- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #28.341
ycnm çok geçmiş olsun.inşallah bişey yoktur.Ama sana sadece bi tavsiye sakın yanlış anlama.istersen önce rahim filmi çektir.sonra çatlatma iğnesi yaptırırsın.en azından filmi çektirirsen kafanda soruişareti kalmaz.yani acaba tıkalımı diye.sonrada hsg çekilirsin.
umutlumu?????
şu anki ruh halime hiç uygun değil
adet olucam ya azda sen teselli et epey ağladım acıldım elmalı turta yaptım ağlarken kafam dağıldı azcık
y
bende iğneden sonra baktıryım diyodum iğneylede olmazsa bi sorun var diyodum bilemedm iğneden sonra bakıcaz
yasağım sarma kaldımı?varsa bana gönderirmisin:) Dün yaprak aradım heryerde bulamadım.
rahim filmi çekilmedi deme cok kızarım sana sende isteyebiliyosun özeelde olursa devlet hastanesinde zaten önce rahim filmi çekiyolar adet bitimi çekiliyo olası bi gebeliğe zarar vermemek için öncesinde hcg bakılıyo bide
özelde 200den başlıyo 1000liraya kadar gidiyo devlette zaten parasız
cnm rahim filmini benim doktorum istedi.çünkü herşey normal görünüyodu bide tüplere bakalım dedi.aslında riskli bişey ama artık senin en son aşama ondan istiyorum demişti.
birde adetin 7,8,9. günlerinde çkiliyor .
doğru diyosun..
sonradan pişman olacağım bişey çıkmasın ortaya allah korusun :44: ben gidiyorum kızlar hastaneye..dönünce durumu paylaşırım sizlerle..umarım hayırlı ve güzel haberlerim olur (allahım inş)
dua edin lütfen.. görüşürüzzzz
Selam Kizlar bayadan beri girmedimCok seyler oldu yeni yila gireli nasilsiniz
- Bu yüzdende pek takip edemedim forumu iyisinizdir insallahhh
öyle tabi ama korkuyorum düşükten sonra zor hamile kalan hatta tüp bebek yaptıran bile var olmıycak diye cok korkuyrumyaw niye agladindaha iki ay olmadimi korunmayi birakali.. canim bizim durumumuz belli gec olsunda güc olmasin... yeterki hayirli günde olsun yeterki bu sefer kaybetmeyelim bende keske bu son hamileligim olmsaydi tekrar bi aci daha yasamasaydim diyorum.... senin turtani yapacam daha
ya bilemiyorum hiç düzgün düşünemiyorumgumus sen napacan yaw catlatma ignesini...senin catlamama gibi bi sorunun olmadi demi bu zamana kadar..yaw acele etme bence...
yasağımm hsgeldin balım..
geceden ben yokkene çok konusursanız, böyle olursunuzistee
yok çekilmediama ben bilmiyordum ki böyle seyleri, izlere ne denildiyse onu yaptık..ayrıca bi bayan doktor demist di, tahliller yapılıyordu o an, ama çok zor oluyor, ve pek bise çıkmıyo gibilerinden birsey demisti..dktor öyle dedi esim de birsey demedi..
belki de çekilse simdiler de, sonuca doğru gidilebilirdi
fiyatını da bilmiyordum
valla kurbanlık koyun gibi benle uğrasmıs dktorlar diye bosuna demyorum ben
ne geldiyse basımıza, bilmemekten gelmis :84::84::84:
valla ne doktordan istenipte yapılır bilmiyorum..
en son kontrol amaçlı dktora gittim bayandı,.,
dedim yumurtalıklarım nasıl iyi mi vs. kalitelerine baktırtmak istiyom dedim..
biraz kızar gibi yaptı sanki..
ben böyleböyle yumurtalırma baktırmak istiyom.. fln filan.. yok öyle bisey dedi..
dediğime de pisman oldum , herseyi onlar bile bile bu hale geldim ben
kızı sanki zorla kan tahliline gönderdim, iyi bise yapmısımdır insaAllah :44:
bebekim hsgeldin hayırdır noldu :26:
yaw esilam simdi üzdün benihepsini yedik dün folik asit aliyorum istahim cok acik 68 kg yim keske yemeseydim hepsini yaw gercekten koca ist.yokmu yaprak keske söylemeseydim
öyle tabi ama korkuyorum düşükten sonra zor hamile kalan hatta tüp bebek yaptıran bile var olmıycak diye cok korkuyrum
tembel karı seni ben 2.yaptım bugün
ya bilemiyorum hiç düzgün düşünemiyorum
doktora gidiyim bakıyım ne diyecek
cnm bi yerde buldum.oda çok karttı.alsamda güzel olmazdı yani.neyse bitanem şaka yaptım.bulduğumda yaparım inş.
ben geldimmm
hocammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
derdime care böyleyimyaw napim sen yoktun gözüne girmek icin yeni gelen kizlara hurmali topigimizi ve listemizzi tanitmakla mesguldum
10 aldimmi
hsgeldin balım, yarasın, afiyet olsun kusuma
söyle yavrum evladım ..hocan gurban olsun size
hmm.. durumu idare etme açısından 10 veriorum bir kereliğine
doğru diyosun da acele ediyorum kocam cok istiyo cok üzülcek şimdi ben adet olunca ben üzülüyorum diye belli de etmez maymunluk yapıp durur güldürmek için neyse hayırlısı bakalımyaw sen bilmiyomusun öyle olsa biz hamile kalamazdikben bi 8.ayda düsük yaptim 2 ay sonra tekrar bu son bebege hamile kaldim..korkma yumurtlama ve sperm iyiyse sorun olmaz
bence sana yapmaz dr cünkü sen 5 defa hamile kaldin masallah dahada kalirsin panik yapma
yaw ne tembeli hamaratlik dönemindeyim..pizza poaca sarmahepsini yaptim sira onada geliyo su an elmama yok alim hemen yapacam
hsgeldin balım, yarasın, afiyet olsun kusuma
söyle yavrum evladım ..hocan gurban olsun size
hmm.. durumu idare etme açısından 10 veriorum bir kereliğine
yok çekilmediama ben bilmiyordum ki böyle seyleri, izlere ne denildiyse onu yaptık..ayrıca bi bayan doktor demist di, tahliller yapılıyordu o an, ama çok zor oluyor, ve pek bise çıkmıyo gibilerinden birsey demisti..dktor öyle dedi esim de birsey demedi..
belki de çekilse simdiler de, sonuca doğru gidilebilirdi
fiyatını da bilmiyordum
valla kurbanlık koyun gibi benle uğrasmıs dktorlar diye bosuna demyorum ben
ne geldiyse basımıza, bilmemekten gelmis :84::84::84:
valla ne doktordan istenipte yapılır bilmiyorum..
en son kontrol amaçlı dktora gittim bayandı,.,
dedim yumurtalıklarım nasıl iyi mi vs. kalitelerine baktırtmak istiyom dedim..
biraz kızar gibi yaptı sanki..
ben böyleböyle yumurtalırma baktırmak istiyom.. fln filan.. yok öyle bisey dedi..
dediğime de pisman oldum , herseyi onlar bile bile bu hale geldim ben
kızı sanki zorla kan tahliline gönderdim, iyi bise yapmısımdır insaAllah :44:
bebekim hsgeldin hayırdır noldu :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?