- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.113
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
- #27.021
habibtemde hatirliyo saatinihabibtem sizin aranizda kac yas var
![]()
1 yasss ben 1988 kendisi 1987

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
habibtemde hatirliyo saatinihabibtem sizin aranizda kac yas var
![]()
demekki bizim yas farkımızı 15 yıl olsa anca denk gelirmişizöylemiyaw benimkide benden 8 yas büyük ama benden cocuk
ben kendimi degil onu büyüttüm
![]()
hehe bilmem canim birde tesaduf yaa benim kuzenim yani dayimin kizi oda esiyle arasinda 1 sene 1 ay 1 gun var hehehe birde biz onlarin kaderinde gidiyoruz.. onun eside turkiyeden gelme ..ama onlar danimarkada yasiyor 7 sene kadar isvecde yasadilar suan temmeli danimarkaya donduler ailemizin yanina ..
1 yasss ben 1988 kendisi 1987![]()
1 yasss ben 1988 kendisi 1987![]()
ben bisey hatirlamiyorumesimse sadece üzerin kirliydi diyo
yaw bizim askimiza bak birimiz bisey hatirlamiyo birimiz kiri tozu hatirliyoruz
![]()
demekki bizim yas farkımızı 15 yıl olsa anca denk gelirmişiz![]()
hehehe oda birsey canim bak kiri tozu diyonbak benim esim le aramda bir yas var ama sanki 4-5 yas varmis gibi davranisi olgunlugu .. bu yuzden cok seviyorum onu .. akili kocamm ... pazartesi gunu dil kursuna basliyacak goreceksiniz nasil heycanli kac senedir okula gitmezdii ama ben sevmedim bu isi iki gundur kiskanclik krizleri kopuyor icimden
bu simdi suslu suslu gider birde kizlar bakarsa oyarim kizlarin gozlerini hhihi kocismi elemem o bakmaz
![]()
hehehe oda birsey canim bak kiri tozu diyonbak benim esim le aramda bir yas var ama sanki 4-5 yas varmis gibi davranisi olgunlugu .. bu yuzden cok seviyorum onu .. akili kocamm ... pazartesi gunu dil kursuna basliyacak goreceksiniz nasil heycanli kac senedir okula gitmezdii ama ben sevmedim bu isi iki gundur kiskanclik krizleri kopuyor icimden
bu simdi suslu suslu gider birde kizlar bakarsa oyarim kizlarin gozlerini hhihi kocismi elemem o bakmaz
![]()
yanlız değilsin bitanemmbizde kıyafet falan hiç hatırlamıyoruz
![]()
gercektenmisizinki gercekten tam kader olsa gerek
![]()
ballarımmm ben yavaş yavaş yataga dogru uzuyorummmgözlerim kapanmaya başladı
kocamda işte uyur kalırım kimsede kaldırmaz beni vallahi
iyi geceler hepinize
cokkk öpüyorum
![]()
scorpionsum geldireglim geldi deme
![]()
o yuzden cok didisiriz yaaaabiz kamreda gorduk birbirmizi..beyaz siyah bir tisort vardi uzerinde,...benimde yesilll...onuda hatirlar simdiye kadar..hataa muzigimiz bile var tarkan yolun acik olsun sarkisi ikizmi ayni anda dinlemistik kendisi aradiginda hep o sarki calar anisi var
![]()
amanda aman kıskanırmış kocişini:132:
yaw sen niye kiskaniyor o saclarin bile onu kendine baglar bide güzel bi kiz oldugun belli katremin dedigi gibi o seni kiskansin sen onu degil![]()
ballarımmm ben yavaş yavaş yataga dogru uzuyorummmgözlerim kapanmaya başladı
kocamda işte uyur kalırım kimsede kaldırmaz beni vallahi
iyi geceler hepinize
cokkk öpüyorum
![]()
bencede büyük olmalı ama kuzummmzor büyüttüm yahu ben bu herifimi
![]()