Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

babahannucbir mezeee...patlican domates ve biberi kozleyip kabuklarini cikarip kesme tahtasindaa bicakla inceltiyorumm sonraa sarimsak limon ve zeytinyagi koyup karistiriyorum habibtee

he onlarda açaçına yattılarpişirde ye biyandan koyun bıyandan 10uz bebeler vallahı yetısemıyom artık

bak yine yarama basti 10 uz dedikiz ben sana demedimmi bakacagin kadar dogur diye lalalalaaa

bide nerdeyse 20 iz isteyecekti:

babahannucbir mezeee...patlican domates ve biberi kozleyip kabuklarini cikarip kesme tahtasindaa bicakla inceltiyorumm sonraa sarimsak limon ve zeytinyagi koyup karistiriyorum habibtee

habbitem hangi biber kirmizimi yoksa yesil bibermi

yaw napam kimlere verem aneme vermiştim oda dayanamdı yarın getırıyo ıste 10uzlarımı

napsin kadin alalala bide calisiyo zatenyaw benim bi fikrim var ama simdi bizlerin yok hepimize ver birer tane lalalaalasöyle güzel oglanin birine ben talibim

Canım benim seviyorum sizleri bu topiği,
Sizlerim okumak bana iyi geliyor.

Bu telden yazmak ta sıkıntılı ya

ayy teldemisin nurlum benimyine sen iyisin smile bilem yapiyonbizde seni cok sevdik icimizdesenin gibi annelerin bulunmasi güc veriyocünkü onlarin duasi tutar diye biliyorum

bak nasida süpürgesine atladi hementemem sen bana bi yazda bakimama lütfen pgt den önce bu kan isini halledin...hemen tüpe gecmeyin bi cok hematolog dr görüsünü alin

canım ben daha yazamadım bugün haftasonu eşimle:123: biraz gezicez......
senin memleket nere:102:

:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…