- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #26.581
alalaall habibtemle meddcezirim niye konusmuyoki:44::44::44::44::44::44::44:
yaw az konusmayalim tüm kizlar kaciyo bendenbi hayalotum dayaniyo bana
aminn canım cümlemizden razı olsun inş canım senin bat nezamandı:44:evet tatlım biraz yoruldum çok şükür geçtiamin bitanem Allah razı olsuunnnsen nasılsın bitanem misafirlerinle nasıl geçti vaktin çok yoruldun muuu :80:
tatlımm sıkma canını gülümmSelam kizlarrrrrrrrr napiyorsunuzzz, bugun pek giremedim pek iyi degilim
Yeni haberler varmi?
selam canim iyi diyelim iyi olalm sen napiyorsun geldi mi misafirlerin?
olur mu kuzummm telim çaldı ondan yazamadım
gurbetim noldu kuzum benim karin agrisinimi kasdettin yoksa baska biseymi var
aminn canım cümlemizden razı olsun inş canım senin bat nezamandı:44:evet tatlım biraz yoruldum çok şükür geçtisaolsunlar çok konuşuyolar
tatlımm sıkma canını gülümm
evet tatlım geldileryorucu bir gündü sabahtan buyana yeni oturdum daha
doru yemiyodun beniinsallah selencelkim inslalah yaw yoksa bunlar beni cok sersemletiyo yoruyo...yaw sacima bi baktim 5 tane beyaz gördüm.. bu düsükler yaslandirdi beni
kötü olma meddcezirim...yaw senden biz cok destek gördük gecen söyledigin bi cümle beni okadar cok rahatlatmistiki simdi yine öyle umutlu ol benim meddcezirim sasirmaz dedigim gibi bidaha bi yap basindada bekle
Selam kizlarrrrrrrrr napiyorsunuzzz, bugun pek giremedim pek iyi degilim
Yeni haberler varmi?
doru yemiyodun beniinsallah selencelkim inslalah yaw yoksa bunlar beni cok sersemletiyo yoruyo...yaw sacima bi baktim 5 tane beyaz gördüm..5 tanede düsügüm varya ondan 5 tanede beyazim omus bu düsükler yaslandirdi beni
aminn canım cümlemizden razı olsun inş canım senin bat nezamandı:44:evet tatlım biraz yoruldum çok şükür geçtisaolsunlar çok konuşuyolar
tatlımm sıkma canını gülümm
evet tatlım geldileryorucu bir gündü sabahtan buyana yeni oturdum daha
ne bilim meddcezirim bende ccok konustunda kizlar gitti galiba demistim
oy oy kiyamam ama ne guzel , keyfli gecmistir insallah ..bende cok severim misafirim geldi mi
evet canım keyifliydi misafir evin bereketidir canım
10 tane rızkıyla gelirmiş 1 tanesini yer 9 nu bırakır gidermiş
yerim ben seni kuzuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbu arada scorpionsumla hayalotum nerdeler, umudum da yoookk
hayırlısı olsun gülüm stres yapma tatlım biliyorum yapmamak elde deil amabatım yarın bitanemi hayırlısı olsun inşş.. benim de pazar günü misafirim var şimdiden bi telaş aldı ki beni sormaa
AMİNNNN CANIM İNŞŞ GÜLÜMallah razi olsun kizlar ne güzel konusuyosunuz rabbim inslalah dileklerimizi kabul ederde sikintilarimizdan kurtuluruz
hayırlısı olsun gülüm stres yapma tatlım biliyorum yapmamak elde deil ama
Allahım yardımcın olsun canımgüzel bi şekilde agrılamak için kendimizi paralıyoruz ölede olmalı misafire özen göstermeli
AMİNNNN CANIM İNŞŞ GÜLÜM:125::125::125::125::125::125::124::124::124:
hoşgeldin bitaenm, neden iyi değilsinnnbizde bildiğin gibi henüz bi haber yok kuzummm
evet canım keyifliydi misafir evin bereketidir canım
10 tane rızkıyla gelirmiş 1 tanesini yer 9 nu bırakır gidermiş
:125::125::125::125:saçlarınla oynadıgın için gene yiycem:125::125::125::125::78::78::78::78::78::78::79::79::79::79::80::80::80::80:
oyy canımmmmHosbulduk canim , aman bosver canim kardesimin meseleleri iste degmez konusmaya .. sende var mi birseyler? senin gunun ne zamandi?
aynen bereketidir canim ne guzel yaa, ben burada yanlizim kimsem yok , gelip gidecek kimsemde yok .
:125::125::125::125:saçlarınla oynadıgın için gene yiycem:125::125::125::125:
şeysen doydun selencelkim
kizlar müsadenizle yemegimi yiyecemdeya aksam uyumazsam erkenden yada gece gelirim uyanirsam hosca kalin meddcezirim yarin güzel haber ver kuzum inslalah
hayalotum yine görüsemedikumudum hocamda yok
scorpionsum nolur regl oldum deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?