- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.113
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
- #26.561
dualarimm sizinle herzamn habibtemmm,,insallh iyi haberu=i vereceksin buna inaniyorummmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dualarimm sizinle herzamn habibtemmm,,insallh iyi haberu=i vereceksin buna inaniyorummmm![]()
ben geeelldiiim şekerleriiimm.. halaaa adet öncesi sancımlarım devam ediyo... bugün çoook garp bişe oldu, sabah test yaptım...
bi heyecanla elimde sonucu beklerken 2. çizgiyi çok net olmasa da gördümm ''Allahımm çok şükür'' dedim, inanamadım bi an..
sonra elimi yüzümü yıkadım testi elime aldım hemen kocişime göstereyim diyee
bi baktım tek çizgi:96 Şoka girdim resmen yaaa, test mi bozuk bende mi bi sorun var bilemedim:111:
Sanırım bi bebek olayı beni çok yordu yaaa, olur olmaz şeyler de görmeye başladımmmm:95:
yasakhayalimmmmmmmm çook sevindim bitanem, Rabbim inş en kısa zamanda o tertemiz rahmine bi melek göndersin.. O da anneciğine sıkı sıkı tutunsunn hiiç bırakmasın inşşşşşşşşşşşşşşşşşş![]()
yaw bu mesaja kalp mi dayanirmeddeceziirm eminsin degilmi bitanem ciktimi ikinci cizgi
yaw kan yaptiramazsan nolur yarin ilk sabah idrari ile bi daha yap ve bize hemen bi yaz
![]()
habibteeeeee cok sukurrrrrr cok sevindimmm...kurtaj olayi cok zor cok sukur temizlendinn..allahim baska aci vermesin en kisa zamanda bebegini kucagina alirsin..meleklerin cennetin kapiisinda seni bekliyor olacaklar...allahim en kisa zamanda nasip etsinnn...insallah bu sefer bebebgin seninle olacakkk canim benimm...iyi haberlele gelmen beni cok mutlu ettiiii optum caniskommm![]()
temizlenmisim meddceziriminslalah canim benim rabbim hepimize sikica tutunacak bebisler göndersin
![]()
evet gördüm kzuum eminimm.. çok koyu değildi ama hafifte olsa vardı, işin garibi elimi yüzümü yıkayana kadar kayboldu bitanem.. Hamile olsaydım kaybolur muydu yaaaya da ben kafayı yemeye başladımmmm olmayan çizgileri görüyorum artık:26:
inşallaaah kuzum inşşşşşşşşşdularım sizinle bitanem, sen de içini ferah tut, hayırlısı ile gelsin meleğimizzzzz
![]()
slm kızlar nasılsın canlarım
medzecirimm inş gördüklerin boşa çıkmaz gülüm
rabbim gönlüne göre versin canım
yasagım balımmm tertemiz olmuşsun gülümm inş tez vakit
bebişini kucagına alırsın tatlımmyeni haber varmı kızlar geçmişi okumaya geçmedim
eger canim benim cok ama cok yeniyse bide basta bile silikti diyosun kaybolabilir..iyisimi yarin testin varsa bi daha yap![]()
kiz yerim senin sondaki koydugun o smileyinasida bakiyo utanmis bi sekilde
![]()
bebişini kucagına alırsın tatlımmyeni haber varmı kızlar geçmişi okumaya geçmedim
ben seni yeriiim bitanemmmmmmm
kuzummm öyle mi dersin,be gün boyu çok kötüydüm şimdi biraz rahatladım sayenizde yaa.. umut anlamında demiyorum hani hayırlısını istiyoruz hep.. ama önce sevinip sonra gördüğüm şeyin olmadığını görünce neye uğradığımı şaşşırdım yaaa ahan böle oldum vallaa![]()
hosgeldin ikiz kusumhe temizlenmisim selencelkim
![]()
Selam kizlarrrrrrrrr napiyorsunuzzz, bugun pek giremedim pek iyi degilim
Yeni haberler varmi?
selam canim iyi diyelim iyi olalm sen napiyorsun geldi mi misafirlerin?
:125::125::125::125::125::125:bayadır yemiyodum özlemişim
çokk sevndim tatlım inş bidaha böle şeyler yaşamazsın gülüm
![]()