- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #28.381
anaaaaa bunuda bildin kız profesyonel falcı oldun sen
gordum teyzosumu anası
yaw bıde masa gordum orda kola vardı elmalı turta vardıyazmayı unuttum
cok sağlıksız besleniyosun ben cayımı şekersiz içerim kınadım bak senibende ayniyimkolam bitti su an yok evde vazgecemiyom bundan napacaz bizzzz nerde sagliksiz sey var hepsi bende yemekleri tuzlu yerim ,kola ayda yilda bi cay icsem 10 kesme seker atarim..
aminn canımm inşallah yatmadan önce burası geldi aklıma dua ettim yattım herkese sonra ruyamda tanımadıgım birinin yirmiz bebeği olmuş onu görüyorum çok hoşuma gidiyo bi fotoğraf çekmek istiyorum ama dedeleri izin vermiyo :)) bebeklerde çok tatlıydılar çekik gözlü esmer hepside sürünüyodu yaa çok güzel bi rüyaydı
gaymaklı gonzalezim bu vıdeo senin için
orada şarkıyı söyleyen benimdiğerleride canbonlar şarkının ortalarında bi adım öne çıkan ve oynayan kızçe de kaçakcanbonum olsun hepimiz senin için toplanmış bulunmaktayız umarım hoşuna gider ve diğer kızçelerde beni kk dan kovalamazlar ama napam kovalarsanızda süpürgeme atlarım valla kaçakcanbonum gelsın şarkımızı yıne bestelerız inşallah
gaymaklı gonzalezım nice huzurlu mutlu senelere inşallah.rabbım gonlunden ne gecıyorsa en guzellerını en hayırlılarını nasıp etsın sanaseni çok seviyorum.nıce mutlu senelere eşinle ailenle kucagında nur topu meleğinle ve tm sevdıklerınle inşallahhh iyiyki dogdun umudum ıyıkı bızlerlesın gaymaklı gonzalezım
buda benım sana hedıyem
Dogum Günün Kutlu Olsun UMUT - YouTube
peki teyzesi içinden gecen bişey varmı bu ay oldu olmadı gibi bi haberle ferahlıycaksın fln dedin ya aklıma geldi umut doğdu bana
cok sağlıksız besleniyosun ben cayımı şekersiz içerim kınadım bak seni
peki teyzesi içinden gecen bişey varmı bu ay oldu olmadı gibi bi haberle ferahlıycaksın fln dedin ya aklıma geldi umut doğdu bana
cok sağlıksız besleniyosun ben cayımı şekersiz içerim kınadım bak seni
canbonum sen nassın bıtanem
nıye gecmıs okumadın neguzel sarkı besteledım umudma dur buluyımda tekrar eklım okuyun bı
slm canlar şuan okuldan yazıyorum dersm btti servis beklyorum keyifler nasıl?bu arada umutcuğum yeni yaşın sana mutkluluk sağlık mutluluk versin ve bebişini bebişini kucağına almayı nasip etsin sorması ayıp yaş kaç oldu pazar günüde ben bir yaş daha devrmş olcam:)
yirmizmiallah senin iyiligini versin emi hayalotumun 10 uzu vardi ama yirmiz kimin olacak ben almim
yirmizmiallah senin iyiligini versin emi hayalotumun 10 uzu vardi ama yirmiz kimin olacak ben almim
valla bilmiyorumki ama yirmizdi çoçuk bahçesi gibi hepsi aynıydı ve sürünuyolardı çok güzellerdi ama bakması zor olur tabii de bu sitedeki arkadaşların birertane olsa aynı anda yirmiz olur belki olmazmı
ben şekersiz içerim çay kaşığını koyarım tepsiye 'şeker kullanmıyorum'diyip havamla çayımı içiyorum herkes ay keşke bizde şekersiz içebilsek diye özenirler yaaaaama cay icmiyorum sevmem bi misafirlikte zorlarlarsa bi tane icerim utancimdan 3 tanecik atarim ev sahibi mutfaga kalkinca 5 tane daha atarim hemen
neyse cok zorlamıyım şansımı bu ay gecti zaten göğüslerim patlıycak nerdeyseyaw onu bilemedim şimdik
hayırlı zaman neyse ogun gelsın meleğim diyelim annesının önce göbişine sonra kucağına
doktor değiştirip tüp bebek uzmanıyla baştan başlayın bana sorarsan elindeki kağıtların sonucların fln varsa hepsini al eline
eşinde bi sorun yok dimi
aglama umudum bak dıyodum ya 17 yıl bekleyen bı tanıdıgım var dıye.onada daha yenı cekmısler okadar denemeden sonra:26:vardır bundada bı hayır.kadın amelıyat oldu gecen ay mart ayında tekrar baslıyo tup bebege
sende ıyı bı doktora gorun gonzalezım ne yapıldıysa yarım yapılmıs nedense ıkınızede.üzülme.herseyde var hayır ıste.bende sana yapıldı sanıyodum ama:26:
cnm varya her doktor farklı bişey söylüyor insanda şaşırıyor ne yapacağını.ama en kısa zamanda çektir bence.
kotama kıyıp izledim ay cok güzel ya bayıldım
ben şekersiz içerim çay kaşığını koyarım tepsiye 'şeker kullanmıyorum'diyip havamla çayımı içiyorum herkes ay keşke bizde şekersiz içebilsek diye özenirler yaaaa
neyse cok zorlamıyım şansımı bu ay gecti zaten göğüslerim patlıycak nerdeyse
yarın sabaha adet olmazsam bilinki hamileyim
ama şuınuda bilin yarın sabah adet olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?