Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

:1::1:slm canım sayfalar sizin sayenizde başını alıp gidiyo:10::10::16::16:nasılsın gülümm:12:

oyy balımmm :16::16:ozaman senin işin zor olacak:26::26::26:gerçii sen onunda üstesinden gelirsin:32::32:sen nasılsın balım:16:

selencelkım akşam gelıcem tam cıkmak uzereydım gelınce yazarım sana kusura bakma kuzum:54::54:
ben cıkıyorum canbonlar esım gelıyomus yemeklerı ısıtayım sonra yıne gelırım öpüyorummm:54::54::54::54:

Naber cannlar
Evdeyiz yarinda tatil :) deprem yasadik korktuk bizde
Suan ucumuz bizim yatakta sueda pcden film izliyo babasi diger pcde internette ben tv izliyorum tel elimde radyasyon patlamasi yasiyoruz bi odanin icinde:52::52:

Naber cannlar
Suan ucumuz bizim yatakta sueda pcden film izliyo babasi diger pcde internette ben tv izliyorum tel elimde radyasyon patlamasi yasiyoruz bi odanin icinde:52::52:

gecmis olsun suedam:16::16::16::16::16::16::16::16:yerim seni bak bide radyasyon patlamasi yasiyolar:9::9::9::9:

selencelkım akşam gelıcem tam cıkmak uzereydım gelınce yazarım sana kusura bakma kuzum:54::54:
ben cıkıyorum canbonlar esım gelıyomus yemeklerı ısıtayım sonra yıne gelırım öpüyorummm:54::54::54::54:

he bende birazdan cikacam yemek zamni yaklasiyo:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

sonnundaa gecmisten gelecege gelebildimmmmm.bir sayfa okuyorum bir sayfa daha olusmuss berni yoruyorsunuz haaa:52::52::52::52:geldimmmm habibteler esimle yemek yedikkk...ise gonderdimm...bendeee kk:kkk::kkk::kkk: herkeseee cok ama cok tsk ederimmm allahim sizede nasip etsinnnn...keseyi gorduk cok sukur agladimmm onu gorunce...:14::14::14:daha cok yeniyiz catlatma ignesine gore hesap yapildi 3+3 gunlukmusuz daha...haftaya bebisi gorecezz allahim kismet ederse...:nazar::nazar::nazar:

karistiriyorum cümleyi ortadan bölüp cevap yazdim kackere:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:sen yapma aam artik:4::4::4::4::4::4::4::4::4::4:
:1::1::1::1::1:bende ilk başlarda öle yapıyodum sonra baktım olacagıı yok:53::53::53:gözümü dört açtım başardım:9::9:
tmam tatlımm görüşürüz:16:
bende yemek yapmadım yemek yapıcam:27::54:

sen niye üzgünsün bakim:6::6::6::6::6::6:yine örgünüde almisin eline bi yandanda gözyasini siliyosun:54::54::54::54::54::54:
tatlım sogukta dışarı çıkıyorum mecburen çocukları okula götürüyorum:4:
başım agrıyoo hava çok sogukkk:52::52:
bu akşam çalışma var :17::17::17: ama çok üşüyorum:52:

sonnundaa gecmisten gelecege gelebildimmmmm.bir sayfa okuyorum bir sayfa daha olusmuss berni yoruyorsunuz haaa:52::52::52::52:geldimmmm habibteler esimle yemek yedikkk...ise gonderdimm...bendeee kk:kkk::kkk::kkk: herkeseee cok ama cok tsk ederimmm allahim sizede nasip etsinnnn...keseyi gorduk cok sukur agladimmm onu gorunce...:14::14::14:daha cok yeniyiz catlatma ignesine gore hesap yapildi 3+3 gunlukmusuz daha...haftaya bebisi gorecezz allahim kismet ederse...:nazar::nazar::nazar:

$tebrikler.gif

canim habibtem rabbim yavrunu sana bagislasin:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Yasakcim sorma canim esim gecen gun elimdeki telefon icin kiziiyordu simdi kizida yanimiza getrdi hep beraber ohh pcler tv tel:36:

Alppin canim gozun aydin pit pitlarida duyarsin insallh
Minnak biseymis daha bebisimiz masallah:emir_bebek:

Naber cannlar
slm tatlım iyiyiz şükür:16:
geçmiş olsun canım:26:aman dikkat edin:29:radyasyon patlamasına:52:
hg canım geçmişten gelmek zor oluyo ben artık geçmişe gitmiyorum:52:
çok sevindim canım ne güzel keseyi görmüşsün:16::16:
rabbim saglıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin kuzum:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

sagolun habibtelerrimmmm yasakhayalimmm suedammm buradaki herkessss allahim en kisa zamanda sizede yasatsin isteyen herkese allahim gonlune gore versinnn:49::49::49::49::nazar::nazar::nazar::nazar:

:1::1::1::1::1:bende ilk başlarda öle yapıyodum sonra baktım olacagıı yok:53::53::53:gözümü dört açtım başardım:9::9:

tmam tatlımm görüşürüz:16:
bende yemek yapmadım yemek yapıcam:27::54:

tatlım sogukta dışarı çıkıyorum mecburen çocukları okula götürüyorum:4:
başım agrıyoo hava çok sogukkk:52::52:
bu akşam çalışma var :17::17::17: ama çok üşüyorum:52:

yerim seni bunlar icin üzülünürmü aallalalaa:27::27::27:doru ama calisma icin aglanilir:9::9::9::9:nedir cektigimiz bu eziyet:52::52::52::52::52:

okullar yarinda tatilmis:53::53::53::53::53:

yaa istbuldaaa kar nasil yagiyorr...allahim orada yasayanlara sabir versin...okullar tatil olmus gece buna karar vermis bakanlikk...cocuklar sabahtan gitmiss usumusler ayy kiyamam onlara...hc dusunmuyor bu insanlar sabahtan okula gidecek ona goreee haberi verelimmm:47::47::47::47::47:

Back
X