıma alacağım günüde gösterecek rabbim.

narencigim benimki stres degilde heyecan daha cok..aklima geldikce heyecanlaniyorum sonra baska seylere daliyorum unutuyorum anlicagin karisik hissediyorum bu aralar...sonuc belli olana kadar böyle napalim allah bunu yazmis bizede

ay canım benim, aynı şekilde bende kalbim o kadar hızlı atıyo ki.. sakin olamıyorum. halbuki 2.5 yıldır tedavi görüyom. 2 aydırda bu iğnelerden zaten kullanıyom tek fark aşılama olacak ama elimde değil müthiş heyecanlıyım. ilk aşılamam olacak kısmetse.

Allah hepimizin yardımcısı olsun. inşlh. güzel haberler veririz burdan sizlere..

canım bende 3, aşılamamda fostimon kullandım.saırım 4, de kullancam.3, aşılamam kimyasal gebelikdi malsef .o yüzden 4. kez aşılma denicem.umarım bu sefer tutar.a.s.

inşlh. canım... inşlh. seninle birlikte hep beraber seviniriz burda.kaydirigubbakcemile2

bide bişey söyleyim pek ümitlendirmek te istemem ama. bir önceki kimyasal olan aşılamada bi sonrakinin tutma oranı daha yüksek olur diye okumuştum biyerde..
hadi bakalım herşeyin hayırlısı
relax canım relax..
unutma birlikte coşacağız burda:dance:

ay canım benim, aynı şekilde bende kalbim o kadar hızlı atıyo ki.. sakin olamıyorum. halbuki 2.5 yıldır tedavi görüyom. 2 aydırda bu iğnelerden zaten kullanıyom tek fark aşılama olacak ama elimde değil müthiş heyecanlıyım. ilk aşılamam olacak kısmetse.

Allah hepimizin yardımcısı olsun. inşlh. güzel haberler veririz burdan sizlere..

insallah tuttar canim yaa benim heyecanimda günler yaklastikca katlanarak artiyoo..bugün 6.gün..

Allahim insallah göbeklerimizi yaristirmayi nasip etsin:CüvCüv:

canım iyişallah herşey gönlünce olur.ben fostimonu 7 gün 75 lik kullandım.3 günde 150 lik kullandım hala yumurtalarım istenilen boyuta gelmedi. en büyüğü 10 mm sende kaç günde gelişmişti yumurtalar bide kaçlık kullanmıştın canım.

canım iyişallah herşey gönlünce olur.ben fostimonu 7 gün 75 lik kullandım.3 günde 150 lik kullandım hala yumurtalarım istenilen boyuta gelmedi. en büyüğü 10 mm sende kaç günde gelişmişti yumurtalar bide kaçlık kullanmıştın canım.

canım ben adetimin ikinci günü 150 lik başladım tam 8 gün vuruldum.o günün akşamıda çatlatma iğnem vuruldu.benim 8 , gün 21 diğeri 16,5 diğeri 15,5 du .malesef biri çatlamdığından döllenmiş yumurtam tutanmamış.:bbo:

yapildimi asilaman???

yapildimi asilaman???

hayır canım 30 ekimde kısmetse. bugün son ktrlüm vardı. bi sağ bi sol olmak üzere 2 yumrtam olmuş. 16mm ve 10mm gerçi daha 2 gün iğnelerimi kullancam o güne kadar daha büyüycekler..
ben yaptırayım sizede anlatırım nasıl olduğunu.. aşırı merak ediyorum vede heyecanım tavan yaptı.kaydirigubbakcemile3

30 ekime az kaldi hakkinda hayirlisi olsun..kendini fazla kasma alti üstü 1 dakikalik islem...ne ara oldu bitti anlamiyosun bile esas zor olan ondan sonraki bekleme süresi..benim yarin 10.günüm aslinda artik beliidir tutup tutmadigi ama beklicem yinede insallah tutmusur:Saruboceq::Saruboceq::emir_bebek:

30 ekime az kaldi hakkinda hayirlisi olsun..kendini fazla kasma alti üstü 1 dakikalik islem...ne ara oldu bitti anlamiyosun bile esas zor olan ondan sonraki bekleme süresi..benim yarin 10.günüm aslinda artik beliidir tutup tutmadigi ama beklicem yinede insallah tutmusur:Saruboceq::Saruboceq::emir_bebek:

inşlh tutmuştur canım iyi düşün iyi olsun. bak 10. gün diyosun. öğrenmeye az kaldı. yanlız fazla kendimizi dinlememk gerek sonuç - olursa çok üzülüyoz sonra..
herşeyi akışına bırak. aklına geldiği zaman kendini oyala. 2gün sonra öğrenicem nasılsa de kendine..
ya vardır ya yoktur.. fazla kasma canım kendini. herşey Allahtan. sen 2 gün sonrasına konsantre ol. bugünü unut.a.s

Son düzenleme:
zaten öyle yapiorum relax olmaya calisiyorum ama acik konusayim hep aklimda kaydirigubbakcemile3 ALLAH hayirlisini vermistir insallah diye dua ediyorum...:Saruboceq:

sendede az kaldi heyecan ne durumda?

selam arkadaşlar benimde aşılamamın bugün 9.günü şuana kadar hiç bir belirti yok ne karın ağrısı nede bel ağrısı var.5 günü sabırsızlıkla bekliyorum inşallah allah hayırlısıyla nasip eder.

selam arkadaşlar benimde aşılamamın bugün 9.günü şuana kadar hiç bir belirti yok ne karın ağrısı nede bel ağrısı var.5 günü sabırsızlıkla bekliyorum inşallah allah hayırlısıyla nasip eder.

merhaba hicbir belirti olmamasi banada oldu ték bir agri sanci bisey hissetemedim diyebilrim..veee bugün o büyük gün kan testi icin...testin sonucu ögleden sonra belli oucak.

bu arada progesteron kullaniyomusun??? eger kullaniyosan agriyi kesici özelligi varmis..rahim kasilmalarini hafifletiomus..hakkinda hayirlisi

Back
X