Aşılama Bu Ay Aşilama Yaptiricak Arkadaşlar Buyrun Buraya Alalim Sizi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar merhaba!!! bende bu ay aşılama yaptırıcam.Nasıl bir şey merak ediyorum.Beni aydınlatırsanız memnun olurum.Ben de ve eşimde bir problem yok 2 tane düşüğüm var.

canim hosgeldin

asilama cok basit bir islem esinden spremleri aliyolar yikayip senin rahmine birakiolar özel aparatlari varönce ilaclarla snein yumurtaliklarin uyarilio ve dogeu günde olmasi icin yumurta catlatma ignesi oluosun sonrada asilamayi yapio doktor .agri sizi duymuyorsun.1 dk icinde bitiyo zaten.daha fazla bilgi istersen asilama yaptirna hanimlarin paylasim alanina gel orda herksin tecrübelerine bak

kardelencim al bendende okaa( sütçü ramiz gibi : )) ) bende 22*10*2008 de oldum 14.gün adet oldum.ama yinede kan testi yaptırdım 1 çıktı.bende doktora gitmeyi düşünmüyorum yoruldum artık 2 günde bir ultrasyon ve e2 testi biraz dinlenelim cnm

herşeyde vardır bir hayır deyip kendimizi avutalım bitanem

Kendini avutma buna inan gerçekten herşeyin hayırlısı benim ilkinde tuttu darısı senin başına moralini sakın bozma

merhaba arkadaşlar bende cuma günü aşılama yaptırdım.ilk gün sol kasığımda ağrı oldu ama sonra geçti.bu ilk aşılamam ve umutlanmak istemiyorum aslında.umarım herşey gönlümüzce olur.

Banada bu ay ilk kez aşılama yapılacak. tutacak mı tutmayacak mı diye düşünmüyorum.
yada düşünmeye fırsat vermiyorum. bilmiyorum nasıl olur. inşallah Cenabı Allah isteyen herkese evlat versin. kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:a.s.

ben de bu ay ilk aşılamamı yaptırağım ama önce hsg cekilecekmiş. 1. asılamadan sonra cektirmek istedim ama dr.muz kabul etmedi.olmazsa direk tüp bebeğe yönlendireceğim dedi,,

kızlar benim doktorum niye hsg çekmiyo acaba çok merak ettim şlimdi 2. aşılamaya başladık yine çekmedi

arkadaşlar bende ilk aşılamamı yaptırıcam bu ay ama 1 yıl önce hsg çekmiştim aşılama öncesi hesgden benimde doktorum hiç bahsetmedi?

:nazar:
dün çatlatma iğnem yapıldıı bugünn aşılamaaaa.inşallahh tutacaakkk herkesin :))

aşılamam yapıldııı.30unda bekliyorum işte.inşallah gelmez de tutarr.dün akşam banyoda dikkatimi çekti göğsümün ucunu sıkınca çok AZCIK süt geliyor anlamadım.

kızlar bende bu ay aşılama yaptırıcam,tedavi başladı.inşaallah hepimiz hamiş kalırız:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

:Saruboceq:
:nazar:

aşılamam yapıldııı.30unda bekliyorum işte.inşallah gelmez de tutarr.dün akşam banyoda dikkatimi çekti göğsümün ucunu sıkınca çok AZCIK süt geliyor anlamadım.

BUGÜN 15.GÜN AKŞAMA KADAR GELMEZSE TAHLİL VERCEM SIKINTI BASTI YA BEKLEMEKTEN

merhaba arkadaşlar,

ben de dün sabah yaptırdım 1. aşılamamı. özelde yaptırdığım için doktorum 1 kereden fazla yapmak istemiyor, zaten aşılamadan gebelik şansı %15-%20 olduğu için. eğer olmazsa önümüzdeki ay direk tüp bebek yapacağız. bizim problemimiz açıklanamayan inferilite. aranızda benimle aynı durumda olan var mı? bana sanki aşılama tutmazmış gibi geliyor, dünden beri de adet öncesine benzer kasık ağrıları yaşıyorum ve göğüslerim büyüdü, hassaslaştı, acıyor. ben bunlaır iğnelere bağlıyorum ama aşılamadan hemen sonraki ay tüp bebek yaptırmak konusunda da emin değilim.. ne dersiniz?

slm arkadaşlar bende 9 yıllık evliyim 5 yıl önce aşılamayla bir oğlum oldu.şimdi ikinciyi istiyoruz şimdiye kadar olmadı bu ay bizde aşılama yapılacak inşallah rabbim tüm dileyip isteyenlere hayırlısını versin.ilk aşılamada olmaz diye düşünmeyin rabbim verecekse her zaman verir.bunu unutmayın ümitsizliğe kapılmayın.

eger tuplerın kapalıysa asılamanın hiç bi faydası olmıycaktır,sperm ler tıkanıp kalıcaktır rahıme cıkamadan cunku kanal tıkalı .. bnde cektırdim sonra ası yaptık.. ama tutmadı maalesefsenağlama

Back
X