Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

test bugünde pozitif cıksaydı kanamam devam etsede ümitlenirdim ama bugün negatif cıktı ya o yüzden ümidim yok canımönümzdeyi ay inş kuzum
hayırlısı artık gülüm az önce bi topikte baktımda test sonuçlarına ilk önce negatif var 2 gün sonra silik çizgi.4.gün pozitif
hangi şehirdesin??yaş kaç bu arada??tamam çok soru sordum ama tanışalı diyeben 26 yaşındayım.ank dan katılıyorum yarışmacı arkdaşalra başarılar diliyorum
slm canımm bende ankaradayım
sölemişmiydimm:44::44:

inş gelmeyecek tatlımcalışmalar nasıl gitti bu ay

yanii iyi sayılır.ya 8 aydır son gaz deveam ediyordu.ama artık yoruldum valla.rabbim ne zamn verirse.çunku bazı arkdaşların yumurtlamadan sonra da döllenmeleri olabılıyor.çok yakın bi arkdaşımda hamıle kaldıgı ay çok az biraraya geldiklerini,hiç beklemedikleri bir zmanda oldugunu soyluyor.o da 5.ayında klamıştı.ama doğum kontrol hapı kullandıgı için galıba gecıkmelı oldu.

Son düzenleme:
hayırlısı artık gülüm az önce bi topikte baktımda test sonuçlarına ilk önce negatif var 2 gün sonra silik çizgi.4.gün pozitif

slm canımm bende ankaradayım
sölemişmiydimm:44::44:

bende öyle diyorum bitanem Allahtan hayırlısını diliyorum:44::44:sen geldin topiğimizi sana emanet ediyorumkocişim gelir az sonra burda bulmasın beni gece gece

benimde 6 ay olcak bu ocagın 25de korunmayalı
bende geçen aylara göre bu ay iyi çalıştım
inş tutturmuşumdur

evet canım 3. bebegimi istiyorum rabbim hayırlısını versin herkese inş

hg canım nasılsın beni sorarsan canım oturuyorum iyim

Hosbulduk canim benim sukur iyiyim , ne olsun bildigin gibi ev bakiniriz oyle .. 10 gun icinde cikmak istiyorum ..

hımm evet bendeasıl haftasonları daha musait oluyorum..bizde kaç aydır bebek bekliyoruz nerde oturuyoruz v.s sıkıcı haftasonları dimi??ben hiç sevmiyorum

Hafta icleri calsioyrmusun canim? neden se ben gunleri karistirdim su aralar evde olunca... iyi geldi bana boyle uzun evde kalmak ...

Hafta icleri calsioyrmusun canim? neden se ben gunleri karistirdim su aralar evde olunca... iyi geldi bana boyle uzun evde kalmak ...[/QUOTE]

yok canım ben evlendiğimden beri evde oturuyorum eşim istemiyor çalışmamı..bende çok sıkılıyorum evde.sen çalışıyorsun galibaa??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…