- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #30.301
senin bat ne zaman canım:44:
28 ocak..inş hiç gelmezzvben 4.ayımda dr gitmiştim herşey normal demişti hormonlar,yumurtalıklar falan filan...ama aslında adetin 3.ya da 21.günü gitmek gerekiyormuş.benim dr hiç bahsetmedı bana bundan.sinir oldum kadına yaa
hayırlısı artık gülümtest bugünde pozitif cıksaydı kanamam devam etsede ümitlenirdim ama bugün negatif cıktı ya o yüzden ümidim yok canımönümzdeyi ay inş kuzum
hangi şehirdesin??yaş kaç bu arada??tamam çok soru sordum ama tanışalı diyeben 26 yaşındayım.ank dan katılıyorum yarışmacı arkdaşalra başarılar diliyorum
bu arada bu akşam topik sahibi ben oldumgaliba herkes nerdeeeee calışmamı var ne
inş gelmeyecek tatlım calışmalar nasıl gitti bu ay
hayırlısı artık gülümaz önce bi topikte baktımda test sonuçlarına ilk önce negatif var 2 gün sonra silik çizgi.4.gün pozitif
slm canımm bende ankaradayım
sölemişmiydimm:44::44:
yanii iyi sayılır.ya 8 aydır son gaz deveam ediyordu.ama artık yoruldum valla.rabbim ne zamn verirse.çunku bazı arkdaşların yumurtlamadan sonra da döllenmeleri olabılıyor.çok yakın bi arkdaşımda hamıle kaldıgı ay çok biraraya geldiklerini,hiç beklemedikleri bir zmanda oldugunu soyluyor.o da 5.ayında klamıştı.ama doğum kontrol hapı kullandıgı için galıba gecıkmelı oldu.
bende öyle diyorum bitanem Allahtan hayırlısını diliyorum:44::44:sen geldin topiğimizi sana emanet ediyorumkocişim gelir az sonra burda bulmasın beni gece gece
hayırlısı artık gülümaz önce bi topikte baktımda test sonuçlarına ilk önce negatif var 2 gün sonra silik çizgi.4.gün pozitif
slm canımm bende ankaradayım
sölemişmiydimm:44::44:
mamak canım sen nerdenaa bilmiyordum canım.ank nereden??
mamak canım sen nerden
Canlarım benim ben geldim napiyorsunuz bakalım ?
hg canım canımm...bugun yoktu kımsecikler
bende dikmen canım.senin 2 tane kuzucugun var galiba dimi
hg canım nasılsınCanlarım benim ben geldim napiyorsunuz bakalım ?
Gündüz vardı ama hafta sonu ya akşamları kimse gelmiyor .. Siz neler konuşursunuz bakalım
evet canım 3. bebegimi istiyorum rabbim hayırlısını versin herkese inş
hg canım nasılsınbeni sorarsan canım oturuyorum iyim
hımm evet bendeasıl haftasonları daha musait oluyorum..bizde kaç aydır bebek bekliyoruz nerde oturuyoruz v.s sıkıcı haftasonları dimi??ben hiç sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?