Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

banada bal çörek otu polen tarif edin habibteler

hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

habibte hayalim al istedigin tarif olsun...

BEBEGIN ARAPCASI NEYDI BILMIYORUMM AMA COCUGAA VELED DENIR..,,bebbuuuu etraqfimda oyle insanlar varki kelmleri degisitirop cocuklara o sekilde ogreten insallah benim bebegim duzgun turkcesi olur...bunun icin cabaliyacamm...

yaw güzel bi söylenisi olsaydi findigima öyle diyecektim aama veleti begenmedimonada kendi uydurmam habibtecik diyecem bundan sonra

Selam kizceler napiyosunuz bakim

sağol balımmmbu çörek otu denen sey bildiğimiz küncü değil mi :44::44:öğütülmüş ne demek

Son düzenleme:
ihhmm kevser kim yauv keser demek istedim canim , oh iyi o zaman cok kisiyis o zaman daha cok gaza gelirim .. soganlara yazik yaa aciyom haslayip cope atiyoz

napalim gurbetim iste suyu faydali ama benimki cöpe gitmiyo esim bayiliyo ben evdeyken yap diyo soganinida o yiyo

yaw spermlerede iyiymis ver esine yesin.....

hoşgeldin hocamneden gelip gelip yazmıyorsun bize yaaaa

yeminlee sana az once yazacaktimmm umudum nerede cok ozledim diyee iyi insan lafin ustune gelir derlerr sende oylesin habibtemm benimmmm...nasilsin nerelerdesin oylee ozledik seni amaa

Lahana suyunuuuu denemedim hic canim , bakalim basla yarin yasak hayalimde baslamis oh oh hepimiz sogan suyu iciyoruzz

selam canim ne yapalim sogan suyu konusuruz ... sen nasilsin ? napiyorsunn?

oyy oy canlarım benmm.. hsbuldumm çıtırlarım benmmm

valla hayalım söyle oluyor...
yıne görumcemden yayın yapıorum.. yıgenım tablet almıs ondan bakayım dedım..yazayım dedım, hatta yazdıgım gıtmedı sıza sayfa dondu..cıktım..
demın yazdım neyse kı gıttı..ama sayfaları ılerletmek cok yavas..sımdı yıgenımın odasına gectım ıkı dk pc ye..

ALPPINMMM kusumm benm saolasın..bnde özledım..yarın aksam döncem evıme yıne..
sen nasılsın habıptemmm

gurbetkızcem.. ıyıdır ne olsun..sogan suyu mu .. he yapın tabı cok faydalı..hatta onumuzde kı ay ben tam olarak yapmayı duşunuyom..
kısmet olrsa artıkk..

scorpım den son durum nedır.. :26:
bska bı haber var mı dıyım yada :44:

kizlar size iyi sohbetler gidimde sogan suyumu yapip icim

yasagım yıne bana kırıldı heralde..ıkıdır gırıyorum bırsey yazmadan cıkıyor..neyse bakalımm ..
ben yazarım, görmeden duramam..
gercı, gecmıse bakamadım fırsatım olmadı henuz ..bılmıyorum yazan oldu mu ..

yasakhayalim kırılmaz kimseye habibtemmmgörmüyordur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…