Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

evet bütün taramalar tahliller hersey yapıldı :( bir umuttur her ay bekliyorum ki 3 yıl oldu bi sorunda yok problemde yok denildi her seferinde il dısında çeşitli hastanelerde de aynı sonıc problem yok napcamı sasırdım eşimde bende yaptırmadıgımız hiçbisey kalmadı

ben karşı cıktım yumurta çatlatma olayına çünkü hormanlara yüklenme olucak denge bozulcak ayrıca saatleri tutturamazsan o kadar emegin çaban boşa gidicek hem maddi hem manevi zararın olucak bilemiyorum ya korkuyorumda

banada ilk geldiğimde arkadaşlarım yardımcı oldular saolsunlar.tabi ben habibtelerimin(hocalarımın) yanında hiç kalırım o ayrı.inş onlarlada tanışırsın hepsi çok iyiler.:16::16::16:

banada ilk geldiğimde arkadaşlarım yardımcı oldular saolsunlar.tabi ben habibtelerimin(hocalarımın) yanında hiç kalırım o ayrı.inş onlarlada tanışırsın hepsi çok iyiler.:16::16::16:

sadece bi araştırma yapıyordum bu konuyla ilgili burası gözüme takıldı:) walla şaşırdım napcamı deli gibi bir ordan oraya saldırıyorum allahtan iş yerindeyim yoksa durum fena :D

eşimi ikna edesiye canım cıktı ama esimde bende dedigim gibi bütün tedavilerden gectik sorun problem yok ama psikolojikmi acaba bi psikolog kaldı gitmedigimiz

belki psikolojikte olabilir.bana çünkü doktorum stres yapmıcaksınız dedi.acaba hamilemiyim yada bu ay olurmu diye kafanıza takmayın dedi.tabi buda nekadar mümkün.sürekli test yapmaktan bıktım artık bende.ama artık yapmıyorum akışına bıraktım.:34::34::34:

belki psikolojikte olabilir.bana çünkü doktorum stres yapmıcaksınız dedi.acaba hamilemiyim yada bu ay olurmu diye kafanıza takmayın dedi.tabi buda nekadar mümkün.sürekli test yapmaktan bıktım artık bende.ama artık yapmıyorum akışına bıraktım.:34::34::34:

insanın kafasında sorun oluyor zamanla bu sorunlar probleme dönüyor.Akşam eve gittigimde eşimin her bana baktıgında oracıkda ölüyorum ben çok berbat bişey ya Allah isteyen herkeze evlat sahibi yapsın walla

Back
X