Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

napalim gurbetim iste suyu faydali ama benimki cöpe gitmiyo esim bayiliyo ben evdeyken yap diyo soganinida o yiyo

yaw spermlerede iyiymis ver esine yesin.....

Bakalim sifa niyetine iciyoruzz dedigin gibi .. ben bugun ictim esime daha demedim sogan suyu ictigimi kiziyor oyleseylere ne inan diyee aman iste bir alemm o da..

aynen sogan suyu , insallah sende baslarsin ..

kiz ügrenci kanki yumurta 24 saat aama spermler 36 saate kadar yasiyo bunu tüm dr söylüyo
:26::26::26:hımmm ögretmenimm nebilim bi yer açtım googledn orda öle diodu demekki iyi dinlememişimbende öle duymuştum arkadaşlardan ama emin olamamıştım 3 gün die aklımda kalmıştşkr ederim canım ögretmenim
bencede nasıl uyudugumu hatırlamıyorum bılem koyunlarda aç kaldı sabaha kadar
bende koyun cevirme yapıcam onlarıyasagım beraber yiyelim
ama hamilesinn görünüyo:26::26ldunmu şimdi:44::44:
Selam kizceler napiyosunuz bakim
selam canım hg demek görümcedesin
napalim gurbetim iste suyu faydali ama benimki cöpe gitmiyo esim bayiliyo ben evdeyken yap diyo soganinida o yiyo

yaw spermlerede iyiymis ver esine yesin.....
hımmm demek spermlere iyi geliyo bende yapim barii

tam sökülmedi ama yakındır balım gelmesi:26::26::26:ama bu sabah yaptım negatifyani bebiş yokkimyasal gebelik olabilir dedi yasağım

tam sökülmedi ama yakındır balım gelmesi:26::26::26:ama bu sabah yaptım negatifyani bebiş yokkimyasal gebelik olabilir dedi yasağım
hayırlısı olsun bitanem stres yapma
kimyasal gebelik nasıl oluyo:44::44::44:
hoşgeldin canımm benimmbiz iyiyizsen nasılsın
hb canımmALLAHIM İYİLİK VERSİN bende iyiym canımm çocuklarla oturuyom

test bugünde pozitif cıksaydı kanamam devam etsede ümitlenirdim ama bugün negatif cıktı ya o yüzden ümidim yok canımönümzdeyi ay inş kuzum

hangi şehirdesin??yaş kaç bu arada??tamam çok soru sordum ama tanışalı diyeben 26 yaşındayım.ank dan katılıyorum yarışmacı arkdaşalra başarılar diliyorum

bu ay da olmazsa 9.ayımız oacakbeklemek çok zor geliyo yaa banda.tabii daha çok bekleyenelrimiz var ama ne blim bazen hiç olmayacak hissine kapılıp üzülüyorum

hangi şehirdesin??yaş kaç bu arada??tamam çok soru sordum ama tanışalı diyeben 26 yaşındayım.ank dan katılıyorum yarışmacı arkdaşalra başarılar diliyorum

yeni yıl yeni umutlar yeni bebişler demek inşbu ay tuttururuzben izmitte oturuyorum canım bankacıyım ve 30 olmak üzereyimburda hepimiz aynı takımın oyuncularıyız tatlımrakip yok hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…