- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
- #26.321
kimseler varmii

yaw ben uyumustum simdi uyandim bi bakim dedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimseler varmiiyaw ben uyumustum simdi uyandim bi bakim dedim
![]()
Yasagimmmmm burdamisinnn bende simdi actim baktim ne var ne yok diye seni gördum nasilsinnnn canim benim![]()
Aynen canim ya bende senin gibi bir bakiyim dedim iyikide acmisim seni gördummmmm
![]()
burdayim thb 83 ümyaw bende bugün erken uyumustum yeni uyandim geri yattim geri kalktim bi bakim kim var dedim
sen varsinkuzum benim sen niye gec sattlerde geliyosun
![]()
thb 83 üm nekadar akilliyiz yaw
bu satte kim var diye gelmis buraya bakiyoruz
![]()
Ögleden sonrada acmistim ama kimsecikler yoktu sonra aksam uzeri aciyim dedim koltuga uzaninca uyuyup gitmisim esimde evde yoktu sonra onun aramasiyla uyandim yemek ye cay ic derken bu saati buldu birde ben esimden dolayi pe giremiyorum cunku esim genelde Film cekiyor ve birlikte izlemek istiyor bende mecburiyetten ona katiliyorum canim anladinmi neden gec geldigimiiiii
![]()
Selam kızlar nasılsınız,
Bende gidip uyumam gerekiyorken ,kk ya bi bakıp öyle uyuyayım dedim ama halka buralardayım
marim hayalotum demezmi simdi sunlarin geldigi saate bak diye
erken gelicem birgün saat 10 da ben cikacamdesem kiz inanamazki 2 de gelmeyi biliyosun süle bakem der![]()
anladim :44::44::44::44::44::44:dur seni bi yiyim gece gecegözlere bak nasida aciyo gece gece:125::125::125::125::125::125::125::125:hih iyi oldu rahatladim rahat uyurum bundan sonra
![]()
Valla hic sorma
sabahtan aksama kadar bizim kizlar yaziyorlar sonra yoruluyorlar birde ustune biz kontrole geliyoruz sahane yaa neyse en azindan geldigimizi görurler
![]()
Selam kızlar nasılsınız,
Bende gidip uyumam gerekiyorken ,kk ya bi bakıp öyle uyuyayım dedim ama halka buralardayım
Bu gözler senin icin diger kizlara bu gözleri gönderemiyorum seninle özlesti bunlarrr Afiyet olsun canim benimm yee yarasinnnn![]()
Gece kuslari oluruz dillerinde valla anammmmm artik söylemedikleri laf kalmazzzz
![]()