Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

slm kızlar nasılsınız bakalım valla ben çok yorgunum bugün günüm vardıı ama çok güzel geçti
ve bu arada soğan kürünede başladım bugün 3. gün bakalım..

slm kızlar nasılsınız bakalım valla ben çok yorgunum bugün günüm vardıı ama çok güzel geçti
ve bu arada soğan kürünede başladım bugün 3. gün bakalım..

ahanda keserimde sogan kürü yapiyo benimde 2 .günüm bugün

yaw inslalah hepimize sifa olurrrrrryakinda soganli topik olacak topigimizin adi

hem hurmali hem soganli topik oldugelenlere öyle tanitacam bundan gayriiii

yineee geldimmmm yemegimi yapip geliyorummm habibtelerimm...yasakhayalimm yesil biber koyuyoruzz ama kirmizi da olurr istege gore tabiki

hayalimmmm sen silikciozgimi gordun neden benim haberim yokkk

keserimmm nerelerdesin kuzu sen ozledik seni...demek gunun vardi aldin altinlari ya da paralari gule gule harcaa habibteemmm

hayalotummm yakin olsaydikk sana yardima gelirdimmm...ellerine saglik mis gibi olmusturr yuvann

nurlummm sanada iyi gezmelerrrrr tatlimmm

tememmmmgördü siligi ama simdi yok diyo :44::44::44:bence kimyasal yasadi malesef

hayalim benim silikte olsa görmüstün ama kanaman ne durumda galiba sen kimyasal yasadin canim benim.bence bunun baska aciklamasi yok...
kanamam az az devam ediyor ama yarına sökülür bence
yaw eksik icmisin 15 gün icecen
kuzum yaa kist yok bende ne olur ne olmaz diye içeyim dedim10 gün dayanabildim

yaw ben bal gibim iciyom neka güzel tadi varrrrrrricmek ici nsu an bile sabirsizlaniyom saatim gelsede bi icsemmmm

bitanem 1 gun öyle gördüm geçti bitti
durun resmini koyayım birde siz bakın yaa ben mi hayal görüyorumm

Son düzenleme:
masallah habibtem findikimiz baya büyüdüsimdi onun kollari cikmaya basladi ayy ne güzel rabbim ne güzel yaratiyosun..

sagol habibtemmmmm darisi sizlere ilaclariimi icmeyi bazen unutyorummm folikasiti pek kulllanmiyorummm hergun bulgur yiyiorummm...ama midem ilac almaktan yoruldu bebegim icin almak zorundayim...doktorum hesaplamasina gore 1 aylik dedi ama ultrasyon resminde 6+1 yaziyordu...son adet tarihime gorede 8.haftanin icindeyim anlamadim gitii olayi..allahim en kisa zamanda sizlwere yasatsinnn...sizin iyi habelrerinizi alinca mutluluguma mut;uuk katarsiniz insallajhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…