- 8 Ağustos 2015
- 247
- 110
- 103
- Konu Sahibi Annesinin_kuzusu_zehra
-
Hastanede yatıyorum 3-4 cm acılma var takibe aldılar gece normal doğuma alabilirlermiş kalp atışlarında düzensizlik var gibi bakalım sezaryen de olabilirimalttan muayene yaptı dimi seni, ya ben o gün açılmam yok dedim ama beni alttan muayene yapmadı ki, bi de ben sanırım ultrasonda açıklık az çok belli olur doktor da bişey demediğine göre açılmam yok diye düşündüm:S
hayırlısıyla doğur bakalım bebişini, evet senin artık çok yakıııııııııııııııın:))
edıyorum canım etmmemı annelık kadar guzel bı sy varmı rabbımın emanetı onlar bızlere rabbım bunaltmasın hıcbırnızıAmin sende dua et bize şu ramazan gününde dualrımız kabul olsn
Haber ver bize de olur mu? Allahım kolay kurtarsınHastanede yatıyorum 3-4 cm acılma var takibe aldılar gece normal doğuma alabilirlermiş kalp atışlarında düzensizlik var gibi bakalım sezaryen de olabilirim
inşalah canım ınsalah sende melegını kucagına alıp tez zamanda evıne gecersın ...Ben de sali gunu taburcu oldum. Bebegim mekonyum yutmus kaninda enfeksiyon varmis. Kuveze aldilar. 1 hafta kalacak . 3 gundur sut sagip götürüyorum. Sut sagmak ne kadar can yakici biseymis. Annesinin kuzusu zehra senin de bebegine cok gecmis olsun... umarim atlatırsıniz.
Çok geçmiş olsun Can'ım ya allahım şifasını versin kuzunu bi an önce alıp evine dönersin inşallah. Çevremde aynı durumda olan insanlar tanıyorum üzülme çabuk atlatır dönersiniz evinizeBen de sali gunu taburcu oldum. Bebegim mekonyum yutmus kaninda enfeksiyon varmis. Kuveze aldilar. 1 hafta kalacak . 3 gundur sut sagip götürüyorum. Sut sagmak ne kadar can yakici biseymis. Annesinin kuzusu zehra senin de bebegine cok gecmis olsun... umarim atlatırsıniz.
Bu sabah 10.40 normal doğumla bebişimi kucagıma aldım kızlarrrHaber ver bize de olur mu? Allahım kolay kurtarsın
Ayyyy hayırlı olsun canıııımmmmBu sabah 10.40 normal doğumla bebişimi kucagıma aldım kızlarrr
Oy masallah... e nasildi? Zormuydu ?Ben de normal dogum diye cok israr ettim ama olmadi. Tansiyonum yukseldi. Acil sezeryan yapildi. Anlatsana nasildiBu sabah 10.40 normal doğumla bebişimi kucagıma aldım kızlarrr
Çok gecmis olsun canim. Masallah cesaretine . Ben tansiyondan dolayisezeryan oldum ama simdi bakiyirum da normali yapamazmisim galuba diyirum. Ne kadar zor bi olay. Çok gecmis olsun ...Kendi sancım baya vardı kendi sancımla doğurdum nst cektirmiştim doktoru yanlış anlayıp birdaha cektirdik bu seferde agrı çıktı nstde takibe aldılar açılma büyüyor diye yatış yaptılar aynı günün gece 4 ünde 5-6 cm açılmıştım ve hemen suyumu patlattılar çeşme gibi aktı gitti ondan sonra zaten bende kayışlar koptu sancımdan duramıyordum nst cektiremez yürüyemez oldum bağıra bağıra saatlerce durdum inlettim hastaneyi diyebilirim sabah 8 gibi açılmam 8-9 cm olmuştu alttan muayene sürekli oluyordu sabah 10 sularında açılma tamamlanmıştı her agrında yataktan destek alıp ıkınmamı söylediler ıkındım cocugun kafası gözükmüş hemen ameliyat haneye aldılar doktoru bekleyecktik ben ıkındıkça çocuk geldi ebeler hemen kestiler öyle bi ıkındımki çocugun kafası dışardaydı dpktor yetişti derin nefes al ver dedi çocugu döndürüp çıkardılar sonra giydirdiler kokladım gönderdim babasına oda beni bekliyormuş dikişlerim yapılıyordu yarım saat geç cıkmıştım oda bagırıyordu karımı getirin bana diye kıyamam ya ben ona işte böyle kızlar şimdide hastanede yatıyoruz
Çok teşekkür ederim bendede sezaryen korkusuda vardı nasip kısmet herşey Allah saglıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin hepimizeÇok gecmis olsun canim. Masallah cesaretine . Ben tansiyondan dolayisezeryan oldum ama simdi bakiyirum da normali yapamazmisim galuba diyirum. Ne kadar zor bi olay. Çok gecmis olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?