Bu ay bebişini kucağına alacaklar :)

Yani benim nstde çıkan sancım belimden geliyordu kasıklarıma adet sancısının daha fazlasını düşün öyleydi yani. Kızlar inşallah sizde kuzunuzunkucağınıza alırsınız sağ salim öyle güzel bi duygu ki. Acıkınca ellerini battaniyesini neresi gelirse orayı emiyor. Hele kucağınıza alıp da göğsünüzü açmaz mısınız Allahımmm çıldırıyor ucunu bulmak için dobra birkaç saniye emecek pozisyon arıyor bulunca da vakum gibi çekiyor öyle güzel ki ya allahım olmayan herkese nasip etsin. En güzeli de kokusu bakın bastıra bastıra söylüyorum koklayabildiğiniz kadar koklayın çok güzel çok

Emzirememek o kadar kötü bişey ki sütüm yoktu hastanede. Hemşireler topuk kanı almak için götürdüler anneme bebeğiniz aç sütü gelmiyorsa hemen mama vermelisiniz demişler. Yavrum o mamayı bir emdi ki anlatamam. Eve gelince de yoktu sütüm. Bebeğim tam 1 gün boyunca sürekli ağladı herkes bişey söyledi mama vermeyin yok açsa verin mama verirseniz memeyi almaz. Herkes bişey deyince yavrum da sürekli ağlayınca sinirleri.im boşaldı kriz geçiriyordum az daha bağırdım anneme ölsün mü çocuğum git mama yap diye herkes sustu. Kızım mamayı yedi rahat bi uyku çekti. Ama sürekli mememi veriyordum sütüm çabuk gelsin diye çünkü o emdikçe süt kanalları açılacaktı biliyordum. Pes de etmedim sütüm de geldi yavrum da memeyi reddetmedi. Çok şükür çok iyiyiz. Allahım sizin beneklerinizi de sap salim versin kucağınıza

Kızlar size naçizane bi tavsiyem olacak. Kızımı ilk emzirmeye başladıktan sonra sancılarının başladığını farkettik uyku arasında acıyla ağlıyordu. Bu da beni öldürüyordu onun acı çektiğini görmek yakıyordu canımı. Dayanamadım sabah kalktım güzel kahvaltımı yaptım az bi tutam peryavşanı aldım avucuma iki elimin arasında iyice ezdim. Sonra da suyla içtim o gece sabaha kadar kaç defa emzirdiysem anında gazını çıkardı. Be daha çok emmek istedi çok rahatladı çok. Eğer böyle bi sorun yaşarsanız tavsiye ederim

Peryavşan ne tür bişey ilk kez duyuyorum

Gece 2 de şiddetli migde bulantisiyla uyandim. Bi dr arkadsima sordum. Tansiyonuna bi bak dedi. Tansiyonuma baktim 17 12 . Bi tansiyon ilaci aldim bizim yakinimizdaki bi hastaneye gittim acil mudehale gerekir belki diye. Orda gebelik ve tansiyon deyince bakmak istemediler. Devlet hastanesine gidin dediler. Etichaya kendi hastaneme geleyim dedim. Orda ebelere yonlendirdiler. Ebeler nst ye bagladi sık sık tansiyonumu olctuler. Cok sukur dusuruldu tansiyonum. Bebegin durumu da iyiymis. Simdi druma bilgi veriliyor telefonla. Pzt sezeryan randevum vardi. Son karar ne olur bilemiyorum. Bi dogsaydi su veled hayırlısıyla .

Bebegim dunyaya geldi arkadaslar. Allah herkese bu duyguyu yaşatsın insallah. Spinal anestezu ile ildum sezeryani. Belimden igne yaptilar. Hic acimadi . Inanilmaz rahatti. Bebegimim d9gumuna da an be an sahit oldum. Ilk aglayisini duydum. Ilk ben kokladim. Allahim.bu ne muthis bi duyguymus. Allah hepinize saglikla tamamlamayi nasip etsin insallah

Ayyyy Can'ım çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allahım sağlıklı uzun ömür nasip etsin

Amin inşallah ya

amaaaaaan ben boşuboşuna moda girdim demek ki geliyor zannettim sancı çıkınca
Bugün doktordaydım az daha yatış yapıyordu 2 cm açılmam varmış suyu iyiymiş falan dedi nst de sancı çıktı baya normalinde adet olacakmış gibi agrım olurdu tınlamazdım megersem sancıymış o bakalım artık bugun yarın gelir

alttan muayene yaptı dimi seni, ya ben o gün açılmam yok dedim ama beni alttan muayene yapmadı ki, bi de ben sanırım ultrasonda açıklık az çok belli olur doktor da bişey demediğine göre açılmam yok diye düşündüm:S
hayırlısıyla doğur bakalım bebişini, evet senin artık çok yakıııııııııııııııın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…