Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

evet canım ya günüm vardı baya yoruldum ama değdi:))

bitanem aslında keske öyle olduğunu bilsem sevinebilirm yinede çünkü hiç hamile kalmadım benkalabiliyormusum derim barinasıl anlaşılıyor ki o:26::26:kan yaptırmayacağım balım yemin ettimidrarda olduğuna tam inanmadan yaptırmam diye2 kez yaptırdım çok kötü hissediyorum negatif olunca
valla içerken burnumu tutuyrm bebeğimi düşününce bi dikişte bitiriyorum:)))

iç iç faydalıymıs bitanem

Son düzenleme:

aslinda standart hesaplaya göre 8 haftaliksin habibtem...tam döllenme günü bilinmiyo cünkü....sen catlatma belli oldugu icin günün belli cok sanslisin tam gün biliniyo....aslinda hepimizinki 2 hafta önden hesaplaniyo..bebisin icin herseyi yap habibtem yeterki findik saglikli olsun..inslalah habibtem nasipse bizimde olur

Son düzenleme:

yaw tamamda simdi kanda baktirabilirsin cünkü idrarda cikmis daha ne olsun..kimyasal oldugu söyle anlasilir idrarda cikiyo sonra kanama basliyo bhcg hormonu yavas yavas düsüyo hamilelik daha yerlesemeden son buluyo..bide kanda baktirirsan dahada netlesir degerin düymeye baslar cünkü..bence simdi tam baktirma sirasi hem hamile kallabiliyom diye sevinirsin

ınsallahhh bebegım ınsallah dualarım sızınle yemınlee..ben yemegımı yapıp glıyorum hemenn,,,,ılaclalrımı da alıyım habıbteee kac haftalıga kadar dusuk rıskı varr arastıracam dedım netten ama sana soruyum ben 3 aya kadar bılıyorumm..

ama balım yaaa bugun negatif cıktı:26::26::26::26:kanda cıkar:26::26:mıki birşeyler

habbitem aslinda 12 haftaya kadar ama 8 haftayi atlatirsan risk %50 azaliyo

cünkü doktorum ben 8 .haftaya girince aylik cagirmaya baslamisti.ondan önce 10 günde bir gidiyodum....

kiz inat etme o cizgi silikte olsa cikmasi imkansiz bence sen hamileydin....

tmm pessss yarın kanamam regl ye dönüşmemiş olursa gideceğim kızz

ama balım yaaa bugun negatif cıktı:26::26::26::26:kanda cıkar:26::26:mıki birşeyler

hayalim ben sana dedimya aynisini 8. ayda ben yasadim...reglim 2 gün gecince test yaptim silikti 2 gün sonra tekrar yaptim iyice siliklesti sonra kanama sonra yine test silikte olsa cizgi yok..hemen dr gittim ..yerlesemeden gidiyo dedi.....ama sen dr gitmezsen bi kanda baktirsan kanda halen azda olsa vardir bhcg ozaman dahada net anlasilirdi:26:

habbitem aslinda 12 haftaya kadar ama 8 haftayi atlatirsan risk %50 azaliyo

Cünkü doktorum ben 8 .haftaya girince aylik cagirmaya baslamisti.ondan önce 10 günde bir gidiyodum....

doktorummm bana ıdrar ve kan testı yaptırdı...gelecek ay gel dedı sorun oldugunu gorseydı cagırırdı sanırım.....hayırlısı ınsallah bu ayı da atlatır saglıklı bır sekılde hamılelıgım gecer...

korkma habibtem inslalah yavrun sagliklilekelenme olmadigi sürece risk yokk

merhaba kızlar..bende bugu temizliğimi yaptım şimdi de yemeklerimi koydum.ama çoookk yoruldum.sizler naptınız bakalımm

eferinnnnn yaw bi yaptirda ne oldugunu bilelim alalalalaalen azindan icimiz rahat eder hamile kaliyosun diye bidakine kuzun iyice yerlesir insallahhh

evet öğrenmiş olurum en azındanzaten bu hafta izne cıkacağım farklı bir doktora gideyim diyorumşimdiki doktorum hiçbirşey yok diyor ama regl hep düzensiz:26::26:gecen ay 1 hafta geç geldi bu ay 1 hafta erken:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…