- Konu Sahibi medd_cezir
- #29.741
benım ki der ben erkegım sen kadınsın ben de derim iş bir dal meselesi ise o agactada var![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım ki der ben erkegım sen kadınsın ben de derim iş bir dal meselesi ise o agactada var![]()
ördekmi
benimkide bana panpa der![]()
he bi okalmıstı oynamayıversin napamsen 10uz bakmak kolaymı sanıyon almışın arkana bi tane bende var 10 tane
![]()
he bi okalmıstı oynamayıversin napamsen 10uz bakmak kolaymı sanıyon almışın arkana bi tane bende var 10 tane
![]()
amanda amanntesekkürlerdemek begendiniz
herifimde öyle diyo beni hep ördegim diye severde
yoksa ben saan ördek dedigim icinmi koydun diyo
![]()
bugun ders olmasın yaa böyle iyiydikk( tembel öğrenciii
)
açılmaya devam o zamankapalı ıyıdı gıbı ,kendımı banu alkan modunda hıssettım bır an
nurıde caya hap atmasa bari
![]()
Allah emii ben sana ne diyim güldürdün akşam akşam beniii ama güzelmişş bende kullanırım belki bundan sonraaa
bugun ders olmasın yaa böyle iyiydikk( tembel öğrenciii
)
panpamı,benımkınınde bana hacı dedi gunlerı unutmak ayıp olur heralde
![]()
öyle ama bır comak dal meselesı yapanlar var erkeklıgı,o agactada var hemde alası yesil yeşil çiçek açıyo,dal agacta var fakat bizdeki cik cik bulunmaz bir kuş turuutandım ama
![]()
:26::26::26:tamam ögretmenimmaam simdi onu anlatamamki:44::44::44:kendi bilgisayarinizdaki calisma resim düzeltme yerine girmeniz lazim.anlayan birine yaptirman lazim o zaman..simdi benimki almanca türkcesi yokki
![]()
kütükk iyi sanırsam ,bana hacı dedigi günlede kendımı asker arkadası gıbı hıssetmeme sebeb olduyaw benımkının bana demediği yokgerçi benim ona dediklerimin yanında onunkiler fos
![]()
kütükk iyi sanırsam ,bana hacı dedigi günlede kendımı asker arkadası gıbı hıssetmeme sebeb oldukızlar dun annemlere gıttık ,esımde tabletten face yaptı esime mesaj gondermıstım bıraz fantezı mılletın ıcınde okumazmu bırde dedı sen gondermıssın mosmor oldum valla
![]()
kütükk iyi sanırsam ,bana hacı dedigi günlede kendımı asker arkadası gıbı hıssetmeme sebeb oldukızlar dun annemlere gıttık ,esımde tabletten face yaptı esime mesaj gondermıstım bıraz fantezı mılletın ıcınde okumazmu bırde dedı sen gondermıssın mosmor oldum valla
![]()
:26::26::26:tamam ögretmenimmanlamışam
![]()
:26::26::26:kütükk iyi sanırsam ,bana hacı dedigi günlede kendımı asker arkadası gıbı hıssetmeme sebeb oldukızlar dun annemlere gıttık ,esımde tabletten face yaptı esime mesaj gondermıstım bıraz fantezı mılletın ıcınde okumazmu bırde dedı sen gondermıssın mosmor oldum valla
![]()
çok kötü birşey degildir inşallah![]()
bos mu bulunmus mesaj gayet doluydu vallasus dıye kıcını tekmelemekten ayaklarım sıstı
![]()