- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #26.541
esilam avatarın çok güzel
bende cimbomluyum
esilam benım cıkmam gerek bı eltıme ınıyorum .akşam gorusuruz gelırsen canım benım.
kendıne ıyı bak
esilam benım cıkmam gerek bı eltıme ınıyorum .akşam gorusuruz gelırsen canım benım.
kendıne ıyı bak
yaw bu nasıl bı iştir arkadaş.uyuyun uyuyun sabaha karşı kız başınıza gezin kkdapes valla
kuzum saat kaçta randevun vardı nıye yazmadın ya
nezaman doncen kımbılır:26:umarım hiç bişey kalmamıstır canbonum.dualarım senınle
geldim hayalotum
bisey kalmamis temizlenmisdurumu cok iyi dedi rahmin igne ise yaramis dedi..yaw yaradi ama dedim bende öldüm o pihtilari icerden atana kadar dedim
olsun kürtaj daha kötü her kürtajda o bölge zedeleniyo dedi
hastane daha düsen parcanin sonucunu göndermemis uzun sürer daha dedi
bide bagisikliga ve romatizmal bi hastalik varmi tekrar bi bakilsin bunlarda düsüge neden oluyo dediev doktoruna sevk etti ...olmazsa haftaya bi de ona gidim bakalim o nereye gönderecek yaw gitmedigim dr kalmadi rabbim kimseye dermansiz dert vermesin
simdide yemek yapacampizza hamuru yapmistim giderken simdi pizza yapacam iyide kabarmis hamur bende hamarat olmaya basladim artikin
allah seni 5 çocugun elinde bıraksın emi çığlıklarıyla kahkahalar at inşallahne güzel beddua ettim ya
geldim hayalotum
bisey kalmamis temizlenmisdurumu cok iyi dedi rahmin igne ise yaramis dedi..yaw yaradi ama dedim bende öldüm o pihtilari icerden atana kadar dedim
olsun kürtaj daha kötü her kürtajda o bölge zedeleniyo dedi
hastane daha düsen parcanin sonucunu göndermemis uzun sürer daha dedi
bide bagisikliga ve romatizmal bi hastalik varmi tekrar bi bakilsin bunlarda düsüge neden oluyo dediev doktoruna sevk etti ...olmazsa haftaya bi de ona gidim bakalim o nereye gönderecek yaw gitmedigim dr kalmadi rabbim kimseye dermansiz dert vermesin
simdide yemek yapacampizza hamuru yapmistim giderken simdi pizza yapacam iyide kabarmis hamur bende hamarat olmaya basladim artikin
ben geeelldiiim şekerleriiimm.. halaaa adet öncesi sancımlarım devam ediyo... bugün çoook garp bişe oldu, sabah test yaptım...
bi heyecanla elimde sonucu beklerken 2. çizgiyi çok net olmasa da gördümm ''Allahımm çok şükür'' dedim, inanamadım bi an..
sonra elimi yüzümü yıkadım testi elime aldım hemen kocişime göstereyim diyee
bi baktım tek çizgi:96 Şoka girdim resmen yaaa, test mi bozuk bende mi bi sorun var bilemedim:111:
Sanırım bi bebek olayı beni çok yordu yaaa, olur olmaz şeyler de görmeye başladımmmm:95:
ben geeelldiiim şekerleriiimm.. halaaa adet öncesi sancımlarım devam ediyo... bugün çoook garp bişe oldu, sabah test yaptım...
bi heyecanla elimde sonucu beklerken 2. çizgiyi çok net olmasa da gördümm ''Allahımm çok şükür'' dedim, inanamadım bi an..
sonra elimi yüzümü yıkadım testi elime aldım hemen kocişime göstereyim diyee
bi baktım tek çizgi:96 Şoka girdim resmen yaaa, test mi bozuk bende mi bi sorun var bilemedim:111:
Sanırım bi bebek olayı beni çok yordu yaaa, olur olmaz şeyler de görmeye başladımmmm:95:
habibtemmm nasilsinn..okuyunca nasil heyecanlandimmm...insallah hamilesindirrr...adetin ne zaman habibtemmm insallah hayirli haberlerle geleceksinn canim bir kan testi yaptirsaannnn heyecandan catlarim bennnn
iyi olmaya çalışıyorum kuzum çook şaşkınım
kuzum günüm geçmedi ki, batım yarın.. ama bu test neyin nesiydi anlamadım... karnım da ağrıyo kırmızılar gelecek gibi...
hastaneye de gidemedim bitanem, kardan arabayı çıkaramıyoruz ki
eşime kalsa hemen gideriz deee ben korkuyorum ya Allah korusun
dışarda da hava -25 derece
sonuç iyiymiş gibi bu havada hastaneye kadar gidipte boş dönersemm çooooooook üzülürüm kuzum
eğer adetim bi kaç gün gecikirsee hava -40 da olsa giderim bebeğimmmmm
hayırlısı olsun hakkında ama testi sanırım eşine göstermek için kıpırdatmışsın o zaman renkler kayıyo diyolar sen hemen kan testi yaptır canım
elmasekerimmmm adetin bir iki gun gecmsini bekle diyorum ben...aniden mi oluyor agirilar yoksaaa..sureklimi...insallah gobegin bebekle kocaman olurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?