Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

amin bitanem Allah razı olsuunnn sen nasılsın bitanem misafirlerinle nasıl geçti vaktin çok yoruldun muuu :80:
aminn canım cümlemizden razı olsun inş canım senin bat nezamandı:44:evet tatlım biraz yoruldum çok şükür geçtisaolsunlar çok konuşuyolar
Selam kizlarrrrrrrrr napiyorsunuzzz, bugun pek giremedim pek iyi degilim
Yeni haberler varmi?

selam canim iyi diyelim iyi olalm sen napiyorsun geldi mi misafirlerin?
tatlımm sıkma canını gülümm
evet tatlım geldileryorucu bir gündü sabahtan buyana yeni oturdum daha

oy oy kiyamam ama ne guzel , keyfli gecmistir insallah .. bende cok severim misafirim geldi mi

doru yemiyodun beniinsallah selencelkim inslalahyaw yoksa bunlar beni cok sersemletiyo yoruyo...yaw sacima bi baktim 5 tane beyaz gördüm..bu düsükler yaslandirdi beni

bitanemmm önümüzde güzel yarınlar varkeenn, geçmişi boş verelim biz... Rabbim bi daha yaşatmasın sana o günleri kuzuuumm

kötü olma meddcezirim...yaw senden biz cok destek gördük gecen söyledigin bi cümle beni okadar cok rahatlatmistiki simdi yine öyle umutlu ol benim meddcezirim sasirmaz dedigim gibi bidaha bi yap basindada bekle

destek olabildiysem ne mutlu bitanem, siz benim için çok öenmlisinizhiç kimseyle paylaşmadığım şeyleri paylaşıyorum ben sizinle İYİ Kİ VARSINIZZZ
bebeğim ben bu testi sabit bi yere koyayım, yaptıktan sonra da hiç kımıldatmadan 5 dk bakayım en iyisi karnım da ara ara da olsa ağrıyo yaaa belkide kırmızılar yoldaaa

Selam kizlarrrrrrrrr napiyorsunuzzz, bugun pek giremedim pek iyi degilim
Yeni haberler varmi?

hoşgeldin bitaenm, neden iyi değilsinnn bizde bildiğin gibi henüz bi haber yok kuzummm

doru yemiyodun beniinsallah selencelkim inslalahyaw yoksa bunlar beni cok sersemletiyo yoruyo...yaw sacima bi baktim 5 tane beyaz gördüm..5 tanede düsügüm varya ondan 5 tanede beyazim omusbu düsükler yaslandirdi beni
canım benimm onlar senin nurun gülümm bende isterim sacım beyazlasınsenin cennete girmene vesile 5 evladın var herşeyde vardır hayır balım benimm dularımdasınız canlarım

batım yarın bitanemi hayırlısı olsun inşş.. benim de pazar günü misafirim var şimdiden bi telaş aldı ki beni sormaa

allah razi olsun kizlar ne güzel konusuyosunuz rabbim inslalah dileklerimizi kabul ederde sikintilarimizdan kurtuluruz

yerim ben seni kuzuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu arada scorpionsumla hayalotum nerdeler, umudum da yoookk

benimde haberim yok...hayalotum en son eltime gidiyorum yazmisumudum hepsini okuyamadim ama morali bozuk üzülmüs yinescorpionsum en son sabah girmis karin agrisindan gece yatamadim yazmis...

batım yarın bitanemi hayırlısı olsun inşş.. benim de pazar günü misafirim var şimdiden bi telaş aldı ki beni sormaa
hayırlısı olsun gülüm stres yapma tatlım biliyorum yapmamak elde deil ama
Allahım yardımcın olsun canım güzel bi şekilde agrılamak için kendimizi paralıyoruzölede olmalı misafire özen göstermeli
allah razi olsun kizlar ne güzel konusuyosunuz rabbim inslalah dileklerimizi kabul ederde sikintilarimizdan kurtuluruz
AMİNNNN CANIM İNŞŞ GÜLÜM:125::125::125::125::125::125::124::124::124:

:78::78::78::78::78::78::79::79::79::79::80::80::80::80:

hoşgeldin bitaenm, neden iyi değilsinnn bizde bildiğin gibi henüz bi haber yok kuzummm

Hosbulduk canim , aman bosver canim kardesimin meseleleri iste degmez konusmaya .. sende var mi birseyler? senin gunun ne zamandi?

evet canım keyifliydimisafir evin bereketidir canım

10 tane rızkıyla gelirmiş 1 tanesini yer 9 nu bırakır gidermiş

aynen bereketidir canim ne guzel yaa, ben burada yanlizim kimsem yok , gelip gidecek kimsemde yok .

Hosbulduk canim , aman bosver canim kardesimin meseleleri iste degmez konusmaya .. sende var mi birseyler? senin gunun ne zamandi?

aynen bereketidir canim ne guzel yaa, ben burada yanlizim kimsem yok , gelip gidecek kimsemde yok .
oyy canımmmmbiz varız gülüm benim kardeşlerimde gurbette onlarda senin gibilerbiri mardinde biride kayseride biz ankara oturuyoruz annemlerde burda bana yakınlar canım benim saglıklısın çok şükür anlayışlı bi eşin var gülüm çokk şükür

:125::125::125::125:saçlarınla oynadıgın için gene yiycem:125::125::125::125:

şeysen doydun selencelkim

kizlar müsadenizle yemegimi yiyecemdeya aksam uyumazsam erkenden yada gece gelirim uyanirsam hosca kalin meddcezirim yarin güzel haber ver kuzum inslalah

hayalotum yine görüsemedikumudum hocamda yok

scorpionsum nolur regl oldum deme

Afiyet olsun bitanemm aminnnn, inşşşşşşşşşşşşş desteğin için sağol öpüyorum balımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…