- Konu Sahibi medd_cezir
- #29.761
bos mu bulunmus mesaj gayet doluydu vallasus dıye kıcını tekmelemekten ayaklarım sıstı
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bos mu bulunmus mesaj gayet doluydu vallasus dıye kıcını tekmelemekten ayaklarım sıstı
![]()
yerim seni kara kara düsünüyo..
![]()
:26::26::26:kız allah seni emii çok güldüm
![]()
ılk evlendıgımız ay cocouk ıstemıyorduk ,hapla korunuyordum ,teyzesının oglunun evıne tanısmaya ve ıftar yemgıne carıldık cantamda artık ne arıyorsa hapı cıkartmazmı bu ne dıye kadında halıyle bılıyor cok kotuydu bıraz sınır bozucu ,cantamı karıstrmaktan ck zevk alıyor![]()
ılk evlendıgımız ay cocouk ıstemıyorduk ,hapla korunuyordum ,teyzesının oglunun evıne tanısmaya ve ıftar yemgıne carıldık cantamda artık ne arıyorsa hapı cıkartmazmı bu ne dıye kadında halıyle bılıyor cok kotuydu bıraz sınır bozucu ,cantamı karıstrmaktan ck zevk alıyor![]()
yaw bu sayfalar niye ilerlemiyo2980 bilem olamadik..
![]()
yaw izin verme cantani karistirmasinabenimki hayatta izin almadan dokunamaz kiyameti koparirim
![]()
yaw izin verme cantani karistirmasinabenimki hayatta izin almadan dokunamaz kiyameti koparirim
![]()
eniştem senden korkuyo
benimkii hiçç bakmaz![]()
ilk zamanlar benimkide çok karıstırırdı ama şimdi bi göz işaretimle oturuveriyor yerine![]()
kizlar eslerinizle nasi tanistiginizi ne anlatinda sayfalar dolsun biz anlatmistik bi gecemesala nerde nasi kac yas var aranizda ilk tanismada giydiginizi hatirliyomusunuz ne gibi
![]()
kizlar eslerinizle nasi tanistiginizi ne anlatinda sayfalar dolsun biz anlatmistik bi gecemesala nerde nasi kac yas var aranizda ilk tanismada giydiginizi hatirliyomusunuz ne gibi
![]()
aferem canbon senle ben aynıyızbenimki biraz ailesine gelince dinlemiyor ama
diğerlerinde sözümden çıkmaz çıkamaz
![]()
güzel olur ama hangi birini anlatalım şidi eski günlere gidersek ben dönemem geri çok güzeldi çünkü
![]()