- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #26.501
anladım bıtanem .duaların ıcınde sozum yok hepsine gönülden aminnnnnnnnnn diyorumben herzaman gelmesemde arasıra takip ediyorum topiğiçok hızlı ilerliyor yetişemiyorum
bi bakıyorum 8-10 sayfa birden gitmiş
kardeşim içinde teşekkür ederim inşallah sağsalim gelir kuzucuğum
Rabbim herkese hem anne olmayı hem teyze-hala olmayı nasip etsin...
her zaman hem kendim hem kardeşim için dua ederdim Allahım hem anne olayım hem hala olayım diye
(bu arada bu üçüncü yeğenim olacak abimin 1 oğlu 1 kızı var çok şükür Rabbim sağlık sıhhat versin)
tanımadığım ismini bilmediğim insanlar içinde bütün isteyenlere diye diliyorum Rabbimden ..
Allahım dileyen isteyen tüm kullarına hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
evladı olanlarada sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin birbirlerine bağışlasın inşallah
şu mübarek cuma gecesi hürmetine cümle ümmeti muhameddin gönlünde ne muradı varsa
Rabbim hayırlısıyla muradına eriştirsin İNŞALLAH.. AMİN ..
tamam canım benim kendıne cok ıyı bak melklerınıde op yerımeKızlar çok sık giremiyorum,zaman zaman bakmak için girdiğimde ise genelde sakin oluyor forum.Maşallah sayfalar çok hızlı ilerlediğinden takip etmekte zorlanıyorum :)
Hepinize sevgiler,
Allah gönlünüzdekini kabul etsin inşallah.
yaw bu nasıl bı iştir arkadaş.uyuyun uyuyun sabaha karşı kız başınıza gezin kkdamarim hayalotum demezmi simdi sunlarin geldigi saate bak diye
erken gelicem birgün saat 10 da ben cikacam uykum geldi desem kiz inanamazki 2 de gelmeyi biliyosun süle bakem der
yakalandınızValla hic sorma
sabahtan aksama kadar bizim kizlar yaziyorlar sonra yoruluyorlar birde ustune biz kontrole geliyoruz sahane yaa neyse en azindan geldigimizi görurler
allah seni 5 çocugun elinde bıraksın emi çığlıklarıyla kahkahalar at inşallahnurlum aslinda kücük degilim ben26 yil 9 ayligim
hele şükür gece kuşları gitmişİse geldim azcik gecmisi okudum.simdi ış zamanı
Bu arada gece hiç uyumadim 5 ten beri.belim karnim bacaklarim sancilandi.kirmizilari bekliyom bugun artik belli sancilardan.öptüm sizi
suedam ya özlüyom ben seniSelam canlar
Nasilsiniz nooldu scorpi ve gurbetkiz ?????
Benim artik evde netim yok telden bakicam artik bakabildigim kadar az giriyorum diye unutmayin beni
hoşgedın canım aramıza olur en kısa zamanda inşallah.ama ıyıce bı arastır.tüp bebeğe kadar yolu var.birşey yoktur dıyıpte yarıda bırakma tedavını oldumubenimde bebeğim olmuyor 3 yıl olcak doktor birşey yok dedi ne zaman gitsem zaten hep aynı şey problem yok ortada bebekde yok nasıl iş anlamadım
kız ben seni yer ısırırım habanada ilk geldiğimde arkadaşlarım yardımcı oldular saolsunlar.tabi ben habibtelerimin(hocalarımın) yanında hiç kalırım o ayrı.inş onlarlada tanışırsın hepsi çok iyiler.
selam habibteler nasilsinizz nerelerdesiniz kimsecikler yoktur haa
geçmişten geleceğe hayalot konusuyorlütfen oldugunuz yerde durun ve çenenizi kapatın ben alıntılarımı yolluyorum sonram kk donuyor dikkat dikkat 1 numaralı pist için inişe geçiyorum
geçmişten geleceğe hayalot konusuyorlütfen oldugunuz yerde durun ve çenenizi kapatın ben alıntılarımı yolluyorum sonram kk donuyor dikkat dikkat 1 numaralı pist için inişe geçiyorum
bir söz varya Allah olmayacak şeyin hayelini kurdurmazmış:)
bütün sayfaları doldurdum
umudum nasıl oldu gaymaklı gonzalezım
habıbtem de habıbtem ben geldım
iyiyim kuzum benım sen nasılsın
hg sende :) bi fincan sende al kendinenesgayfe içek
aferin kusum, iyi yapmışsın, benim hiç yazacak halim de yok..
gaymaklı gonzalesinin gaymağı kalmadı tükendi galiba
n3ly2013...öncelikle hsgledin bizlerin arasına..Rabbim önce hayırlısını versin dilerim ki...
hayalini kurdurmazmış dedin ya..
ben hayal kura kura kura kura kura hayalet oldummm da, umarım sana kötü örnek olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?