- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
- #25.541
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm canım sayfalar sizin sayenizde başını alıp gidiyo
nasılsın gülümm
oyy balımmmozaman senin işin zor olacak:26::26::26:gerçii sen onunda üstesinden gelirsin
sen nasılsın balım
![]()
hb tatlımm
![]()
Naber cannlar
Evdeyiz yarinda tatil :) deprem yasadik korktuk bizde
Suan ucumuz bizim yatakta sueda pcden film izliyo babasi diger pcde internette ben tv izliyorum tel elimde radyasyon patlamasi yasiyoruz bi odanin icinde![]()
selencelkım akşam gelıcem tam cıkmak uzereydım gelınce yazarım sana kusura bakma kuzum
ben cıkıyorum canbonlar esım gelıyomus yemeklerı ısıtayım sonra yıne gelırım öpüyorummm![]()
karistiriyorum cümleyi ortadan bölüp cevap yazdim kackeresen yapma aam artik
![]()
tmam tatlımm görüşürüzselencelkım akşam gelıcem tam cıkmak uzereydım gelınce yazarım sana kusura bakma kuzum
ben cıkıyorum canbonlar esım gelıyomus yemeklerı ısıtayım sonra yıne gelırım öpüyorummm![]()
tatlım sogukta dışarı çıkıyorum mecburen çocukları okula götürüyorumsen niye üzgünsün bakimyine örgünüde almisin eline bi yandanda gözyasini siliyosun
![]()
sonnundaa gecmisten gelecege gelebildimmmmm.bir sayfa okuyorum bir sayfa daha olusmuss berni yoruyorsunuz haaageldimmmm habibteler esimle yemek yedikkk...ise gonderdimm...bendeee kk
herkeseee cok ama cok tsk ederimmm allahim sizede nasip etsinnnn...keseyi gorduk cok sukur agladimmm onu gorunce...
daha cok yeniyiz catlatma ignesine gore hesap yapildi 3+3 gunlukmusuz daha...haftaya bebisi gorecezz allahim kismet ederse...
![]()
bekklemedeyim yatağa geçtim miiiğdemi üşüttüm bulantım var
slm tatlım iyiyiz şükürNaber cannlar
Evdeyiz yarinda tatil :) deprem yasadik korktuk bizde
Suan ucumuz bizim yatakta sueda pcden film izliyo babasi diger pcde internette ben tv izliyorum tel elimde radyasyon patlamasi yasiyoruz bi odanin icinde![]()
hg canım geçmişten gelmek zor oluyo ben artık geçmişe gitmiyorumsonnundaa gecmisten gelecege gelebildimmmmm.bir sayfa okuyorum bir sayfa daha olusmuss berni yoruyorsunuz haaageldimmmm habibteler esimle yemek yedikkk...ise gonderdimm...bendeee kk
herkeseee cok ama cok tsk ederimmm allahim sizede nasip etsinnnn...keseyi gorduk cok sukur agladimmm onu gorunce...
daha cok yeniyiz catlatma ignesine gore hesap yapildi 3+3 gunlukmusuz daha...haftaya bebisi gorecezz allahim kismet ederse...
![]()
bende ilk başlarda öle yapıyodum sonra baktım olacagıı yok
gözümü dört açtım başardım
tmam tatlımm görüşürüz
bende yemek yapmadım yemek yapıcam
tatlım sogukta dışarı çıkıyorum mecburen çocukları okula götürüyorum
başım agrıyoo hava çok sogukkk
bu akşam çalışma varama çok üşüyorum
![]()
sagolun habibtelerrimmmm yasakhayalimmm suedammm buradaki herkessss allahim en kisa zamanda sizede yasatsin isteyen herkese allahim gonlune gore versinnn![]()
okullar yarinda tatilmis![]()