- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #30.161
yineee geldimmmm yemegimi yapip geliyorummm habibtelerimm...yasakhayalimm yesil biber koyuyoruzz ama kirmizi da olurr istege gore tabiki
hayalimmmm sen silikciozgimi gordun neden benim haberim yokkk
keserimmm nerelerdesin kuzu sen ozledik seni...demek gunun vardi aldin altinlari ya da paralari gule gule harcaa habibteemmm
hayalotummm yakin olsaydikk sana yardima gelirdimmm...ellerine saglik mis gibi olmusturr yuvann
nurlummm sanada iyi gezmelerrrrr tatlimmm
ama cok belli canim benim ya:26::26::26:galiba kimyasal hayalim
nolur aglama ilerde kaybedilse odaha zor gercektenilk haftalara aslinda üzülmemek lazim cünkü sagliksiz diyo dr
hayalim nicin kanda baktirmadin .....ne oldugu aciklaga kavusurdu süphede kalmazdin...
valla içerken burnumu tutuyrm bebeğimi düşününce bi dikişte bitiriyorum:)))
sagol habibtemmmmm darisi sizlere ilaclariimi icmeyi bazen unutyorummm folikasiti pek kulllanmiyorummm hergun bulgur yiyiorummm...ama midem ilac almaktan yoruldu bebegim icin almak zorundayim...doktorum hesaplamasina gore 1 aylik dedi ama ultrasyon resminde 6+1 yaziyordu...son adet tarihime gorede 8.haftanin icindeyim anlamadim gitii olayi..allahim en kisa zamanda sizlwere yasatsinnn...sizin iyi habelrerinizi alinca mutluluguma mut;uuk katarsiniz insallajhhhh
bende gordum silikk cizgiyi habibtemmm hayalimm keske kanda baktirsaydinn...durumu net sekilde ogrenmis olurdukk..rabbim hayirlisini versinnn...
bitanem aslında keske öyle olduğunu bilsem sevinebilirm yinede çünkü hiç hamile kalmadım benkalabiliyormusum derim bari nasıl anlaşılıyor ki o:26::26:kan yaptırmayacağım balım yemin ettim idrarda olduğuna tam inanmadan yaptırmam diye 2 kez yaptırdım çok kötü hissediyorum negatif olunca
iç iç faydalıymıs bitanem
aslinda standart hesaplaya göre 8 haftaliksin habibtem...tam döllenme günü bilinmiyo cünkü....sen catla günün belli oldugu icin cok sanslisin tam gün biliniyo....aslinda hepimizinki 2 hafta önden hesaplaniyo..bebisin icin herseyi yap habibtem yeterki findik saglikli olsun ..inslalah habibtem nasipse bizimde olur
bitanem kanamam var kırmızılar geliyorrrrsüpürgesine binmiş o yüzden yaptırmayacağım biliyorum hamile değilim
yaw tamamda simdi kanda baktirabilirsin cünkü idrarda cikmis daha ne olsun..kimyasal oldugu söyle anlasilir idrarda cikiyo sonra kanama basliyo bhcg hormonu yavas yavas düsüyo hamilelik daha yerlesemeden son buluyo..bide kanda baktirirsan dahada netlesir degerin düymeye baslar cünkü..bence simdi tam baktirma sirasi hem hamile kallabiliyom diye sevinirsin
ınsallahhh bebegım ınsallah dualarım sızınle yemınlee..ben yemegımı yapıp glıyorum hemenn,,,,ılaclalrımı da alıyım habıbteee kac haftalıga kadar dusuk rıskı varr arastıracam dedım netten ama sana soruyum ben 3 aya kadar bılıyorumm..
yaw tamamda simdi kanda baktirabilirsin cünkü idrarda cikmis daha ne olsun..kimyasal oldugu söyle anlasilir idrarda cikiyo sonra kanama basliyo bhcg hormonu yavas yavas düsüyo hamilelik daha yerlesemeden son buluyo..bide kanda baktirirsan dahada netlesir degerin düymeye baslar cünkü..bence simdi tam baktirma sirasi hem hamile kallabiliyom diye sevinirsin
kiz inat etmeo cizgi silikte olsa cikmasi imkansiz bence sen hamileydin....
ama balım yaaa bugun negatif cıktı:26::26::26::26:kanda cıkar:26::26:mıki birşeyler
ballarım meddcezirimin geldi mi kırmızıları
habbitem aslinda 12 haftaya kadar ama 8 haftayi atlatirsan risk %50 azaliyo
Cünkü doktorum ben 8 .haftaya girince aylik cagirmaya baslamisti.ondan önce 10 günde bir gidiyodum....
tmm pessssyarın kanamam regl ye dönüşmemiş olursa gideceğim kızz
doktorummm bana ıdrar ve kan testı yaptırdı...gelecek ay gel dedı sorun oldugunu gorseydı cagırırdı sanırım.....hayırlısı ınsallah bu ayı da atlatır saglıklı bır sekılde hamılelıgım gecer...
eferinnnnn yaw bi yaptirda ne oldugunu bilelim alalalalaalen azindan icimiz rahat eder hamile kaliyosun diye bidakine kuzun iyice yerlesir insallahhh
merhaba kızlar..bende bugu temizliğimi yaptım şimdi de yemeklerimi koydum.ama çoookk yoruldum.sizler naptınız bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?