Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

dur bakalim hem reglin gelmemis daha

hamaratligin sonu kötü kilolarda geliyo

esilam yapinca bana haber verde rahatlim

tmm cnm haber veririm.

neyse halin çıksın falın
yüreciğin birazcık sıkıntılı canbonumo sıkıntıların ustunde bı bebek oturuyo bembeyaz bebegın agırlıgı var uzerınde
güzel bembeyaz temiz bir haberle ferahlıycaksın inşallah.5 tane yolun var önleri açık feraha kavusacaksın rabbımın ıznıyle
eşinle senin arkandan konusanmı desem yoksa sızın ıcınızde bulundugunuz duruma sevınen bı topluluk var bı kac kısı.ama esınle gecen acılı gunlerınız hakkında konusuyolar.dıkkat edın cevrendekı kısılere.gecen baktıgımdada ev hanene dogru gelen bısey vardı.rabbım hayırlara cıkartsın
evınde ufak tefek sıkıntıların var gerı kalan hersey tertemız.o sıkıntılarda bısey olucak bı kargasalık esanasında kurtulacaksın inşallah.gözyasın var bıraz ama gecıcek daha sonra.

hadı gıt sımdı bardagını yıka bıguzel..

not:hayalot yorumudur yarı sallamadır bılgınıze

güzel şeyler söyledin yine cok sağol canım ağzına sağlık
demek bi bebek oturuyo hadi inşallah

yaaaaaaaaaaaaaaaa ağlamak istiyoruuummmm :84::84::84:
ama tutmayınca neden bakalım demediler ki.. onlar bu islerin uzmanı değil miii .. bak simdi nasıl sinirlendim..
biz hastalar zaten kurbanlık koyun gibiyiz.. ne ne için yapılıyo bilmiyoruz..
bizlerden ne istenilse onu yaptık, yaptırdık...
offffffffffffffff o yıllarıma geri dönmek istiyoruuuummmm :84::84::84::84:
ya bide, 3. cü benim 2010 ylında olduydu.. o zamanlar neler yapıldı kafam karısıt simdi tam hatırlamıyoruummmm

Son düzenleme:
sorma ya sabahtan beri yıyorum elim hiç boş durmadı masayı görsen elmalı turta rulo gofret kuruyemiş kola şişecem ama ağzımı tutamıyorum hep folik asit yüzünden

bende ayniyimkolam bitti su an yok evde vazgecemiyom bundan napacaz bizzzznerde sagliksiz sey var hepsi bende yemekleri tuzlu yerim ,kola ayda yilda bi cay icsem 10 kesme seker atarim..

doktor değiştirip tüp bebek uzmanıyla baştan başlayın bana sorarsan elindeki kağıtların sonucların fln varsa hepsini al eline
eşinde bi sorun yok dimi

hayırlara cıksın inşallah zeynebnurum

aminn canımm inşallah yatmadan önce burası geldi aklıma dua ettim yattım herkese sonra ruyamda tanımadıgım birinin yirmiz bebeği olmuş onu görüyorum çok hoşuma gidiyo bi fotoğraf çekmek istiyorum ama dedeleri izin vermiyo :)) bebeklerde çok tatlıydılar çekik gözlü esmer hepside sürünüyodu yaa çok güzel bi rüyaydı

aglama umudum bak dıyodum ya 17 yıl bekleyen bı tanıdıgım var dıye.onada daha yenı cekmısler okadar denemeden sonra:26:vardır bundada bı hayır.kadın amelıyat oldu gecen ay mart ayında tekrar baslıyo tup bebege
sende ıyı bı doktora gorun gonzalezım ne yapıldıysa yarım yapılmıs nedense ıkınızede.üzülme.herseyde var hayır ıste.bende sana yapıldı sanıyodum ama:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…