Aşılama Bu Ay Aşilama Yaptiricak Arkadaşlar Buyrun Buraya Alalim Sizi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba hicbir belirti olmamasi banada oldu ték bir agri sanci bisey hissetemedim diyebilrim..veee bugün o büyük gün kan testi icin...testin sonucu ögleden sonra belli oucak.

bu arada progesteron kullaniyomusun??? eger kullaniyosan agriyi kesici özelligi varmis..rahim kasilmalarini hafifletiomus..hakkinda hayirlisi

İnşallah arkadaşım iyi sonuç alırsın bu gün senin on beşinci gününmü benim karnımda bu gün ağrılar başladı. inşallah iyi haberler söylersin bize bende progesteron kullanıyorum.

ayşegül ne haber nasilsin.en son 5 eylülde uğramişsin buraya.nasilsin bebişler nasil kaç tane olduğu belli mi.nasil gidiyor hamilelik.annemde kaliyorum demişsin ondan mi giremiyorsun internete.

merhaba canım.iyiyim saol sen nasılsın.evet annemde kalıyorum hala gecmedı bulantılarım.ama eskıye gore daha az.su an 3 aylık hamıleyım.ucuzdu fakat kanamam oldu bebekler tehlıkeye gırdı o yuzden bırısını sonlandırmak zorunda kaldık.12. haftada ıgneyle bır bebegın kalbı durduruldu .su an 2 bebegım var ıkısıde ıyı durumdalar.bır kac hafta sonra cınsıyetlerı bellı olacak haber verırım ama cok fazla gıremıyorum nete.sende hamılesın sanırım cok tebrık ederım cok sevındım.ne kadarlık hamılesın nasıl gıdıyo?ınsallah gorusuruz tekrar kendıne ıyı bak.

merhaba arkadaşlar bugün üçüncü puregon vurulacam 1 aşılamam tutmadı 2 cisi bu ay ama çok ağrım var kasıklarımda

merhaba hicbir belirti olmamasi banada oldu ték bir agri sanci bisey hissetemedim diyebilrim..veee bugün o büyük gün kan testi icin...testin sonucu ögleden sonra belli oucak.

bu arada progesteron kullaniyomusun??? eger kullaniyosan agriyi kesici özelligi varmis..rahim kasilmalarini hafifletiomus..hakkinda hayirlisi

selam arkadaşım kan testinin sonuçları çıktımı. bende merak ediyorum inşallah bize iyi haberler verirsin allah her şeyin hayırlısını nasip etsin cevabını bekliyorum.

cikti canim cikti negatif malesef...sitede problem vardi yazamadim

canım sakın üzülme her işte bi hayır vardır. belkide bebişinin gelmesi bu aya kısmettir. üzülme diyorum gerçi üzülmemek elde değil ama bi de şöyle düşün. şimdi yeni bir ay yeni bir başlangıç. artık yeni çalışmalar yapmak lazım. kısmet
demek gerek canım
yinede fazla düşünmemeye çalış.

kızlar 30 ekimde aşılamam oldu. bugün 3. günüm.
aşılamam akşam üstü olduğu için ogünü saymıyorum. çok şükür herşey yolunda.

hiçte sandığım kadar değilmiş gayet kolaydı. hiç bişiy hisetmedim desem yalan olmaz. alttan yapılan ultrasyondan bile kolaydı. sakın korkmayın.

sagolun kizlar zaten bugün adette oldum artik yeni bir ay basladi insallah kismet bu ayadir..tedaviye hemend evam etmeyi istemiyorum cok fazla hormona maruz kaliyoruz..birkac ay bitkisel kürler denemek istiyorum bakalim hayilrisi...

bu arada selected_79 zaten asilamanin yapildigi gün sayilmiyormus.. insallah sizinki tutar
kKARDELEN seninki de canim

sagolun kizlar zaten bugün adette oldum artik yeni bir ay basladi insallah kismet bu ayadir..tedaviye hemend evam etmeyi istemiyorum cok fazla hormona maruz kaliyoruz..birkac ay bitkisel kürler denemek istiyorum bakalim hayilrisi...

bu arada selected_79 zaten asilamanin yapildigi gün sayilmiyormus.. insallah sizinki tutar
kKARDELEN seninki de canim

tamam canım sen bilirsin arada dinlenmekte çok önemli. herşey bir yana insanın kafası rahat oluyo. buda çok önemli.
burda çok kişiyi okudum dinlenmedeyken bebiş gelmiş.
hatta aşılamadan sonra drumun yanındaki ebede aynı şeyi söyledi. "ben çok hastayı gördüm, herşeyi tamen bıraktığı anda olmaz deyip hamile olarak geliyorlar " dedi. stres yapmayın dedi
bende ona stres yapmamanın bi yolu varmı diye sordum cvplayamadıyerimseniben

Son düzenleme:
ben benden gectim artik canim olursa olur olmazsa ALLAH in takdiri derdi verdi dermanini da verir insallah.. isyan edcek halim yok..sende durumlar nasil kacinci günün oldu??agrin sizin varmi

gecmis olsun KARDELEN...kismetdegilmis demek ki..insallah birdahaki sefere..senin asilaman ne zaman olmustu ki nekadar cabuk adetin geldi

merhaba canım.iyiyim saol sen nasılsın.evet annemde kalıyorum hala gecmedı bulantılarım.ama eskıye gore daha az.su an 3 aylık hamıleyım.ucuzdu fakat kanamam oldu bebekler tehlıkeye gırdı o yuzden bırısını sonlandırmak zorunda kaldık.12. haftada ıgneyle bır bebegın kalbı durduruldu .su an 2 bebegım var ıkısıde ıyı durumdalar.bır kac hafta sonra cınsıyetlerı bellı olacak haber verırım ama cok fazla gıremıyorum nete.sende hamılesın sanırım cok tebrık ederım cok sevındım.ne kadarlık hamılesın nasıl gıdıyo?ınsallah gorusuruz tekrar kendıne ıyı bak.

hayırlısı olsun güzelim.sevindim bebeklerinin iyi durumda olmasına.Allah tamanına erdirsin.Evet canım ya sorma benimki benim için çok büyük süpriz oldu.aşılama yaptırmıştım biliyorsun.12.günü test yaptırdım negatif.daha sonra acele etmemin her şeyi çabuklaştırmak yerine geri ittiğini düşündüm ve kurban bayramını bitene kadar tedavi görmemeya karar verdik eşimle.
eşimin emleketine bayram tatiline gittik geldik cuma günü.salı günü adet günümdü olmadım.test yaptım 2 çizgi.hemen ertesi gün kan tahlili oda pozitif .Allah'a şükür kendiliğinden geldi bebeşim .benim 1 tane .geçen hafta kalp atışalrını duyduk.bugün 8+3 haftalık .

Allah hepimizinkileri bağışlasın.ara sıra gel haber ver ne durumdasın.bebeklerin cinsiyeti ne.merakta bırakma bizleri.bulantılarım var demiştim geçtimi. bendede var ama istifra yok.sadece uyku yapıyor bana bebeğim.

gecmis olsun KARDELEN...kismetdegilmis demek ki..insallah birdahaki sefere..senin asilaman ne zaman olmustu ki nekadar cabuk adetin geldi

21/10/2008 aşılama oldum 13 günü hastalandım. ikinci aşılamamdı tutmadı arkadaşım kısmet değilmiş şimdilik doktora gitmeye niyetim yok beklemeyi düşünüyorum allah herkeze hayırlısını nasip etsin kısmetimiz varsa anne olur inşallah .

21/10/2008 aşılama oldum 13 günü hastalandım. ikinci aşılamamdı tutmadı arkadaşım kısmet değilmiş şimdilik doktora gitmeye niyetim yok beklemeyi düşünüyorum allah herkeze hayırlısını nasip etsin kısmetimiz varsa anne olur inşallah .

kardelencim al bendende okaa( sütçü ramiz gibi : )) ) bende 22*10*2008 de oldum 14.gün adet oldum.ama yinede kan testi yaptırdım 1 çıktı.bende doktora gitmeyi düşünmüyorum yoruldum artık 2 günde bir ultrasyon ve e2 testi biraz dinlenelim cnm

herşeyde vardır bir hayır deyip kendimizi avutalım bitanem

hmm senin adetin gercekten olmasin gerekenden bile önce gelmis.en iyisi biraz ara vermek galiba hepimiz icin ..cünkü bu ugurda akil sagligimizdan da olmak üzereyiz..biraz akisina biarakalim bakalim ..ben sadece bitkisel kürler yapiorum..ada cayi, tarcin-bal,yapiodum..bide incir kürüne basladim bugün bakalim hayirlisi olsun.tabiki cok bolda meyve yiyorum..

arkadaşlar merhaba!!! bende bu ay aşılama yaptırıcam.Nasıl bir şey merak ediyorum.Beni aydınlatırsanız memnun olurum.Ben de ve eşimde bir problem yok 2 tane düşüğüm var.

Back
X