Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yasakhayalımmm senı kırarımıyım habıbtemmmmmmmm senın ıcın yazdımmm

kiz habbitem alpiinn yerim seni degistirmisama nekadar güzel oldu ya yanimda bi olsan yerdim senii

hahahaha ,, insallah sifa niyetine iciyorum , ama bugun aksam yaptigimi 5 dk kaynattim ama agzini kapatmayi unutmusum:44::44::44::44:

bundan sonra kapat kapagini su buharlasip azalmasin...yaw hepmiz iciyoz iste yalniz degilsin soganli topik oldu topigimizin adiyeni gelenler sogan kokusundan kacmasaydi bari

senı hıc kırarmıyımmm habıbtememmmn kurbanık enaa bende senı yerdımm zaten acımm yemek yıyorum hala acım ama ne mıde oldu bendee omrum boyunca bu kadar yemezdımmm

ayyy canımm zatii seni kanım çekti ankaralı olmadan mı aceppalmanya da sın ama galiba dimi??benim nikahım atakule de olmuştu da onu koyayaım dedim..ank nersınden sınn??yaza gelcen mi buraya??

yaw benimde kanim cekti seni ilk tanistigimizdadoru alamanyadayimdikmendeyim bazende balgattayim

esim esinden basini alirsa niyetimiz var

gördüm ama cok güzel oldu ya

habibtem bebeklere ne deniyo habbitecikmi deniliyo yoksa

BEBEGIN ARAPCASI NEYDI BILMIYORUMM AMA COCUGAA VELED DENIR..,,bebbuuuu etraqfimda oyle insanlar varki kelmleri degisitirop cocuklara o sekilde ogreten insallah benim bebegim duzgun turkcesi olur...bunun icin cabaliyacamm...

bende yarın başlıorm o zaman ..valla bu hafta zayıflamak için lahana suyu içmiştim ondan kötü olamaz herhalde tadı

Lahana suyunuuuu denemedim hic canim , bakalim basla yarin yasak hayalimde baslamis oh oh hepimiz sogan suyu iciyoruzz

Selam kizceler napiyosunuz bakim

selam canim ne yapalim sogan suyu konusuruz ... sen nasilsin ? napiyorsunn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…