Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

gordum teyzosumu anası
yaw bıde masa gordum orda kola vardı elmalı turta vardıyazmayı unuttum
anaaaaa bunuda bildin kız profesyonel falcı oldun sen
peki teyzesi içinden gecen bişey varmı bu ay oldu olmadı gibi bi haberle ferahlıycaksın fln dedin ya aklıma geldi umut doğdu bana
bende ayniyimkolam bitti su an yok evde vazgecemiyom bundan napacaz bizzzznerde sagliksiz sey var hepsi bende yemekleri tuzlu yerim ,kola ayda yilda bi cay icsem 10 kesme seker atarim..
cok sağlıksız besleniyosun ben cayımı şekersiz içerim kınadım bak seni

yirmizmiallah senin iyiligini versin emihayalotumun 10 uzu vardi ama yirmiz kimin olacak ben almim

nasıl

ama cay icmiyorum sevmem bi misafirlikte zorlarlarsa bi tane icerim utancimdan 3 tanecik atarim ev sahibi mutfaga kalkinca 5 tane daha atarim hemen

slm canlar şuan okuldan yazıyorum dersm btti servis beklyorum keyifler nasıl?bu arada umutcuğum yeni yaşın sana mutkluluk sağlık versin ve bebişini kucağına almayıı nasip etsin sorması ayıp yaş kaç oldu pazar günüde ben bir yaş daha devrmş olcam:)

Son düzenleme:

yaw onu bilemedim şimdik
hayırlı zaman neyse ogun gelsın meleğim diyelim annesının önce göbişine sonra kucağına

canbonum sen nassın bıtanem
nıye gecmıs okumadın neguzel sarkı besteledım umudma dur buluyımda tekrar eklım okuyun bı

gecmisi okumak ve ben kiz sen beni timarhaneyemi kapattiracannasi okum okadar mesai sonunda cildirrim herhalde

hoşgeldın bıtanemmm

yirmizmiallah senin iyiligini versin emihayalotumun 10 uzu vardi ama yirmiz kimin olacak ben almim

valla bilmiyorumki ama yirmizdi çoçuk bahçesi gibi hepsi aynıydı ve sürünuyolardı çok güzellerdi ama bakması zor olur tabii de bu sitedeki arkadaşların birertane olsa aynı anda yirmiz olur belki olmazmı

valla bilmiyorumki ama yirmizdi çoçuk bahçesi gibi hepsi aynıydı ve sürünuyolardı çok güzellerdi ama bakması zor olur tabii de bu sitedeki arkadaşların birertane olsa aynı anda yirmiz olur belki olmazmı

ya hu bı yırmızlere ruyada bakamıyonuz.
ya ben napam 10uz bebelerımle

ama cay icmiyorum sevmem bi misafirlikte zorlarlarsa bi tane icerim utancimdan 3 tanecik atarim ev sahibi mutfaga kalkinca 5 tane daha atarim hemen
ben şekersiz içerim çay kaşığını koyarım tepsiye 'şeker kullanmıyorum'diyip havamla çayımı içiyorum herkes ay keşke bizde şekersiz içebilsek diye özenirler yaaaa
yaw onu bilemedim şimdik
hayırlı zaman neyse ogun gelsın meleğim diyelim annesının önce göbişine sonra kucağına
neyse cok zorlamıyım şansımı bu ay gecti zaten göğüslerim patlıycak nerdeyse
yarın sabaha adet olmazsam bilinki hamileyim
ama şuınuda bilin yarın sabah adet olucam

doktor değiştirip tüp bebek uzmanıyla baştan başlayın bana sorarsan elindeki kağıtların sonucların fln varsa hepsini al eline
eşinde bi sorun yok dimi

öyle bastan baslama gibi bisey yok simdi maalesefff sakladığımız o zamandan kalan sonuçlarımız, vs. var..ama sakla sakla gitmeyinced e böyle ne işye yarıcak bilmem.. esimde spos sorunu var ne yazık ki ..

yaww.. bu dktorlar kör mü.. niye onca zaman sonra yapalım diyolar.. tabi hasta olan kendileri değil.. onca parayı döken kendileri değilli..
Allahım nasıl dövesim var su dktorları :84: haram olsun onların kazandıkları para diyesi geliyor insanın yahu hastanın canı can değil mi, zaten yıpranmıs görmüyorlar mı.. ne diye herseyi yapmazlar en önemil birseyleri hemde enn sona bırakırlarr
kafam çok kızıyo hayalotum.. esime diyecem iyi bi doktara gidiyim.. Ankara'da fln ..
offf bu adama ne zaman tmm dedirtcem ben
bi dediği bana sen çok kaptırıyosun kendinii

cnm varya her doktor farklı bişey söylüyor insanda şaşırıyor ne yapacağını.ama en kısa zamanda çektir bence.

öyle tabi.. onlar çalıstıklarından aldıkları paraya bakıyolar, yoksa hasta ezilmis, telef olmus hastane yollarında umurlarında mıı ..
Allah onları ne etmesin emi.. ufffff yine gelenler geldi bana ..

hayırlısı kuzum ya.ne gelırse rabbımden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…