Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yineee geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dolmam pisiyorr mis gibi koktu buyrun birlikte yiyelim yaa darilim haaa...bende cok hamaratim kendimi ovmeyi sevmem ama isteee ne yaparsinn...belkide tuzlui pasta yaparimmm bizim herif akkilli olursaaa

canım Rabbim inş yavruna en kısa zamanda kavusmayı nasip ederenfeksiyonun gebeliği etkilediğini bende duymusutumeşimde vardı benimde ilerlemişti doktoru iğne vardi antibiyotik verdi 15 günde falan temizlendi şimdi iyi çok şükürdoktorumuz enfeksiyon bulaşıcıdır eşindede kesin vardır onunda baktımsı gerekir demiştieşin doktora gözüktü mü hiçbirde ben sunu anlamadım bu ay bat ne zaman:44::44:

yineee geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dolmam pisiyorr mis gibi koktu buyrun birlikte yiyelim yaa darilim haaa...bende cok hamaratim kendimi ovmeyi sevmem ama isteee ne yaparsinn...belkide tuzlui pasta yaparimmm bizim herif akkilli olursaaa

habibtem senin hamaratligini bilmeyenmi vargece 12 lerde azmi yemek yaptin

kızlar soğan kürünü kullanmaya başladım ya acaip akıntı geliyo ve kanla karışık gibi kahverengimsi bi rengi var..sizce normal mi?

alalaal bende hic olmadikeserim iltihabi olanlarin böyle geldigini duymustum sökülüyo olabilir

kizlar ben hamile kalmadan onceee clomid kullandim doktorum verdi yumurtaliklarim iyice buyudu...sonraa ben corek otu bal polen karsimini yaptim 2 gun ictimm..sabah roka yiyorduk esimle ben...baligi da cok tukkettik...esime de keciboynuzu yedirrtttim ari sutu icti doktor ilac verdi ama icmedi...daha sonra catlatma ignesi yaptirdimmm hamile kaldimm..insallah sizde en kisa zamanda hamile kalirsinizz...beslenmenize de dikkat edinn...ve adete yakin iliskiye girmeyin...bol bol roka yiyinn...sogan suyuna baslayacaktimm kismet olmadi allahim sizlere sifa versin bebeklerinizi en kisa zamanda kucaginiza almayi nasip etsinnn

hayır eşim görünmedi doktor da sormadı zaten ama baktırmak lazım galiba. Teşekkür ederim. Bu ay bat ne onu ben de anlamadım.

canım sen kaçıncı denemeden sonra hamile kaldın:??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…