Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ahanda kalk dermis

ınsallh kızlar benı anlayan bır tek esım ve ablam zaten hadı ben çocukluk edıyorum desem ablamda dıyor bızı gozu gordugu yok aramaz kızlar hep bız ararız gel derız ne ona ne bana gelır neyse konusamayalım kapatalım ıcımı sıkıyor bu konu yoksa kendı bılır

selnecelkim bak papomun kocasina yaw sizde kücük yasta biriyle evlenirseniz böyle hizmet edersiniz

doru ayni yastayizboy 1,69 kilo 68 ya seninki papom herseyimiz uyuyoda bi bunlar uysa daha iyi olurdugerci ben kiloluyum birazda

yaa öyle olsa belki dah iyi olur ev hayatımız düzene girer.öğlen kalkıyoruz sonra iki iş sonra hoppaa akşam oluyorbu kadar tembel olunmaz kii canımm anam bile kızıyo bana

kapatalim beklennenim valla esinle iyisen bence sorun yok yeterki siz anlasin

Slm kızlar napıyonuz bakayım ay ne zamandır giremiyorum özlemişim valla.yasak hayalim bebiş nasıl?

yaa öyle olsa belki dah iyi olur ev hayatımız düzene girer.öğlen kalkıyoruz sonra iki iş sonra hoppaa akşam oluyorbu kadar tembel olunmaz kii canımm anam bile kızıyo bana

benim anamin haberi bilem yok anne 8 de ayaktayim diyorum

selnecelkim bak papomun kocasina yaw sizde kücük yasta biriyle evlenirseniz böyle hizmet edersiniz

doru ayni yastayizboy 1,69 kilo 68 ya seninki papom herseyimiz uyuyoda bi bunlar uysa daha iyi olurdugerci ben kiloluyum birazda

canım benim boyum 1.65 kilom da 56. evelndiğim de 51 kiloydummm..ıyyy ne gıcıktımm belim falan koapacaktı şimdii karıya benzedimm..kocam daha da al dıyoo ama yeter.hiç evli gibi durmuyordum şimdi popom falan buyudu iyi oldu yanıı

kızlar ben gıdıyım musadenızle yemek yapayım esımde bırseyler hazırla acıktım dıyor gelırım yenıden allah nasıp ederse bırazda kestıreyım ıslerden yoruldum aksamda 4 kaadr oturduk hepımız uymadıkta optum sızı canlar bol bebişli gunler

benim anamin haberi bilem yok anne 8 de ayaktayim diyorum

ayy napıyım yaa anam sabahın korunde arıyo,,bazen sesimi yumuşatıyorum uyudugumu anlamsın diyeesonra buyuk ablamm hala uyuyomusunevet uyuyroum napacaksınız yaa..oyle demıyorumda evet gece uyuyamadım da :26::26::26:ezik ezik cvp veriyom yanıı

doru ozaman baya zayifmisin..bi 60 kilo olsan daha iyi olun amayaw bende evlendigimde 60 kiloydum +8 kilo daah aldim simdide veremiyombak nasilda simdiki halini seviyo

haydi kızlar toplanıyoruzzhep birlik olup kadının sacını başını yolalımmnasıl olurda bakarr edepsizz
En son ben kaldim burda herkes dagilmisti canim. gece yattigimda saat 3 geliyordu ..

Ha ansildi simdi , insallah olur yaa canim gor bak bu ay olacak senin enisteninyakasini birakmadin
evet canımm yakasından hiç düşmedimminş bakalım 10 gun kaldı ama meraktan çatlıycam
ahanda ahretligimde yapacak...simdi sen bat bekliyon demi batin gelirse öyle diyim simdi unutun amabi bekleyelim belki hamile olacan bu ay...
tamam balımmm 30 ocaktan sonra anlat bana olursaminş kuzum
iyi yapmışsın kızzzati akıllı bişi olsa bakmaz

napim anamkaderim böleymişş ama iyidir kocişimmvalla tadını çıkarın sizne güzelmişşbizimde olur elbet

temem sonra yine gel bekleenenim

asetonum nerdesin sen ösledim kizasetonum kaybedeli 3 hafta oldu 8 haftaliken kaybettimmm nasip degilmis

offf yine mi? salak gibi geçmişi okusaydım sormazdım kusuruma bakma canım..ama rabbimden ümit kesme elbet kucağına alacan teyzoşumu..bu arada 1 aydır giremedim lojmana tasındık interneti yeni bağladık felan derkene bugüne nasipmiş ama hep aklımdaydınız

kiz yerim seni valla senle biz ayniyizyaw ayni bende öyle diyorum vallabenide annem erkenden ariyodu bazen hastayim diyorum bazen uyuyamadim da diyorum bazen telide duymuyorumm annem kizim nerdeydin aradimda diyo anne disari cikmistim diyomooff nereye kadar oyalayacam bilmiyom

Son düzenleme:
doru ozaman baya zayifmisin..bi 60 kilo olsan daha iyi olun amayaw bende evlendigimde 60 kiloydum +8 kilo daah aldim simdide veremiyombak nasilda simdiki halini seviyo

niye veriyon ki canım eşin seviyorsa..ama hamılelikte zor olabılır..balık etlisin galiba kilolu değildee..benim eşimde 60 ol iyi diyor..eşim de bende çok zayı kadınları nedense sinsi olarak görüyoruz..ya burda zayıf arkadşalr var alınmasın ama eskiden bende oleydım de gerçi.bizim çevredeki çookk zayıf karılar 45 -50 arası hepsii cinn..ama şişman kadınlar sevimli oluyolar,daha sıcak yüzlerid e çok güzel nedensee

canım benim elime verdikleri sonuçlar bunlar
herhalde bu kadardır.....
bizim burda tıp fakültesi var orda olurmu yaptırsam tekrar yada normal bi devlet hastanesi hemotolojiye gitsem......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…