- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #30.201
niye içiyorsun bunusende mi iş arıyon kendine benim gibi
ayy evet yaa ben bile şaşırdımmbugun yemeğim de,patates püresi,fırında tavuk bir de bulgur pilavı var off kahretsin hakkaten çok hamaratımm
canım Rabbim inş yavruna en kısa zamanda kavusmayı nasip ederteşekkür ederim hoş bulduk. Ben 6 aylık evliyim yeni ama biz çocuk istiyoruz olmuyo. Neyse geçen ay gecikince var dedim .4 gün gecikti ve 5. gün adet oldum. Çok üzüldüm. Hiç de düzensizliğim olmamıştı. Bu arada bazı şikayetlerim üzerine dr a gittim muayene etti ve bir orbek alarak patolojiye verdi sonucumda enfeksiyon olduğunu öğrendim ilaca başladım. ama hala belirtilerim devam ediyo göğüslerime dokunamıyorum bile. ilaç kullanırken hep tereddütlüydüm. test alıp yaptım ve negatif çıktıne yapacağımı bilemiyorum zamanı vardır diye bekliyorum sadece. Çok uzattım bu arada afedersiniz
yineee geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dolmam pisiyorr mis gibi koktu buyrun birlikte yiyelim yaa darilim haaa...bende cok hamaratim kendimi ovmeyi sevmem ama isteee ne yaparsinn...belkide tuzlui pasta yaparimmm bizim herif akkilli olursaaa
allah senin iyiligini versin emi
neka cok sey yapmissinbide tembelim diyodun
kızlar soğan kürünü kullanmaya başladım ya acaip akıntı geliyo ve kanla karışık gibi kahverengimsi bi rengi var..sizce normal mi?
habibtem senin hamaratligini bilmeyenmi vargece 12 lerde azmi yemek yaptin
ya bakmaa yaa bugun oyle 3 çeşit.normalde 2 yi geçmezz
niye içiyorsun bunusende mi iş arıyon kendine benim gibi
iltihap varda ondan içiyorm:))
siz neden buralarda yakınlarda oturmuyorsunuz habibteleerr yaaa
şimdik ben anneme gidiyorumbir kahve içiyorum birde fal baktırıyorum geliyorum bekleyin beni
iltihap varda ondan içiyorm:))
keserim aman devam et kesin iltihap sökülüyo sifa olsun insalalhhh
canım Rabbim inş yavruna en kısa zamanda kavusmayı nasip ederenfeksiyonun gebeliği etkilediğini bende duymusutum eşimde vardı benimde ilerlemişti doktoru iğne vardi antibiyotik verdi 15 günde falan temizlendi şimdi iyi çok şükür doktorumuz enfeksiyon bulaşıcıdır eşindede kesin vardır onunda baktımsı gerekir demişti eşin doktora gözüktü mü hiç birde ben sunu anlamadım bu ay bat ne zaman:44::44:
kizlar ben hamile kalmadan onceee clomid kullandim doktorum verdi yumurtaliklarim iyice buyudu...sonraa ben corek otu bal polen karsimini yaptim 2 gun ictimm..sabah roka yiyorduk esimle ben...baligi da cok tukkettik...esime de keciboynuzu yedirrtttim ari sutu icti doktor ilac verdi ama icmedi...daha sonra catlatma ignesi yaptirdimmm hamile kaldimm..insallah sizde en kisa zamanda hamile kalirsinizz...beslenmenize de dikkat edinn...ve adete yakin iliskiye girmeyin...bol bol roka yiyinn...sogan suyuna baslayacaktimm kismet olmadi allahim sizlere sifa versin bebeklerinizi en kisa zamanda kucaginiza almayi nasip etsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?