Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

arkadaslar bebeklerıımın uykucugu gelmıs bız yatıyoruz yarın gorusuruz kendınıze dıkkat edın ıyı geceler sızler optum:54:

arkadaslar bebeklerıımın uykucugu gelmıs bız yatıyoruz yarın gorusuruz kendınıze dıkkat edın ıyı geceler sızler optum:54:

sanada iyi geceler biz tanisamadik ama olsun en azindan guzel bir anne adayi oldugunu anladim Rabbim bebislerinle sana huzurlu bir gece nasip etsin dualrinda bizleride unutmazsan sevinirimmmm:16::16::16:

Canim benim bisey kalmadiki 2 gun daha sabret seni anliyorummmmmmmmmmmmmm hemde cok iyi ama bak busefer Allahimin izni ile alacaksinizzzz guzel haberiiii siz hamile olunki bizlerin umudu dahada artsin gurbetim bende bu ay yumrtlama testinden aldim int. siparis verdim bakalim birde onu deneyelim :50::50::50:

insallah canim hepimizin bebeisleri olur.. Hangi siteten siparis verdin canim? kaca aldin ve kactane var icinde

insallah canim hepimizin bebeisleri olur.. Hangi siteten siparis verdin canim? kaca aldin ve kactane var icinde
canim esim siparis verdi isvece ait bir siteydi galiba bilmiyorum ama icinde masallah 21 tane var esime al dedim oda cok olsun demis kendine göre onu siparis etmis ama anlamadigim tek sey herhangi bir kabin icine koy demiyor direk uzerine yap diyor birde hicbir saat yazmiyordu bu arada 355 krona almis esim :52::52:

tesekkur ederım arkadasım sende ıyı bır annesin gönlümce yada olursun yarın tanısırız kısmetse ıyı geceler:54:

Insallah canim insallah henuz o sevince nail olamadik ama ins birgun oda olur ayrica suan kisacada olsa tanismis olduk sanada iyi geceler canim:54::54:

canim esim siparis verdi isvece ait bir siteydi galiba bilmiyorum ama icinde masallah 21 tane var esime al dedim oda cok olsun demis kendine göre onu siparis etmis ama anlamadigim tek sey herhangi bir kabin icine koy demiyor direk uzerine yap diyor birde hicbir saat yazmiyordu bu arada 355 krona almis esim :52::52:

iyi almis canim ben 7 tanesine 135 kr mu ne vermistim.. benimkindede oyle yaziyordu ben bardaktan yaptim oyle de olur canim .. bardaga yap ve icinde 10 saniiye kadar beklet cikar 5 dk icinde ne olur o dur canim benim, anladin .. ?

iyi almis canim ben 7 tanesine 135 kr mu ne vermistim.. benimkindede oyle yaziyordu ben bardaktan yaptim oyle de olur canim .. bardaga yap ve icinde 10 saniiye kadar beklet cikar 5 dk icinde ne olur o dur canim benim, anladin .. ?

Tamam canim tesekkur ederim gurbetim sen saat kac gibi yapiyordun medd_cezirim 10.00 ila20.00 arasi sabit bir saatte yap dedi bana ayrica bana gelen testin icinde birde folikasit vardi

Tamam canim tesekkur ederim gurbetim sen saat kac gibi yapiyordun medd_cezirim 10.00 ila20.00 arasi sabit bir saatte yap dedi bana ayrica bana gelen testin icinde birde folikasit vardi

Canim meslea aksam saat 7 de yap duzenli olarak senin icinde iyi olur su ve sivi brisey icme 2-3 saat o zaman net bir cevap alirsin .. Folikasit derken hap mi? hap ise ne kadar cikti icinde? nasil yaziliyor isvecce?

Canim meslea aksam saat 7 de yap duzenli olarak senin icinde iyi olur su ve sivi brisey icme 2-3 saat o zaman net bir cevap alirsin .. Folikasit derken hap mi? hap ise ne kadar cikti icinde? nasil yaziliyor isvecce?

Tamam canim medd_cezirimde öyle dedi zaten FOLSYRA/FOOLIHAPPO evet canim hap yumurtaliklar icin iyiymis bebek olusumuna katki sagliyormus icinde 60 tane var

Tamam canim medd_cezirimde öyle dedi zaten FOLSYRA/FOOLIHAPPO evet canim hap yumurtaliklar icin iyiymis bebek olusumuna katki sagliyormus icinde 60 tane var

Tamam canim at onalari gunde bir kere bende atiyorum canim .. benim kindede FOLSYRA yaziyor..hayirlisi insallah canim olur bakalim:)):34::34::34: ikimiz kaldik burda ... esin ne is yapoypr canim?

Tamam canim at onalari gunde bir kere bende atiyorum canim .. benim kindede FOLSYRA yaziyor..hayirlisi insallah canim olur bakalim:)):34::34::34: ikimiz kaldik burda ... esin ne is yapoypr canim?

insallah canim bakalim artik denemedigimiz sey kalmadi zaten insallah hayirli sonucu aliriz evet ikimiz kaldik :52::52:esim dekorasyon isiyle ugrasiyor :34::34::34:

[h=2]liste güncellemesi[/h]

quote_icon.png
hayalot kullanıcısından alıntı
UMUT HOCAMIN LISTESIDIR.....:46::46::46::46::46::46::46::46:

Bu Listeye Dahil Olmak Bi Ayricaliktir Kizlar....:52::52::52::52:

Kızlar, herkesin affına sığınaraktan, aklıma geldiğince bir liste olusturmaya çalıstım,:46::46::46::46:
özellikle topik sahibemiz medd_cerimin affına sığınaraktan,
unuttuğum yada atladığım varsa aranızda yada,
eklemek istediği birsey varsa,
kendisi de kopyalayıp yapsın.
Ben daha birlik beraberlik olması adına böyle birsey yapmak içimden geldi,
umarım herkesin rızasını kazanmıs olurum ...
Yine eksik birsey varsa, affola ..
Rabbim herkese hayırlısınla nasip etsin insaallah:16::16::16:
---------------
Not : Kisiler bat tarihlerine göre sıralamada yer değisebilir.:51:

attachment.php

Bu arada küçük bi not yazmak istiyorum kızlarr, izin var mı:1:
Bu hurmalar ve hurma çekirdeği ne diyeceksiniz simdi, yeni yıla girmeye 10dk kala ;
yazdığım yeni yıl msjımdaki ikiz olsun bebislerimiz diye
dilediğim dileğimden sonra, yediğim hurmadan iki tane çekirdek çıkdı..
dedim Allahım sen büyüksünn..
ve bizlerin uğuru olsun diye resmini burayada eklemek istiyorumm,
Rabbim bu dileğimiiz kabul eylesin insaAllah .. Amiinn...:16::16::16::16:

keser84 .............8 Ocak ................ Calısma günleri:32:
kln .....................9-10 Ocak............Calısma günleri:32:
gurbetkiz ...........10-11 Ocak.......... Calısma günleri:32:
8scorpions..........11 Ocak................Calısma günleri:32:
medd_cezir........ 12 Ocak ...............Calısma günleri:32:
K_bis .................13 ocak................ Calısma günleri:32:
Hayalim4141 ......16 Ocak................Calısma günleri:32:
BEKLENEN_BEBEK..19 Ocak..............Calışma günleri:32:
gumus19 ............21 Ocak............... Calısma günleri:32:
Umut81.............21 Ocak.............. Calısma günleri:32:
esilam57..............24 Ocak ...........Calısma günleri:32:
selenclk ................30 Ocak..............Calısma günleri:32:
zeynebnur..............30 Ocak..............Calısma günleri:32:
thb83......................2 subat..............Calisma günleri:32:

gamyoncu .........Bat tarihi ?:31:
loorii .......................... Bat tarihi ?:31:
Layla93 ....................... Bat tarihi ?:31:

yazsati ........................beklemede:31:
Hayalot .........................Beklemede:31:
yasakhayal........................Tatildee su an kapsama alani disinda:27::27::52::52::52:

Twettytgb .........27 Aralık.............. Beklemede ????kizlar sonuc ne bekliyoruz:53:
yeliz1115 ..........29 Aralık...............Beklemede ????:53:

vee işte gurur tablomuz, tebriklerrr diyoruzz !:52::52::52:
MASAALLAH MASAALLAH, DARISI BİZLERE İNSAALLAHHH:32::32::32::32:

nurlum............:nazar:meleklerinin annesi:13:
aseton44.................:nazar::emir_bebek:
aybish .....................:nazar::emir_bebek:
rose_29....................:nazar::emir_bebek:
bebekim_33...............:nazar::emir_bebek:
merbek.....................:nazar::emir_bebek:
katre1989 .................:nazar::emir_bebek:
reann....................:nazar::emir_bebek:
ALPPIN......................:nazar::emir_bebek:
çok güzel listemiz var bizim ya:46::46:

Eklenmek isteyenler lütfen BATINI bildirsin:51::51:

kaçakcanbonumdan alıntıdır:54::54:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Düzenleyen: hayalot Düzenleme Tarihi : Dün Düzenleme Saati :21:47​

hayalotum.. ve hayalotun kacak canbonu... :1:
lıste hep aynı renk olunca kımın ne halde oldugu cok göze çarpmıyo..:50::50:
ben daha cok belırgın olsun dıye renklı yapmışdım balım :34::51::51:

Merhabalar listeye beni de eklerseniz cok sevinirim GULCHAN ...... 22 Ocak bat tarihi

:34::34::34: Ev dekorasyon mu? tam benm evime oyle biri lazim evim dekore edecek:52::52::52: evim sahane bakiyorum icim gidiyor bazi seylre..

Evet canim ev dekorasyonu o programa bende bakiyorum ne guzel yapiyorlar yakinimzda olsaydin esim yardimci olurdu burdaki cogu arkadasin evine yardim etmistir:16:
:16:

Evet canim ev dekorasyonu o programa bende bakiyorum ne guzel yapiyorlar yakinimzda olsaydin esim yardimci olurdu burdaki cogu arkadasin evine yardim etmistir:16:
:16:

ay ne guzel olur , senin mobilyalarin turk mobilyasi mi isvec mi? bende turk mobilyalari daha hosuma gidiyor.. sizin ev cok guzeldir senden cok esin dekore etmistir tahminim.. ahh sagol canim yakin olsak ne guzel olur.. bende dekor etmek istiyorum ama nasil diye dusunuyorum

ay ne guzel olur , senin mobilyalarin turk mobilyasi mi isvec mi? bende turk mobilyalari daha hosuma gidiyor.. sizin ev cok guzeldir senden cok esin dekore etmistir tahminim.. ahh sagol canim yakin olsak ne guzel olur.. bende dekor etmek istiyorum ama nasil diye dusunuyorum

Benim esyalarimin cogu Turkiyeden canim buranin esyasi cok hosuma gitmiyor perdelerimi halilarimi mutfak esyalarimin cogunu Turkiyeden getirdim evet esim dizayn etti tabi benimde katkim oldu canimmmmmmmmmmm:46:evet keske yakin olsaydikkkk inan esim hic yok demzdi yardim ederdi kac odali senin evin canim :34:
:34:

Back
X