- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #30.441
ben eşimden önce kalkarımm bana hiç demez sen yat kalkma felan kalk kahvaktımı hazırla der
canını sıkma gülümmm napacaksın sende mesefali dur bakalım eşinle mutluysan bazı şeyleri görmemezlikten geleceksin olmuyo ama yapmak zorundayızinşş biran önce bebiş gelirde bu sıkıntılarını unutturur
saol canım bende iyiyim
aynen bak ihtiyar koca işe yarıyorakşam yemek yapma nerde bu yemek demez,kahvaltı hazırlama dışarda yaparız boşver der oohooo :13:nerden bulacaklar bizim gibi genç,çıtır kızları senın yaş 26 dimi aynıyız yanıı
ben eşimden önce kalkarımm bana hiç demez sen yat kalkma felan kalk kahvaktımı hazırla der
canını sıkma gülümmm napacaksın sende mesefali dur bakalım eşinle mutluysan bazı şeyleri görmemezlikten geleceksin olmuyo ama yapmak zorundayızinşş biran önce bebiş gelirde bu sıkıntılarını unutturur
saol canım bende iyiyim
ınsallh kızlar benı anlayan bır tek esım ve ablam zaten hadı ben çocukluk edıyorum desem ablamda dıyor bızı gozu gordugu yok aramaz kızlar hep bız ararız gel derız ne ona ne bana gelır neyse konusamayalım kapatalım ıcımı sıkıyor bu konu yoksa kendı bılır
yaa öyle olsa belki dah iyi olur ev hayatımız düzene girer.öğlen kalkıyoruz sonra iki iş sonra hoppaa akşam oluyorbu kadar tembel olunmaz kii canımm anam bile kızıyo bana
selnecelkim bak papomun kocasinayaw sizde kücük yasta biriyle evlenirseniz böyle hizmet edersiniz
doru ayni yastayizboy 1,69 kilo 68 ya seninki papom herseyimiz uyuyoda bi bunlar uysa daha iyi olurdu gerci ben kiloluyum birazda
Slm kızlar napıyonuz bakayım ay ne zamandır giremiyorum özlemişim valla.yasak hayalim bebiş nasıl?
Kızlar bu soğan suyu enfeksiyona da iyi gelir mi? cevabınızı bekliyorum
benim anamin haberi bilem yok anne 8 de ayaktayim diyorum
canım benim boyum 1.65 kilom da 56. evelndiğim de 51 kiloydummm..ıyyy ne gıcıktımm belim falan koapacaktı şimdii karıya benzedimm..kocam daha da al dıyoo ama yeter.hiç evli gibi durmuyordum şimdi popom falan buyudu iyi oldu yanıı
dun ablamla canımız cıktı cocoukların mısafırlerın pesınde kosamaya calısırken kardesım kalkıpta bır tabak dahı olsun getrmedı abla ban bunu koy abla bana sunu koy bıtım kımseyı gormek ıstemıyorum daha artık,esımde evde bugun dısarda oturuyor bır kadın var bızım karsı apartmanda sureklı esım dısardayken cama cıkıyo carsaf sılkeler ıkı saat durmadan sımdıdıe yola cıkmıs gezıyor gıım dovesım var
En son ben kaldim burda herkes dagilmisti canim. gece yattigimda saat 3 geliyordu ..
Ha ansildi simdi , insallah olur yaa canim gor bak bu ay olacak seninenisteninyakasini birakmadin
tamam balımmm 30 ocaktan sonra anlat bana olursamahanda ahretligimde yapacak...simdi sen bat bekliyon demi batin gelirse öyle diyim simdi unutun amabi bekleyelim belki hamile olacan bu ay...
iyi yapmışsın kızzcanım ılk baslarda bunu hıc aldırıs etmedım ablama bana hıc gelemz annem varsa yoksa kızı ama alıstık bız artık ısı dusunce kosmayı ,neyse evet kadın bır manyak valla bende cıkıyorum esımın yanına benı gorunce arkaasını donuyor hemen zaten bır kere esımı ıse yolcu ederken sabahın 8 ınde cama cıkmıs bende dayanamadım bagırdım ,,bkmu var bakıyosun dıye bır muddet acmadı hıc perdelerı bıle sımdı tekrar basladı zaten evlı ıkı cocougu var kocaman kudurmus sanırsam
selnecelkim bak papomun kocasinayaw sizde kücük yasta biriyle evlenirseniz böyle hizmet edersiniz
doru ayni yastayizboy 1,69 kilo 68 ya seninki papom herseyimiz uyuyoda bi bunlar uysa daha iyi olurdu gerci ben kiloluyum birazda
kızlar ben gıdıyım musadenızle yemek yapayım esımde bırseyler hazırla acıktım dıyor gelırım yenıden allah nasıp ederse bırazda kestıreyım ıslerden yoruldum aksamda 4 kaadr oturduk hepımız uymadıkta optum sızı canlar bol bebişli gunler
asetonum nerdesin senösledim kiz asetonum kaybedeli 3 hafta oldu 8 haftaliken kaybettimmm nasip degilmis
ayy napıyım yaa anam sabahın korunde arıyo,,bazen sesimi yumuşatıyorum uyudugumu anlamsın diyeesonra buyuk ablamm hala uyuyomusun evet uyuyroum napacaksınız yaa..oyle demıyorumda evet gece uyuyamadım da :26::26::26:ezik ezik cvp veriyom yanıı
doru ozaman baya zayifmisin..bi 60 kilo olsan daha iyi olun amayaw bende evlendigimde 60 kiloydum +8 kilo daah aldim simdide veremiyom bak nasilda simdiki halini seviyo
canım benim elime verdikleri sonuçlar bunlarmelekim sadece bunlara mi bakildi:44::44::44::44::44::44::44:eger hepsine bakildiysa sadece su an mhrf677 C heterezigot olarak cikmis buda cok hafif bi pihtilasma benimkinden cok hafif.genellikle 0,4 ml lik bi heparin ignesi ve aspirinle hallonulurama lütfen pgt den önce bi yerde daha yaptir derim bi yere bagli kalma igneye gerek yok derlerse sakin inanma öyle diyolar herkes düsük yapiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?