Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yok canım benım keşkem o olaydı:31:ankilozanspondilitvarmıs bende kısaca ASdiyolar.hani suna pekuysalın hastalıgı türkçesi:31::31:

kuzum o nerden çıktı yaaa, tedavisi var mıı.. Rabbim şifa versin inşşşş, ne ded, dr. nasıl ortaya çıktı kuzum anlatsanaa:26:

kızlar sonuç 29..sadec üzgünümmmmmm:14::14::14:

bitanemm yaaa ne kadar üzüldüğümü anlatamma kuzummm, çoook seviyorum seni.. hep dularımda bizim için burdaki arkadaşlarım için hayırlısını istedimm, keza sizler de öylee... biliyorum şuan ne desem boş amaa hayırlısı böyleymiş kuzuuumm:14::14::14::14::14::14::14:

kuzum hamilelik oluştu ama gelişemediii:14::14::14:

daha sonra öğrenmektense emin ol böylesi daha hayırlı kuzum, birindne duyduğum bi örneği vermek istiyorum arkadaşım anlatmıştı.. Onun arkadaşını doğumunu beklerken bebeğinin karnında gelişmediği farkedilmiş:14: 9 aylık bebek odası bile hazırlanmış ya aama karnında 6 aylık bebek kadar gelişmiş:25: sonuç muu, dünyaya gelemedi onu bekleyen anneciğinin babacığının kucağını boş bıraktıı:14::14::14::14::14::14::14::14::14:

aramama gerek yok ki habibtemm..cuma gidicem söktürücü ilaç verir muhakkak...:14::14:

hayırlısı bitanemmm, nolur güçlü ol bol bol dua et noluurrrrr:85: :85: :85:

imkansız gibi bişey o tatlım..3 günde en az 80 olmalıydı bu değer.:26:

kuzumm sen yine de umudunu yitirmeee, Rabbim en doğrusunu bilirr... Eğer hayırlı ve sağıklı ise, bi bakarsın ki Rabbim ol der veeee değerin hızla yükselsin... Sen sadece hayırlısı için dua et.. Bizlerde dualarımızla seninleyiz bitanemmmm:16::16::16::16::16::16::16:

su an agliyorum canim yandi scorpionsummmmm:14::14::14::14::14::14:

seni cok ama cok seviyorum canimsin benim nolur canimin ici üzülme diyecem ama olmayacak biliyorum:14::14::14::14:

kendi yasadiklarimin affina siginarak sadece sunlari söylemek istiyorum:14:kuzum benim her nekadar erken düsüklerde canimiz yansa bile gercekten bizim icin hayirlisi bu cünkü kesinlikle emin olki sagliksiz bi gebelik demek oluyo...:6:yasamla bagdasamazlar yasama tutunamazlar:26:Allah göstermesin dogsa daha hayirlisi olmayacakti:43:kalp atisini görsen daha zor olurdu bitanem.....erken dönemde oldugu kötünün iyisi scorpionsum...nolur güclü ol canim benim:50:

habbitem selencelkim kizlar kusura bakmayin sizide üzdüm:14:unuttugum sandigim kendi yasadiklarimi hatirladim bide scorpionsumun haberi beni cok üzdü..su an sanki bogazimda bisey var..ciksam iyiy olacak..sizi seviyorum..rabbim herseyin hayirlisini versin....:14:

hayalotumm bitanemmmm, benim canım arkadaşım... burda hepimize desteksin sen bitanemmm, güçlüsün senn.. bi an önce toparlan ve geri gel e mi kuzuuummmm :16: çooooook seviyorum seni yaaaaa.. bak zaten adet sancısından böyle oldummm :37: gelin de bi an önce kendime geleyim kuzumm:16::16:

şimdilik kaçtımmmm.. canım çooooooooooooook sıkıldı yaaa, herşeyin hayırlısıııı.. SİZİ ÇOK SEVİYORUM!!!!!

su an agliyorum canim yandi scorpionsummmmm:14::14::14::14::14::14:

seni cok ama cok seviyorum canimsin benim nolur canimin ici üzülme diyecem ama olmayacak biliyorum:14::14::14::14:

kendi yasadiklarimin affina siginarak sadece sunlari söylemek istiyorum:14:kuzum benim her nekadar erken düsüklerde canimiz yansa bile gercekten bizim icin hayirlisi bu cünkü kesinlikle emin olki sagliksiz bi gebelik demek oluyo...:6:yasamla bagdasamazlar yasama tutunamazlar:26:Allah göstermesin dogsa daha hayirlisi olmayacakti:43:kalp atisini görsen daha zor olurdu bitanem.....erken dönemde oldugu kötünün iyisi scorpionsum...nolur güclü ol canim benim:50:

Çookk haklısın canım senin yaşadaıklarının yanında benimki çok hafif kalır.zaten hep hayırlısına dua etmiştim ve o körolası 6. Hissim bana bişeyler tesr gidecek diyordu ve kendimi o yüzden kaptırmıyordum.üzüldüm ağladım ama en çok annem üzüldü diye.söylemiştim ona .sağlıkocağındaki kız da müjde değeri 30 demiş nasıl sevinmişti zavallım.bakalım doktor ne diyecek süreç ne olacak bekleyecekmiyiz düşsün diye acaba.hiç bilmiyorum bu işleri.herlade düşmezse söktürücü verecek.

benimde canim cok skkin...sabahtan beri boyleyimmm...ne dualar ettim scorpimeeee...benim canimm arkadsimm allahim sana hayirlisini versinn benimde karnim agirdi ilaclarimi iciyimm...scorpim seni cok seviyorummmm...yasakhayalim senide...allahimmm sizlere baska aci yasatmasin...guzel gunlerinizi olur insallah...allahim kimseye dermansiz hastalik vermesin...scorpimmm cok sukurr sen ve esin saglikli insanlarsiniz en yakin zamanda seninde evladin olacakk..burada olan tum arkadslarimi cok seviyorumm uzuntusune gercek kardesimmis gibi uzuluyorumm...mutlulugunu sanki yanimdaymisim gibi hissediyorumm...sizleri cok seviyorumm bende cikicammm scoprimee dua okuyacamm allaha emanet olsun habibtelerim...:14::14::14::14::14:insallah minicigin sana saka yapiyordur degerlerin kat kat yukselir..hicbir zaman icindeki umudu yitirmee ...:14::14::14::14::14::14:

Ah alppin kuzum iki canınla seni de üzdüm.biliyorum benim için nasıl dua ettiğinizii.cok teşekkürederim kesin sonuç cuma çıkacak ama gidişat belli be kuzumm.olsunn yine yaparız inşallahAllah sağlık versin yeterki.eğer kaybedersem biraz ara veririm o kadar vucut dinlenir birazcık.inşallah şakadır kuzumm inşallahhhhh

kuzum o nerden çıktı yaaa, tedavisi var mıı.. Rabbim şifa versin inşşşş, ne ded, dr. nasıl ortaya çıktı kuzum anlatsanaa:26:

bitanemm yaaa ne kadar üzüldüğümü anlatamma kuzummm, çoook seviyorum seni.. hep dularımda bizim için burdaki arkadaşlarım için hayırlısını istedimm, keza sizler de öylee... biliyorum şuan ne desem boş amaa hayırlısı böyleymiş kuzuuumm:14::14::14::14::14::14::14:

daha sonra öğrenmektense emin ol böylesi daha hayırlı kuzum, birindne duyduğum bi örneği vermek istiyorum arkadaşım anlatmıştı.. Onun arkadaşını doğumunu beklerken bebeğinin karnında gelişmediği farkedilmiş:14: 9 aylık bebek odası bile hazırlanmış ya aama karnında 6 aylık bebek kadar gelişmiş:25: sonuç muu, dünyaya gelemedi onu bekleyen anneciğinin babacığının kucağını boş bıraktıı:14::14::14::14::14::14::14::14::14:

hayırlısı bitanemmm, nolur güçlü ol bol bol dua et noluurrrrr:85: :85: :85:

kuzumm sen yine de umudunu yitirmeee, Rabbim en doğrusunu bilirr... Eğer hayırlı ve sağıklı ise, bi bakarsın ki Rabbim ol der veeee değerin hızla yükselsin... Sen sadece hayırlısı için dua et.. Bizlerde dualarımızla seninleyiz bitanemmmm:16::16::16::16::16::16::16:

hayalotumm bitanemmmm, benim canım arkadaşım... burda hepimize desteksin sen bitanemmm, güçlüsün senn.. bi an önce toparlan ve geri gel e mi kuzuuummmm :16: çooooook seviyorum seni yaaaaa.. bak zaten adet sancısından böyle oldummm :37: gelin de bi an önce kendime geleyim kuzumm:16::16:
Medd cnm yani ne desek boş.demekki hayırlısı buymuşş.rabbim beterinden korusun hepimiziii.hepinizi çokk seviyorum sağolunnnn

bugün hepinizi üzdüm topiğin keyfini kaçırdım hakkınızı helaledin kimseyle böyle dertleşemiyorum çünkü.hepinizi çok seviyorum güzel günlerimiz olacak inşallahhh.ben şimdi kaçıyorum başım ağrıyo çokkk.bi gelişme olursa yazarım size.çok öptümmm

Medd cnm yani ne desek boş.demekki hayırlısı buymuşş.rabbim beterinden korusun hepimiziii.hepinizi çokk seviyorum sağolunnnn

amin bitanemmmmm, bizde seni çook seviyoruz tatlımmmmmmmm :16: burda öyle güzel arkadaşlığımız hattaa dostluğumuz var kiii... Biz böyle bir arada olduğumuz sürecee her şey vız gelir.. birbirimizle yüz yüze tanışmıyoruz ama her gün herkes dua ediyo birbirineee ve ben bunun çooooooook makbul olduğuna inanıyorum :16:
HEPİNİZİİİ ÇOOK SEVİYORUM CANLARIMM :16:

scorpıonsum ya:14::14::14::14::14::14::14::14::14:
üzülme bıtanem.ya ben nedıyecegımı bıle bılemıyorum boyle durumlarda:43::43::43::43::43::29::29::14::14::14::14::14:
ama kaçakhayalimin dedikleri dogru sanırım scorpıonsum.rabbım buyuktur hayırlı bı yol cızmıstır hakkında bıtanem.rabbım kımseyı evlat hasretıyle sınamasın.:5::5:
ne yazılmalı ne soylenmelı boyle durumlarda ınan bılemıyorum suan .rabbım gonlune gore versın ınsallah.hepınız için dualrım hep sizlerle:29::29::29:

Selam canlarim , ben geldim nasilsiniz napiyorsunuz?
selam canım bende kaçtım geldim:27:annesine çıktı solugu burda aldım:9::9:
hoşgeldin bebeğimmmmm naber nasılsınnn, ben sıcak su torbama sarıldım adet sancımla savaşıyorumm:26: sen nasılsın canımın iiçiii :16:
:26::26:oy kuzumm sonunda olmuşsun:6:önündeki maçlara hazırlık:17::17::54:

hoşgeldin bebeğimmmmm naber nasılsınnn, ben sıcak su torbama sarıldım adet sancımla savaşıyorumm:26: sen nasılsın canımın iiçiii :16:

Kirmizilar gelmis uzuldum canim , ama hayilisi canim benim:16::16::16: bir daki aya insallah olur .. sukr bende iyiyim hala kek yapacam bir kek yapamadim .:44::44::44: canimda cekiyor haa.. bu gidisle hic yapamiyacam .. Sicak su torbasini nerene koyuyorsun?

scorpıonsum ya:14::14::14::14::14::14::14::14::14:
üzülme bıtanem.ya ben nedıyecegımı bıle bılemıyorum boyle durumlarda:43::43::43::43::43::29::29::14::14::14::14::14:
ama kaçakhayalimin dedikleri dogru sanırım scorpıonsum.rabbım buyuktur hayırlı bı yol cızmıstır hakkında bıtanem.rabbım kımseyı evlat hasretıyle sınamasın.:5::5:
ne yazılmalı ne soylenmelı boyle durumlarda ınan bılemıyorum suan .rabbım gonlune gore versın ınsallah.hepınız için dualrım hep sizlerle:29::29::29:
hg melegim nasılsın :16:hepimiz çok üzüldük ama RABBİMDEN gelen yapacak bişi yok:26: duadan başka:29:

Back
X