- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #28.361
doğru diyosun da acele ediyorum kocam cok istiyo cok üzülcek şimdi ben adet olunca ben üzülüyorum diye belli de etmez maymunluk yapıp durur güldürmek için neyse hayırlısı bakalım
vayyy kızım ne hamarat cıktın sen maşallah
yok çekilmediama ben bilmiyordum ki böyle seyleri, izlere ne denildiyse onu yaptık..ayrıca bi bayan doktor demist di, tahliller yapılıyordu o an, ama çok zor oluyor, ve pek bise çıkmıyo gibilerinden birsey demisti..dktor öyle dedi esim de birsey demedi..
belki de çekilse simdiler de, sonuca doğru gidilebilirdi
fiyatını da bilmiyordum
valla kurbanlık koyun gibi benle uğrasmıs dktorlar diye bosuna demyorum ben
ne geldiyse basımıza, bilmemekten gelmis :84::84::84:
valla ne doktordan istenipte yapılır bilmiyorum..
en son kontrol amaçlı dktora gittim bayandı,.,
dedim yumurtalıklarım nasıl iyi mi vs. kalitelerine baktırtmak istiyom dedim..
biraz kızar gibi yaptı sanki..
ben böyleböyle yumurtalırma baktırmak istiyom.. fln filan.. yok öyle bisey dedi..
dediğime de pisman oldum , herseyi onlar bile bile bu hale geldim ben
kızı sanki zorla kan tahliline gönderdim, iyi bise yapmısımdır insaAllah :44:
bebekim hsgeldin hayırdır noldu :26:
esilam yapinca bana haber verde rahatlim
sorma ya sabahtan beri yıyorum elim hiç boş durmadı masayı görsen elmalı turta rulo gofret kuruyemiş kola şişecem ama ağzımı tutamıyorum hep folik asit yüzündendur bakalim hem reglin gelmemis daha
hamaratligin sonu kötü kilolarda geliyo
hosgeldin hayalotum
slmm arkadaşlar bugun çok güzel bi rüyaa gördüm hayırlısı inşallah
güzel şeyler söyledin yine cok sağol canım ağzına sağlıkneyse halin çıksın falın
yüreciğin birazcık sıkıntılı canbonumo sıkıntıların ustunde bı bebek oturuyo bembeyaz bebegın agırlıgı var uzerınde
güzel bembeyaz temiz bir haberle ferahlıycaksın inşallah.5 tane yolun var önleri açık feraha kavusacaksın rabbımın ıznıyle
eşinle senin arkandan konusanmı desem yoksa sızın ıcınızde bulundugunuz duruma sevınen bı topluluk var bı kac kısı.ama esınle gecen acılı gunlerınız hakkında konusuyolar.dıkkat edın cevrendekı kısılere.gecen baktıgımdada ev hanene dogru gelen bısey vardı.rabbım hayırlara cıkartsın
evınde ufak tefek sıkıntıların var gerı kalan hersey tertemız.o sıkıntılarda bısey olucak bı kargasalık esanasında kurtulacaksın inşallah.gözyasın var bıraz ama gecıcek daha sonra.
hadı gıt sımdı bardagını yıka bıguzel..
not:hayalot yorumudur yarı sallamadır bılgınıze
bu hiç hoş olmadı ya rahim filmi işe yaramazmı tüplere bakılmazmı kadın hamile kalamamış tüpleri tıkalı belki yada rahimde benmki gibi doğuştan bi sorun var bence sen rahim filmi çektir tüp bebek yaptırmıştıjn dimi tutmamasınınj sebebide belki rahimdeki sorundur
histereskopi laporoskopi falan da yapılmadımı cok şaşkının valla şu an ben hamile kalabildiğim halde doktor tüplere baktı
sorma ya sabahtan beri yıyorum elim hiç boş durmadı masayı görsen elmalı turta rulo gofret kuruyemiş kola şişecem ama ağzımı tutamıyorum hep folik asit yüzünden
güzel şeyler söyledin yine cok sağol canım ağzına sağlık
demek bi bebek oturuyo hadi inşallah
doktor değiştirip tüp bebek uzmanıyla baştan başlayın bana sorarsan elindeki kağıtların sonucların fln varsa hepsini al elineyaaaaaaaaaaaaaaaa ağlamak istiyoruuummmm :84::84::84:
ama tutmayınca neden bakalım demediler ki.. onlar bu islerin uzmanı değil miii .. bak simdi nasıl sinirlendim..
biz hastalar zaten kurbanlık koyun gibiyiz.. ne ne için yapılıyo bilmiyoruz..
bizlerden ne istenilse onu yaptık, yaptırdık...
offffffffffffffff o yıllarıma geri dönmek istiyoruuuummmm :84:.84:.84::84:
ya bide, 3. cü benim 2010 ylında olduydu.. o zamanlar neler yapıldı kafam karısıt simdi tam hatırlamıyoruummmm
gordum teyzosumu anası
yaw bıde masa gordum orda kola vardı elmalı turta vardıyazmayı unuttum
hayırlara cıksın inşallah zeynebnurum
yaaaaaaaaaaaaaaaa ağlamak istiyoruuummmm :84::84::84:
ama tutmayınca neden bakalım demediler ki.. onlar bu islerin uzmanı değil miii .. bak simdi nasıl sinirlendim..
biz hastalar zaten kurbanlık koyun gibiyiz.. ne ne için yapılıyo bilmiyoruz..
bizlerden ne istenilse onu yaptık, yaptırdık...
offffffffffffffff o yıllarıma geri dönmek istiyoruuuummmm :84:.84:.84::84:
ya bide, 3. cü benim 2010 ylında olduydu.. o zamanlar neler yapıldı kafam karısıt simdi tam hatırlamıyoruummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?