- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #30.261
banada bal çörek otu polen tarif edin habibteler
yok papom ben almanyadayim
BEBEGIN ARAPCASI NEYDI BILMIYORUMM AMA COCUGAA VELED DENIR..,,bebbuuuuetraqfimda oyle insanlar varki kelmleri degisitirop cocuklara o sekilde ogreten insallah benim bebegim duzgun turkcesi olur...bunun icin cabaliyacamm...
yaa ben evlennce gittin sandım..ank lıyım deyince ne bilim
Selam kizceler napiyosunuz bakim
hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.
habibte hayalim al istedigin tarif olsun...
sabah kapatmistim da aksam unuttum .. sende basladin mi dun . ? kevser oda basliyacakti basladi mi?
sağol balımmmbu çörek otu denen sey bildiğimiz küncü değil mi :44::44:öğütülmüş ne demek
kızlar ben şimdi kaçaryıne gelrim inş sizide burda bulurum
küncü ne ki hayalim:44::44::44::44::44::44:yaw cörek otu tohum gibi degilmi onu robotta yada döverek ögütecen iste
dün basladimkevser kim kiz keserimi soruyon oysa baslamis konustuk
küncü su poğaçaların üstüne dökülen siyah sey işteçörek otuda deniyor ona o değil mi yoksa
ihhmm kevser kim yauv keser demek istedim canim , oh iyi o zaman cok kisiyis o zaman daha cok gaza gelirim .. soganlara yazik yaa aciyom haslayip cope atiyoz
yaw temeemmmmmmm o iste alalal ne bilim küncüyü hic duymamistim
hoşgeldin hocamneden gelip gelip yazmıyorsun bize yaaaa
yeminlee sana az once yazacaktimmm umudum nerede cok ozledim diyee iyi insan lafin ustune gelir derlerr sende oylesin habibtemm benimmmm...nasilsin nerelerdesin oylee ozledik seni amaa
Lahana suyunuuuu denemedim hic canim , bakalim basla yarin yasak hayalimde baslamis oh oh hepimiz sogan suyu iciyoruzz
selam canim ne yapalim sogan suyu konusuruz ... sen nasilsin ? napiyorsunn?
kizlar size iyi sohbetler gidimde sogan suyumu yapip icim
yasagım yıne bana kırıldı heralde..ıkıdır gırıyorum bırsey yazmadan cıkıyor..neyse bakalımm ..
ben yazarım, görmeden duramam..
gercı, gecmıse bakamadım fırsatım olmadı henuz ..bılmıyorum yazan oldu mu ..
oyy oy canlarım benmm.. hsbuldumm çıtırlarım benmmm
valla hayalım söyle oluyor...
yıne görumcemden yayın yapıorum.. yıgenım tablet almıs ondan bakayım dedım..yazayım dedım, hatta yazdıgım gıtmedı sıza sayfa dondu..cıktım..
demın yazdım neyse kı gıttı..ama sayfaları ılerletmek cok yavas..sımdı yıgenımın odasına gectım ıkı dk pc ye..
ALPPINMMM kusumm benm saolasın..bnde özledım..yarın aksam döncem evıme yıne..
sen nasılsın habıptemmm
gurbetkızcem.. ıyıdır ne olsun..sogan suyu mu .. he yapın tabı cok faydalı..hatta onumuzde kı ay ben tam olarak yapmayı duşunuyom..
kısmet olrsa artıkk..
scorpım den son durum nedır.. :26:
bska bı haber var mı dıyım yada :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?