- Konu Sahibi medd_cezir
- #26.641
keser84 canim nasilsin ? sende galiba buralardasin , ses verr..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş canım istedigin kadar emzirirsinbende bebislerimi uzun emdirmek isterim , 1 yil kesinlikle isterim bendebekliyorum canim seni buralarda
keser84 canim nasilsin ? sende galiba buralardasin , ses verr..![]()
inş canım istedigin kadar emzirirsin
ben aslında 2 yıl istiyodum olmadı kızımn iştahı yoktu
sadece emiyodu o yüzden kesmek zorunda kaldım
oglumda kendi bıraktı4 aylıktı
inş bunu 2 yıl emziririm:26:
slm canım burdayım eşime yemek hazırlıyordum..
kuzucuklarım size haber vereyimdedim..malesef benden bu ay da geçti.aslında henüz regl olmadım ama şöle bi durum oldu...yarın bi misafirliğe gitcez..evin ufaklığında suçiçeği gibibişey olabilirmiş..değil dediler ama ben yinede dedim zaten günüm geldi bakayım pozitifse bi bahaneyle gitmeyelim..az önce yaptım koca bir tek çizgi..artık kırmızıları bekliyom..
aslında bişey diyim mikırmızıları görmek daha çok koyuyor insana ..testi çok makul karşıladım nedense:44:
yarın burada olamıycam sabah ayrı misafirlikteyiz akşam ayrıyatıya da orada olucaz..fırsat bulursam gelirim meraketmeyinnnn
![]()
hayırlısı olsun gülüm olmamışsın ama inş tes bozuktur:26:iyi gezmeler canımmkuzucuklarım size haber vereyimdedim..malesef benden bu ay da geçti.aslında henüz regl olmadım ama şöle bi durum oldu...yarın bi misafirliğe gitcez..evin ufaklığında suçiçeği gibibişey olabilirmiş..değil dediler ama ben yinede dedim zaten günüm geldi bakayım pozitifse bi bahaneyle gitmeyelim..az önce yaptım koca bir tek çizgi..artık kırmızıları bekliyom..
aslında bişey diyim mikırmızıları görmek daha çok koyuyor insana ..testi çok makul karşıladım nedense:44:
yarın burada olamıycam sabah ayrı misafirlikteyiz akşam ayrıyatıya da orada olucaz..fırsat bulursam gelirim meraketmeyinnnn
![]()
inş canım benim evet tatlım eşim geldi yemegini yedi o içerde tv bakıyo bende mutfaktaInsallah canm . insallah uzun uzun emziririm bebeklerimi agrisiz filan.. esin geldi mi canim?
hazirladin mi yemegi canim? yediniz mi
selam canim hosgeldin , hayirlisi insallah gec döllenme filan olurda hamisligin sonradan ortaya cikar![]()
hayırlısı olsun gülüm olmamışsın ama inş tes bozuktur:26:iyi gezmeler canımm
inş canım benim evet tatlım eşim geldi yemegini yedi o içerde tv bakıyo bende mutfaktamutfagı toplama bahanesiyle buraya yazıyorum
kızıyo yeter artık dio
aman canım napimmm
yarında direksiyon sınavım var nedense çok rahatım
diger sınavda uykularım kaçmıştı
![]()
hayırlısı olsun gülüm olmamışsın ama inş tes bozuktur:26:iyi gezmeler canımm
inş canım benim evet tatlım eşim geldi yemegini yedi o içerde tv bakıyo bende mutfaktamutfagı toplama bahanesiyle buraya yazıyorum
kızıyo yeter artık dio
aman canım napimmm
yarında direksiyon sınavım var nedense çok rahatım
diger sınavda uykularım kaçmıştı
![]()
yok cnm yaa zannetemmm..zaten 16. gün çatladı yumoş..biz en son 17. de bitirdik bu ay ilk defa kısa kestikamann artık hayırlısı bakalım bi gelsin gitsin kırmızılar da yine çalışmaya başlayalımmmm
![]()
evt cnm ovu test kullandım ama zaten her ay sancıdan anlıyorum..benim de 16. gün çatladı.yılbaşıydı..aslında geç oldu çünkü 27 günde bir oluyorum normalde 14. de çatlamalıydı..biz devamederdik te ne bilim olmadı bu sefer..eşimde çok inanmıştı olduğuna..üzülecek diyemedimmmmHehe bende normalde mutfa da oturuyorum , ama bugun usudugum icin salonda oturuyorumbenm ki brisey demiyor artik girmisin sapik sayfana diyor tamam o kadar, hehe oh oh alirsin insallah sinavi canim benim... benim 5 yil bitti 6 ci yilima girecem ehliyete..
nasil anladin catladigini ovu testi kulanmismiydin canimbenimde teste iki cizgiyi persembe cuma gormsutum yani 14-15ci gundu o zaman, cumartesi son calistik bir daha calismadik bizde. artik biraz gec basliyacam ve 18 ci gune kadar devam edecem .. hayirlisi canim insallah test bozuktur..
inşş olmazsınnnolmazsam yine yaparım zatiii
şu ovu testlerin hediyesiydi..ama dünden beri de sancım var..gece 5 te uyandım sancıyla belim karnım bacaklarım..uyuyamadım bidahada..gün içinde işyerinde de fena sancılar yaşadım hala tık yok..akıntı yok gibi..daha çok kuruluk var..sanırım geç regl olucam bu ay:26:
Hehe bende normalde mutfa da oturuyorum , ama bugun usudugum icin salonda oturuyorumbenm ki brisey demiyor artik girmisin sapik sayfana diyor tamam o kadar, hehe oh oh alirsin insallah sinavi canim benim... benim 5 yil bitti 6 ci yilima girecem ehliyete..
nasil anladin catladigini ovu testi kulanmismiydin canimbenimde teste iki cizgiyi persembe cuma gormsutum yani 14-15ci gundu o zaman, cumartesi son calistik bir daha calismadik bizde. artik biraz gec basliyacam ve 18 ci gune kadar devam edecem .. hayirlisi canim insallah test bozuktur..
evt cnm ovu test kullandım ama zaten her ay sancıdan anlıyorum..benim de 16. gün çatladı.yılbaşıydı..aslında geç oldu çünkü 27 günde bir oluyorum normalde 14. de çatlamalıydı..biz devamederdik te ne bilim olmadı bu sefer..eşimde çok inanmıştı olduğuna..üzülecek diyemedimmmm![]()
inşş olmazsınnncanım ben oglumda spraille kalmıştımya bide üzerine adet gördüm bi hafta
ögrendigimde 2 aylık olmuş kerata
olursanda çalışmaya devam
hepimiz için geçerlii
benimki önceliri bişi demiyoduu bu aralar kızmaya başladı
aman takmıyorum gene bakarım gene açarım
![]()
inşş olmazsınnncanım ben oglumda spraille kalmıştımya bide üzerine adet gördüm bi hafta
ögrendigimde 2 aylık olmuş kerata
olursanda çalışmaya devam
hepimiz için geçerlii
benimki önceliri bişi demiyoduu bu aralar kızmaya başladı
aman takmıyorum gene bakarım gene açarım
![]()
ben yine ovu testi sparisi verdim , benim esimde hevesli ama ben uzulmuyum diye belli etmiyor, olsun birtanem dedi gecti, dun karnim agriyordu yanima geldi uzandi beni yatirdi, ben uyuyup kalincada kalkmis gitmis..ve yavascanada kaldirmaya geldi operek
![]()
üzülüyolar cnm yaaa..ama bbelli etmiyolarrrr:26::26::26::26:
aynen vallaHeheh kiskaniyor canim seni bizdenbosver tv yuzunden bizi gormuyrolar ki
![]()
ayy keşke öle olsa bende de amazannetmem..olsunnn çalışmak ruhun gıdasıdırrrrrrrrrrr![]()
şeysen doydun selencelkim
kizlar müsadenizle yemegimi yiyecemdeya aksam uyumazsam erkenden yada gece gelirim uyanirsam
hosca kalin meddcezirim yarin güzel haber ver kuzum inslalah
hayalotum yine görüsemedikumudum hocamda yok
scorpionsum nolur regl oldum deme![]()
canım sancılar gün i,çinde de devametti..hala gelen yok amaaaaaaa test koca birr negatifffbenimde haberim yok...hayalotum en son eltime gidiyorum yazmis
umudum hepsini okuyamadim ama morali bozuk üzülmüs yine
scorpionsum en son sabah girmis karin agrisindan gece yatamadim yazmis...
![]()