- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.113
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #30.241
yaw gurbetim bak ne güzel istahta kesiyomus keske bendede kesseyaw dökme sakin dayan sifa olacak inslalah bebegini düsün o an
benim pazartesi adet im bitti bende başlımm o zamanslm canim 4-5 gun sonra basladim canim sali sondu normalde cuma basliyacaktim sinavim oldugu icin bugun basladim , sen yaptin mi hic ...
yasakhayalımmm senı kırarımıyım habıbtemmmmmmmm senın ıcın yazdımmm
benim pazartesi adet im bitti bende başlımm o zaman
hahahaha ,, insallah sifa niyetine iciyorum , ama bugun aksam yaptigimi 5 dk kaynattim ama agzini kapatmayi unutmusum:44::44::44::44:
hayır eşim görünmedi doktor da sormadı zaten ama baktırmak lazım galiba. Teşekkür ederim. Bu ay bat ne onu ben de anlamadım.
bundan sonra kapat kapagini su buharlasip azalmasin...yaw hepmiz iciyoz iste yalniz degilsin soganli topik oldu topigimizin adi yeni gelenler sogan kokusundan kacmasaydi bari
bende yarın başlıorm o zaman ..valla bu hafta zayıflamak için lahana suyu içmiştim ondan kötü olamaz herhalde tadıYarin basla canimm benim.... eslik ederiz.. sabah aksam yapacaksin ..
ayyy canımm zatii seni kanım çekti ankaralı olmadan mı aceppalmanya da sın ama galiba dimi??benim nikahım atakule de olmuştu da onu koyayaım dedim..ank nersınden sınn??yaza gelcen mi buraya??
gördüm ama cok güzel oldu ya
habibtem bebeklere ne deniyo habbitecikmi deniliyo yoksa
yaw benimde kanim cekti seni ilk tanistigimizdadoru alamanyadayim dikmendeyim bazende balgattayim
esim esinden basini alirsa niyetimiz var
bundan sonra kapat kapagini su buharlasip azalmasin...yaw hepmiz iciyoz iste yalniz degilsin soganli topik oldu topigimizin adi yeni gelenler sogan kokusundan kacmasaydi bari
yaa inanamıyorum bende dikmendeyim..hemde çocuklugumdan beridikmen lisesi mezunuyum sende mı yoksa
Selam kizceler napiyosunuz bakim
bende yarın başlıorm o zaman ..valla bu hafta zayıflamak için lahana suyu içmiştim ondan kötü olamaz herhalde tadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?