Bu ay bebişini kucağına alacaklar :)

Tanıdığım birinde açılma olduğundan doğuma alınmıştı geçmiş olsun gerçekten sizede bakalım bende yarın kontrole gideceğim bişeyler diyecekmi doktor

Bende doğum yaptım hanımlar yavrum kucağımda ona çok daha yakınım kokusuna kurban olduğum güzel kızım benim hepinizi öpüyoruz teyzeleri. Allahım sizleri de kolay kurtarsın

hayırlı olsun, Allah sağlıcakla büyüdüğünü görmeyi nasip etsin, sıkıntısız lohusalığın olsun inşallah, nasıldı doğum biraz ayrıntı ver çok merak ettim, ne kadar sürdü anlat biraz:)))))))))))))

Mesajlarınızı okudum hanımlar çok şirinsiniz. Hepinize maşallah :) Hayırlısıyla benim de sağlıkla ilerlesin diye dua ediyorum. Son haftalardaki heyecan korku telaş endişe mutluluk bütün hisler alabora oluyor sanırım :)

Bende doğum yaptım hanımlar yavrum kucağımda ona çok daha yakınım kokusuna kurban olduğum güzel kızım benim hepinizi öpüyoruz teyzeleri. Allahım sizleri de kolay kurtarsın
Allah anali babali büyütsün. Cok merak ediyodum dogum yapip yapnadiginizi. Cok sevindim darısı başıma insallah

Boyle okuyunca iyice heyecanlandim Allahim ucuncu cocugum ama sanki ilk gibi :) hicbirsey bilmiyormusum gibi beynim sifirlanmis hergun videolara bakiyorum bebek nasil yikanir nasil tutulur hahah ilk kizim on yasinda ikinci 4 yasinda sanki onlari ben buyutmemisim temmuz 1 de dogumum dua edin arkadaslar dualarim tum hamile kardeslerim icin

amin insallah darisi basiniza.. Benim de akintim coktu ama nişan bir anda kopar gibi düştü emin olamamıştım ama şimdi diyorum nişanmış diye

Ayy sende mi doğurdun valla gdiip benimde doğurasım var herkes doğurduu vallahi Allah sağlıklı sihhatli büyütsün inşallah sen nasıl nezaman ne ara doğurdun
Salı günü kontrole gittim. Normal doğum yapamayacağımı öğrendim böbreğim aşırı büyümüş. Rahim ağzı arkaya baskı yapmış. Normal doğum için çok düşük bi ihtimal verdi %5 dedi ya bugün ya cumartesi alalım bebeğini istersen dedi. Bende düşündüm en mantıklısı bebeğimi doğurmaktı. Annem gitti çantalarımızı aldı geldi. Ameliyata girdim çok şükür çok güzel geçti kuzumu kucağıma aldım Allahım sizlere de nasip etsin.

Masallah size de . Sizin sezeryan mi oldu. Allah bagislasin. Darisi basimiza. Bizim.40 bitiyo hala bi kipirti yok. Hareketleri de iyice belirsizlesti. Korkuyorum
Sezaryen oldum evet. Nasip işte. Çok şükür çok da memnun kaldım. Allahım sana da nasip etsin. Ama bebeğini takip et ohu riske atacak bişey yapma. Ki ben riske atamadım. Çok şükür başarılı bi operasyonla kucağıma aldım kuzumu

Allah razı olsun Can'ım teşekkür ederim. Doğum sürpriz oldu zaten. Sezaryen oldum. Önce spinal anestezi yaptılar sonra zaten sedyeye uzanmadım bile hemen uyuştu. Doktorum geldi her yer al açık kaldı valla o an zaten utanmıyorsunuz hiç hemde Allahım öyle bir cesaret veriyor ki. Şarkı türkü eşliğinde kesti biçti beni sonra bir Bebiş sesi duydum kuzum doğmuştu. Çok tuhaf bi duygu. Hem anestezinin verdiği uyuşukluk hali hem bebeğimin sesini duymak beni sarhoş etti adete. Gözlerimden yaş geldi. Can'ım kızımı sordum iyi mi diye. Sonra bana gösterdiler. Ağız burun yüz göz her yeri şiş bi melek sonra zaten kendimi bilemedim kuzumu götürdüler sonra da beni götürdüler odaya. Afallıyorsunuz ama bi süre ben nerdeyim bu insanlar niye burada. Bu Bebek benim mi diye geçmiş olsun anne oldun diye bi sürü buna benze cümleler sonra hemşire geldi kuzumu emzirmeyi öğretti bana sütüm yok denecek kadar azdı zaten Eve geldik misafirler falan güzeldi yanı. Ama siz istiyorsunuz kı sadece kuzunuzla baş başa kalasınız. Kimse onu sizden almasın. Sütüm geç gelmedi Allah'tan çok dua ettim ama. Çok ağladım onu besleyemiyoruö diye. Gece 2 3 gibi göğüslerimde müthiş bi sızı hissettim sonra kuzumu emzirdim bi baktım yutkunarak emiyo. Allah Allah dedim bıraktı göğsümü uyudu. Sıktım göğsümü acaba gelmiş midir diye sütüm gelmişti inanamadım valla o sevinçle hem ağladım hem şükrettim Allah'ıma bin kere. Bu arada gaz sancılarımız da başladı bile

O kadar güzel anlatmissiniz ki kacinci evlat olursa olsun insan yinede tekrar yasamak istiyo. Hele ki emzirme konusuna gelince cok duygulandim. Ben ilk cocugumu emzirememistim o yüzden ikincide asla pes etmicem. Rabbim evladiniza ve size uzun ömürler versin hayırlı olsun tekrar

Aglattiniz beni. Okurken yasamis gibi goxumun onune geldi. Bana da spinal yapacaklar pzt e kdr normal dogmazsa. Spinal uzun surdu mu . Kac dk civari sürüyor ameliyat. Ameliyat sonrasi Bacaklarin uyanmasi çok sürdü mu. Ignesi uygulanitken cok agri yapti mi . Bas agrisi çok oluyormus sonrasında , yapti mi . Allahim zaman yaklastikca sabirsizlaniyorum . Bi taragim bebekli bi hayattan korkuyor bi tarafim deli gibi özlem duyuyor.
Annem hayatim boyunca her işimi kolaylastirmistir . Dun dr dan geldik. Diyorum ki anne su ameliyati benim yerime sen olsann olmaz mi ?

Yemin ederim hiç korktuğum gibi olmadı. Spinal hiç acımıyor zaten kalçadan yapılan iğneler var ya inan o daha çok ağrıyor. İğneyi yaptı zaten ameliyat masasında birkaç saniye sürdü. Hemen bacaklarıma bi sıcaklık bastı saniyeler sürmedi ki uyuştum ameliyathanedeki hemşire uzan dedi bacaklarımı kendi koydu zaten belden aşağısı senden bağımsız hareket ediyor zaten sonrası zaten malum en fazla 10 bilemedin 15 dkya bebişimsşn sesini duydum. Bende baş Ağrı'sı yapmadı. Son artık kesiyi kapatırken göğsümde ağrı oldu omuzlarıma yayılan. Birkaç saniye sürdü. Odaya geçtikten yaklaşık 3 4 saat için yavaş yavaş kalçadan hareket edebildim. Sonra parmaklarımı hissettim. Sonra da tamamını. Vallahi hiç korkma anlattıkları gibi değilmiş. Öyle güzeldi ki. Ben ilk yürürken bile çok zorlanmadım. Tabi ki ağrıyor ilk kalkınca ama dayanılmayacak bir ağrı değil bir iki yürüyünce zaten açılıyorsun belini dik konuma getirebiliyorsun. Hiç korkma hiç. Zaten evine gelip de kuzuna sütünü vermeye başlayınca o senden doyunca çektiğin hiçbir acı hiçbir uykusuzluk gözüne gelmiyor. Ben şimdi uykusuzluktan Leyla gibi dolanıyorum

Maşallah canim..insallah benim de kolayca gecer. Cok teşekkür ederim ayrintili cevaplarin icin. Allah bana da bebegimi kucagima almayi nasip etsin hayirlisiyla. Bakalim nasil Bi duygu

Maşallah canim..insallah benim de kolayca gecer. Cok teşekkür ederim ayrintili cevaplarin icin. Allah bana da bebegimi kucagima almayi nasip etsin hayirlisiyla. Bakalim nasil Bi duygu
Hiç korkma tereddüt de etme kuzunu kucağına alıp koklayacaksın onu düşün. Yemin ederim dünyanın en pahalı parfümü bile bu kadar güzel kokamaz. Öyle güzel kokuyor ki.

Hiç korkma tereddüt de etme kuzunu kucağına alıp koklayacaksın onu düşün. Yemin ederim dünyanın en pahalı parfümü bile bu kadar güzel kokamaz. Öyle güzel kokuyor ki.
Vayy bee ne anlattın öyle insanın okudukça okuyası geliyor bende doktora gittimde gelesi yokmuş daha canım bişey sorcam dün geceden beri ara ara göbek deliğinin altı yani kasıklarımda agrı oluyor sancı mıdır o dün sabah nst de çıkmadı sancı ama gece uyurken inlediğimi hatırlıyorum yorgunluktan o agrı bile uyandıramamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…