Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

anladım bıtanem .duaların ıcınde sozum yok hepsine gönülden aminnnnnnnnnn diyorumara ara gel ama konusuruz drtlerız inşallah.:13:herşeyde vardır bi hayır kuzum

tamam canım benim kendıne cok ıyı bak melklerınıde op yerımeallaha emanet ol

İse geldim azcik gecmisi okudum.simdi ış zamanı
Bu arada gece hiç uyumadim 5 ten beri.belim karnim bacaklarim sancilandi.kirmizilari bekliyom bugun artik belli sancilardan.öptüm sizi
hele şükür gece kuşları gitmişbitanem benim nasılsın agrıların başlamış sanırsam

Selam canlar
Nasilsiniz nooldu scorpi ve gurbetkiz ?????
Benim artik evde netim yok telden bakicam artik bakabildigim kadar az giriyorum diye unutmayin beni
suedam ya özlüyom ben senihaberdar et bizi arasıra allaha emanet ol kuzum.umreye gıtmeden yazarsın senı unutmak mumkunmu

benimde bebeğim olmuyor 3 yıl olcak doktor birşey yok dedi ne zaman gitsem zaten hep aynı şey problem yok ortada bebekde yok nasıl iş anlamadım
hoşgedın canım aramıza olur en kısa zamanda inşallah.ama ıyıce bı arastır.tüp bebeğe kadar yolu var.birşey yoktur dıyıpte yarıda bırakma tedavını oldumu

geçmişten geleceğe hayalot konusuyor lütfen oldugunuz yerde durun ve çenenizi kapatın ben alıntılarımı yolluyorum sonram kk donuyor dikkat dikkat 1 numaralı pist için inişe geçiyorum

balım hsgeldin.. nasılsın..

bir söz varya Allah olmayacak şeyin hayelini kurdurmazmış:)

n3ly2013...öncelikle hsgledin bizlerin arasına..Rabbim önce hayırlısını versin dilerim ki...

hayalini kurdurmazmış dedin ya..
ben hayal kura kura kura kura kura hayalet oldummm da, umarım sana kötü örnek olmam

hg sende :) bi fincan sende al kendine nesgayfe içek

hoşbulduk bitanem tamda içimi okudun bende kahve olmadan bişey yapamamiçelim güzelleşelim

şimdi şu suratçıklardan bi yapıver önce
kullancıcı kontrol panelınden gırıyosun
seçenekleri düzenle de
sonram sayfayı biraz aşagıya indir çeşitli seçenekler kısmına gel orda
mesaj editörünü standart toolbar olarak işaretle
sonra asagıya in kaydet de.
bizlere mesaj yazarken gulen smiillerden cıkıcak oldumu canım
anlamadagın bıyer varsa sor abılırısın

seni uzaktan görmeeekkk... asklarınn en güzeliiiiii...
alıstımm hasretine... gel desem gelemezsin kiiii ... Allahım ben bunlardan istiomm yarabbimm..

ya öyle söyleme daha nasip değilmiş demekki herseyin yeri ve zamanı var sadece sen değil eşinde emin ol umutla bakıyordur bak benim eşim simdi beni aradı cay demledim hadi cabuk gel dio işin garip tarafı ben bazen senin gibi bıkıyorum hatta vazgectiğim bile oluyor ama nedense bu duygu eşimde olmuyor Allah bilir bir sürü bilgi bulmuştur yine aksam basımın etini yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…