Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

y
bende iğneden sonra baktıryım diyodum iğneylede olmazsa bi sorun var diyodum bilemedm iğneden sonra bakıcaz

umutlumu?????
şu anki ruh halime hiç uygun değil
adet olucam ya azda sen teselli et epey ağladım acıldım elmalı turta yaptım ağlarken kafam dağıldı azcık

yaw niye agladindaha iki ay olmadimi korunmayi birakali..canim bizim durumumuz belli gec olsunda güc olmasin...yeterki hayirli günde olsun yeterki bu sefer kaybetmeyelimbende keske bu son hamileligim olmsaydi tekrar bi aci daha yasamasaydim diyorum....senin turtani yapacam daha

Son düzenleme:
y
bende iğneden sonra baktıryım diyodum iğneylede olmazsa bi sorun var diyodum bilemedm iğneden sonra bakıcaz

gumus sen napacan yaw catlatma ignesini...senin catlamama gibi bi sorunun olmadi demi bu zamana kadar..yaw acele etme bence...

yasağım sarma kaldımı?varsa bana gönderirmisin:) Dün yaprak aradım heryerde bulamadım.

yaw esilam simdi üzdün benihepsini yedik dün folik asit aliyorum istahim cok acik 68 kg yimkeske yemeseydim hepsiniyaw gercekten koca ist.yokmu yaprak keske söylemeseydim

yok çekilmedi ama ben bilmiyordum ki böyle seyleri, izlere ne denildiyse onu yaptık..ayrıca bi bayan doktor demist di, tahliller yapılıyordu o an, ama çok zor oluyor, ve pek bise çıkmıyo gibilerinden birsey demisti..dktor öyle dedi esim de birsey demedi..
belki de çekilse simdiler de, sonuca doğru gidilebilirdi
fiyatını da bilmiyordum
valla kurbanlık koyun gibi benle uğrasmıs dktorlar diye bosuna demyorum ben
ne geldiyse basımıza, bilmemekten gelmis :84::84::84:

valla ne doktordan istenipte yapılır bilmiyorum..
en son kontrol amaçlı dktora gittim bayandı,.,
dedim yumurtalıklarım nasıl iyi mi vs. kalitelerine baktırtmak istiyom dedim..
biraz kızar gibi yaptı sanki..
ben böyleböyle yumurtalırma baktırmak istiyom.. fln filan.. yok öyle bisey dedi..
dediğime de pisman oldum , herseyi onlar bile bile bu hale geldim ben

kızı sanki zorla kan tahliline gönderdim, iyi bise yapmısımdır insaAllah :44:

Selam Kizlar bayadan beri girmedim Cok seyler oldu yeni yila gireli nasilsiniz

- Bu yüzdende pek takip edemedim forumu iyisinizdir insallahhh

bebekim hsgeldin hayırdır noldu :26:

öyle tabi ama korkuyorum düşükten sonra zor hamile kalan hatta tüp bebek yaptıran bile var olmıycak diye cok korkuyrum
tembel karı seni ben 2.yaptım bugün
gumus sen napacan yaw catlatma ignesini...senin catlamama gibi bi sorunun olmadi demi bu zamana kadar..yaw acele etme bence...
ya bilemiyorum hiç düzgün düşünemiyorum
doktora gidiyim bakıyım ne diyecek

yasağımm hsgeldin balım..
geceden ben yokkene çok konusursanız, böyle olursunuz istee

hocammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

derdime care böyleyimyaw napim sen yoktun gözüne girmek icin yeni gelen kizlara hurmali topigimizi ve listemizzi tanitmakla mesguldum

10 aldimmi

bu hiç hoş olmadı ya rahim filmi işe yaramazmı tüplere bakılmazmı kadın hamile kalamamış tüpleri tıkalı belki yada rahimde benmki gibi doğuştan bi sorun var bence sen rahim filmi çektir tüp bebek yaptırmıştıjn dimi tutmamasınınj sebebide belki rahimdeki sorundur
histereskopi laporoskopi falan da yapılmadımı cok şaşkının valla şu an ben hamile kalabildiğim halde doktor tüplere baktı

yaw sen bilmiyomusun öyle olsa biz hamile kalamazdikben bi 8.ayda düsük yaptim 2 ay sonra tekrar bu son bebege hamile kaldim..korkma yumurtlama ve sperm iyiyse sorun olmaz

bence sana yapmaz dr cünkü sen 5 defa hamile kaldin masallah dahada kalirsin panik yapma

yaw ne tembeli hamaratlik dönemindeyim..pizza poaca sarma hepsini yaptim sira onada geliyo su an elmama yok alim hemen yapacam

Son düzenleme:

hsgeldin balım, yarasın, afiyet olsun kusuma

hocammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

derdime care böyleyimyaw napim sen yoktun gözüne girmek icin yeni gelen kizlara hurmali topigimizi ve listemizzi tanitmakla mesguldum

10 aldimmi

söyle yavrum evladım .. hocan gurban olsun size
hmm.. durumu idare etme açısından 10 veriorum bir kereliğine

doğru diyosun da acele ediyorum kocam cok istiyo cok üzülcek şimdi ben adet olunca ben üzülüyorum diye belli de etmez maymunluk yapıp durur güldürmek için neyse hayırlısı bakalım
vayyy kızım ne hamarat cıktın sen maşallah

hsgeldin balım, yarasın, afiyet olsun kusuma

söyle yavrum evladım .. hocan gurban olsun size
hmm.. durumu idare etme açısından 10 veriorum bir kereliğine

kiz bizde seni yaratana gurban olalim

hocammmmmmmmmmmmmm 10 verdi sükürler olsun uykusuzluguma degdi

cnm bence hsg çektiir.gümüşün dediği gibi.belki tüplerde bişey var.(inş yoktur )Doktor senden nasıl istemedi hala şoktayım.dedğin gibi en azından tedavi olurdun.hem rahim flminde dediği gibi rahimin yapısınada bakıyorlar.benim mesela rahimde doğuştan hafif eğrilik varmış biraz daha olsaydı ameliyat olacaktın dedi dokmtorum.yani kısacası sen kendin iste doktordan çektir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…