- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #28.321
hemen gidip kan ver belirsizlik daha kötü bekleme bence ben kaç gündür elim memede gezdm ellemekten hamur gibi oldularpuhahahahah deli yaaaa güldürdün beniiiiatlayıp gitsem mi hastaneye acaba?karar veremedim yahu
help meeeeeeeeeeeeeeeeee
gerek olmaz heralde zaten doktor ultrasonda yumurtalara bakıcak dimi
puhahahahah deli yaaaa güldürdün beniiiiatlayıp gitsem mi hastaneye acaba?karar veremedim yahu
help meeeeeeeeeeeeeeeeee
cok yorgunum uykumu alamadim:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
nassinizzzzz umutlu ev kadinlariiiiiiiiiiiibeni soracak olursaniz geceden kalma böyleyim
filmden sonra hamile kalan cok oluyomuş canım benm tüpler acık ama cok kürtaj oldu üstüne tıkanmış olabilir hele son kurtajım cok zor gecti sonrasında kanama bitmedi rahim duvarı kalınlaştı fln cok sorun oldu tüplere zarar gelmiş olabilir neyse bi an önce çözüme kavuşsun diyorum tedavi tedavi bıktım yıllardır yaanladımmm.bende 15 gün önce rahim filmi çekildim.bu ay bekleyelim belki hamile kalırsın dedi.olmazsa çatlatma iğnesi yapılacak.Ama bazılarıda önermiyor ne bilim o yüzden sordumm.
rahim filmi çekilmedi deme cok kızarım sana sende isteyebiliyosun özeelde olursa devlet hastanesinde zaten önce rahim filmi çekiyolar adet bitimi çekiliyo olası bi gebeliğe zarar vermemek için öncesinde hcg bakılıyo bidebu rahim filmi hangi zamanlarda çekiliyo ?
bide bunu sen mi istiyosun doktrdan bakılmasını yada dktorun mu sana bunu yapalım diyo ?
bunları bilmiyorum iste :44:
git tabi.. eğer olduğun yerde gitme imkanın varsa ne güzel, bnce değerlendir bunu..kaç gün geçmis halen duruyosun, benimde imkanım olsaydı da keske ekim ayında hemen baktırsaydım, hiç olmadık değerimi görürdüm, ama haftasonu kalmadan bir rüya alıp gitti herseyimii :85:
bu rahim filmi hangi zamanlarda çekiliyo ?
bide bunu sen mi istiyosun doktrdan bakılmasını yada dktorun mu sana bunu yapalım diyo ?
bunları bilmiyorum iste :44:
git tabi.. eğer olduğun yerde gitme imkanın varsa ne güzel, bnce değerlendir bunu..kaç gün geçmis halen duruyosun, benimde imkanım olsaydı da keske ekim ayında hemen baktırsaydım, hiç olmadık değerimi görürdüm, ama haftasonu kalmadan bir rüya alıp gitti herseyimii :85:
filmden sonra hamile kalan cok oluyomuş canım benm tüpler acık ama cok kürtaj oldu üstüne tıkanmış olabilir hele son kurtajım cok zor gecti sonrasında kanama bitmedi rahim duvarı kalınlaştı fln cok sorun oldu tüplere zarar gelmiş olabilir neyse bi an önce çözüme kavuşsun diyorum tedavi tedavi bıktım yıllardır ya
bugün cok asi ve isyankar gördüm kendimi annem duysa terlikle kovalar
doğru diyosun..
sonradan pişman olacağım bişey çıkmasın ortaya allah korusun :44: ben gidiyorum kızlar hastaneye..dönünce durumu paylaşırım sizlerle..umarım hayırlı ve güzel haberlerim olur (allahım inş)
dua edin lütfen.. görüşürüzzzz
ya biraz bilgi veririmsin anlıyamadıgım yerler var mesela pozitifi gordukten sonra aksam 6 gibi pozitifi gordum diyelim o aksam ve sabahmı gircem ilişkiye pek bilmiyorumm
adet oluıyosam neysedeee bi yandan da korktum şimdi :18: umarım kötü bi durum yoktur,tribe girdim
Sagol canim bakiyorum hemen...
canım tarifi gönderdim özel msj dan ... bakarsın
cok yorgunum uykumu alamadim:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
nassinizzzzz umutlu ev kadinlariiiiiiiiiiiibeni soracak olursaniz geceden kalma böyleyim
Selam Kizlar bayadan beri girmedimCok seyler oldu yeni yila gireli nasilsiniz
- Bu yüzdende pek takip edemedim forumu iyisinizdir insallahhh
Insallah yanlis anlatamma mesela pozitif gordun mu 24-48 saat icinde yumurtlyorsun ,pozitif gordun mu ertesi gun iliskiye girmek daha iyi diyorlar bende bu sefer oyle yapacam bakalim .
Hosgeldin canim ... gece kusu gece 3 lere kadar oturmusunuz nasilsin?
-KIzlar ben kacar ziyaretim kisa oldu bugun islerim cok bu aralar kibiniz aeolun
iyi sohbetler sizlere :26: Gelirim yine insallah :2:
valla çatlatma iğnesi ve ovu testi aynı anda yapılıyor mu bilmiyorum..:44:
öyle tabi.. insaAllah..
sen ne zamandır istiyosun, yeni geliyorsun buraya sanırım ..
sey gurbetim doru gecelere kadar cikamadim yaw nasi cikim yeni kizlar geldi tanitim yapmakla mesguldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?