- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.113
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #30.121
he onlarda açaçına yattılar pişirde ye biyandan koyun bıyandan 10uz bebeler vallahı yetısemıyom artık
Canım cocuğu doyurursun telden girdim.
Tüm sayfaları okuyamasam da sürekli takipteyim sizleri
temzilik yapıyom tüller çıktı şimdi makıneden ben kırışmadan asayım yıne gelmeye calısırım
ama şimdik çıkmak zorundayım canbonum
bak yine yarama basti 10 uz dedi kiz ben sana demedimmi bakacagin kadar dogur diye lalalalaaa
bide nerdeyse 20 iz isteyecekti:
babahannucbir mezeee...patlican domates ve biberi kozleyip kabuklarini cikarip kesme tahtasindaa bicakla inceltiyorumm sonraa sarimsak limon ve zeytinyagi koyup karistiriyorum habibtee
yaw napam kimlere veremaneme vermiştim oda dayanamdı yarın getırıyo ıste 10uzlarımı
yerim senin o kuzucugunuhe takipte ol nurlum seni görünce seviniyom nurlum unutmamis bizi diye
hayalimde yazmadı bişey yamerak ediyom inşallah bidakı geldıgımde yazar hayırlı haberı
Canım benim seviyorum sizleri bu topiği,
Sizlerim okumak bana iyi geliyor.
Bu telden yazmak ta sıkıntılı ya
benimkiler
protrombin 20210heterezigot
PAI 1 homozigot
ace homozigot
faktör XIII HETEREZIGOT
2 DR SADECE PROTROMBIN 20210 VAR DEDI BIRI 4 TANESI VAR DEDI. 4 bulan dr baya pihtilasma var dedi ikisi cok hafif dedi benimde aklimda iyice karisti
hangisi doru anlayamadim gitti
bak nasida süpürgesine atladi hementemem sen bana bi yazda bakim ama lütfen pgt den önce bu kan isini halledin...hemen tüpe gecmeyin bi cok hematolog dr görüsünü alin
ayy teldemisin nurlum benimyine sen iyisin smile bilem yapiyon bizde seni cok sevdik icimizdesenin gibi annelerin bulunmasi güc veriyo cünkü onlarin duasi tutar diye biliyorum [/
Canım benim ya inşallah inşallah kabul olur dualarımız.
Evet smile kullanıyorum da ben iki cümle yazana kadar 5 dk geçiyor
canım ben daha yazamadım bugün haftasonu eşimle:123: biraz gezicez......
senin memleket nere:102:
:ayy teldemisin nurlum benimyine sen iyisin smile bilem yapiyon bizde seni cok sevdik icimizdesenin gibi annelerin bulunmasi güc veriyo cünkü onlarin duasi tutar diye biliyorum [/
Canım benim ya inşallah inşallah kabul olur dualarımız.
Evet smile kullanıyorum da ben iki cümle yazana kadar 5 dk geçiyor
inslalah nurlumolsun valla yine cok basarilisin hem yaziyon hem smile daha ne olsun
senin bi gelipte nasilsiniz demen bilem yeterli
yerim seni bak simdide gezecekmisgezin melekim ama bana sonra hepsini bi yaz bi bakim
ben ankaraliyim
:
inslalah nurlumolsun valla yine cok basarilisin hem yaziyon hem smile daha ne olsun
senin bi gelipte nasilsiniz demen bilem yeterli
Sende ki bu tatli dil var ya bağlar herkesi buraya
tamam canım yazıcam geldim mi?
gurbet gelini :123:misin yoksa
Hayalim ben çıkıyım,sonra gelirim İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?